Jeg talte med en medarbejder(mener han hed Martin) ift. en reol til en bil. Den som efter illustrationen skulle passe, passede ikke da den kom. Jeg kontaktede Work system/Martin som undersøgte sagen... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Pragtfuld service & god rådgivning! Det er en sand fornøjelse at ringe til Jack F, fra Work System med en idé eller forespørgsel, og få en så gennemført betjening og rådgivning. Serviceniveauet... Ver más
La empresa ha respondido
Lang tid, men god service fra start til slut. Jeg valgte for snart flere måneder siden, at bestille en stor pakke med både et stort reolsystem, skuffer, kasser, plads til diverse ti... Ver más
La empresa ha respondido
Super kvalitet og let at samle og montere. Bestilte online og fik hylderne dagen efter. Bedste anbefalinger herfra. De næste biler der skal indrettes bliver også med hylder herfra.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Work System brænder for biludstyr, bilindretning og tilbehør til servicebiler. Med vores prisbillige førsteklasses løsninger skaber vi orden i og overblik over dit arbejdsmiljø uden at gå på kompromis med sikkerheden. Takket være vores brede sortiment kan vi skræddersy en komplet løsning, der passer til netop din servicebil. Desuden tilbyder vi hurtig levering, installation og generøse garantier.
Información de contacto
Skovsøvej 27, 4200, Slagelse, Dinamarca
- info@worksystem.dk
- worksystem.dk
Fantastisk service
Fantastisk service, deres sælger som kørte i mit område var hjælpsom, nem at få fat på. Ikke sidste gang de står for indretning af min firma bil.

Respuesta de Work System
Meget god service fra både sælger og…
Meget god service fra både sælger og montør 👍

God vare
God vare, hurtig service, god rådgivning og til en fornuftig pris. Kan anbefales.

Respuesta de Work System
Langsom sagsbehandling og varen leveret…
Langsom sagsbehandling og varen leveret på forkert sted 😞
De havde glemt ting i tilbuddet.
Hurtig respons
Hurtig respons, på tilbud samt spørgsmål.
Og aftale, overholdt til tiden.

Respuesta de Work System
Hurtig levering og god telefon support…
Hurtig levering og god telefon support selvom jeg kun skulle have 4 små dimser til mine monterings gulvskinner i min handicapbus.

Respuesta de Work System
Super hurtige svar på spørgsmål og…
Super hurtige svar på spørgsmål og opfølgning fra Work System. Reolerne er solide og i rigtig god kvalitet.

Respuesta de Work System
Go service og altid hjælpsomme med det…
Go service og altid hjælpsomme med det man mangler

Jack fakenor / rabat / hurtig lev

Lang tid
Lang tid, men god service fra start til slut.
Jeg valgte for snart flere måneder siden, at bestille en stor pakke med både et stort reolsystem, skuffer, kasser, plads til diverse ting og materialer på taget.
Et skruestik som kan trækkes ud, en værktøjstavle samt flere andre ting.
Hele bestillingen forløb rigtig fint.
Montagen skulle foretages ved Bosch Car Service ( Viborg)
Da montagen skulle ske, manglede der flere dele til de to sidebars. Det forsinkede den sidste del, ja desværre en hel del. Mange snakke frem og tilbage med Work Systems, og ja en hel del tålmodighed fra min side.
Jeg må dog sige at jeg jo allerede var godt tilfreds med de dele som var monteret. Virkelig gode produkter, derfor ønskede jeg jo også at få de sidste dele på bilen.
Dette lykkedes endelig, takket være Tina fra Work Systems.
Jeg er super glad for produkterne og deres kvalitet.
Derfor vil jeg også vælge Work Systems igen, men jeg håber at leveringen er bare “lidt” kortere næste gang.
Derfor kun 4 stjerner⭐️
Nichlas
ND Anlæg & Pleje
Selvstændig anlægsgartner.

Respuesta de Work System
god service og hurtig betjening.
god service og hurtig betjening.
lampen svarede til beskrivelsen.

Der var god Service
Der var god Service
Og varen kom som lovet.
De viste hvad man skulle sætte sammen til en god pris

Tagbøjler
Købte tagbøjler til min transporter t5.
God kundeservice, hurtig afsendelse og nemt at montere.

Manglede skruer til samling
Manglede skruer til samling. Kom 3 dage efter bestilling.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.