Banner for Work System

Work System  Opiniones 76

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg talte med en medarbejder(mener han hed Martin) ift. en reol til en bil. Den som efter illustrationen skulle passe, passede ikke da den kom. Jeg kontaktede Work system/Martin som undersøgte sagen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pragtfuld service & god rådgivning! Det er en sand fornøjelse at ringe til Jack F, fra Work System med en idé eller forespørgsel, og få en så gennemført betjening og rådgivning. Serviceniveauet... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lang tid, men god service fra start til slut. Jeg valgte for snart flere måneder siden, at bestille en stor pakke med både et stort reolsystem, skuffer, kasser, plads til diverse ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kvalitet og let at samle og montere. Bestilte online og fik hylderne dagen efter. Bedste anbefalinger herfra. De næste biler der skal indrettes bliver også med hylder herfra.

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

Work System brænder for biludstyr, bilindretning og tilbehør til servicebiler. Med vores prisbillige førsteklasses løsninger skaber vi orden i og overblik over dit arbejdsmiljø uden at gå på kompromis med sikkerheden. Takket være vores brede sortiment kan vi skræddersy en komplet løsning, der passer til netop din servicebil. Desuden tilbyder vi hurtig levering, installation og generøse garantier.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service

Fantastisk service, deres sælger som kørte i mit område var hjælpsom, nem at få fat på. Ikke sidste gang de står for indretning af min firma bil.

5 de abril de 2023
Opinión espontánea

Kære Friis El og Montage
Tak for 5 fantastiske stjerne. Vi glæder os til at vi må står for jeres indretning igen!

God vare

God vare, hurtig service, god rådgivning og til en fornuftig pris. Kan anbefales.

16 de marzo de 2023

Hej Atle,
Tak for de flotte 5 stjerner og for at du tog dig tid til at sætte et par ord på oplevelsen 🤩

Hurtig respons

Hurtig respons, på tilbud samt spørgsmål.
Og aftale, overholdt til tiden.

25 de enero de 2023

Hej Frank,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god telefon support…

Hurtig levering og god telefon support selvom jeg kun skulle have 4 små dimser til mine monterings gulvskinner i min handicapbus.

17 de enero de 2023

Tak for de 5 stjerne - Dem er vi meget glad for 👌

Kim -
Work System Danmark A/S

Design og funktionalitet

Design og funktionalitet i top...

12 de diciembre de 2022

Hej Jeppe,
Tak for de fire stjerner og for at du tog dig tid til at sætte et par ord på oplevelsen med vores produkter🤩

Lang tid

Lang tid, men god service fra start til slut.

Jeg valgte for snart flere måneder siden, at bestille en stor pakke med både et stort reolsystem, skuffer, kasser, plads til diverse ting og materialer på taget.
Et skruestik som kan trækkes ud, en værktøjstavle samt flere andre ting.
Hele bestillingen forløb rigtig fint.
Montagen skulle foretages ved Bosch Car Service ( Viborg)
Da montagen skulle ske, manglede der flere dele til de to sidebars. Det forsinkede den sidste del, ja desværre en hel del. Mange snakke frem og tilbage med Work Systems, og ja en hel del tålmodighed fra min side.
Jeg må dog sige at jeg jo allerede var godt tilfreds med de dele som var monteret. Virkelig gode produkter, derfor ønskede jeg jo også at få de sidste dele på bilen.
Dette lykkedes endelig, takket være Tina fra Work Systems.

Jeg er super glad for produkterne og deres kvalitet.
Derfor vil jeg også vælge Work Systems igen, men jeg håber at leveringen er bare “lidt” kortere næste gang.

Derfor kun 4 stjerner⭐️

Nichlas
ND Anlæg & Pleje
Selvstændig anlægsgartner.

24 de noviembre de 2022

Kære Nichlas,
Først og fremmest tusind tak for, at du har taget dig tid til at skrive denne meget fine og konstruktive anmeldelse af os - det sætter vi utrolig stor pris på😃
Vi kan kun give dig ret i den lange tid, det jo desværre tog med delene til de sidebars. Endnu en gang tak for din store tålmodighed og venlighed hele vejen igennem🙏
Vi tør godt garantere, at det ikke bliver samme historie næste gang - så lad os gå efter de 5 stjerner dér🤩

Mvh
Tina

Der var god Service

Der var god Service
Og varen kom som lovet.
De viste hvad man skulle sætte sammen til en god pris

24 de noviembre de 2022

Hej Gorm,
Tusind tak for de fem stjerner og den fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på🤩

Fuldt tilfreds :))

5 de octubre de 2022

Hej John,
Dejligt at høre, at du er tilfreds🤩
Tak for, at du tog dig tid til at lave en anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

Tagbøjler

Købte tagbøjler til min transporter t5.
God kundeservice, hurtig afsendelse og nemt at montere.

3 de julio de 2022

Hej Christian,
Tusind tak for anmeldelsen og de fem stjerner🤩
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os feedback😊

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening. Samt god kvalitet af produkter

22 de mayo de 2022

Hej Nikolaj,
Mange tak for de pæne ord og de fem stjerner🤩
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Manglede skruer til samling

Manglede skruer til samling. Kom 3 dage efter bestilling.

10 de abril de 2022

Hej,
Mange tak for, at du tog dig tid til at lave en anmeldelse🙏 Vi beklager naturligvis meget de manglende skruer. Vi håber, at alt er, som det skal være nu, så du kan få glæde af dine nye indretning🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte og det blev leveret 2 dage…

Bestilte og det blev leveret 2 dage efter.

4 de marzo de 2022

Hej Christina,
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi stor pris på☺
Og så er vi naturligvis rigtig glade for de 5 stjerner🤩

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.