Fantastische unieke producten❤️ goede communicatie vooraf en meer dan tevreden met het resultaat! Zo leuk om te geven! Echt een aanrader ❤️
Consulta las opiniones de los clientes
Mooie en zeer schattige producten. De hydrofiel doeken zijn heerlijk zacht. Ik heb ze inmiddels in bijna elke print voor mijn kind (en geef ze ook graag als kraamcadeau). Mies reageert snel (en checkt... Ver más
Ze weet wat ze verkoopt Geeft fijn uitleg De hydrofiele doeken zijn erg tof fijn ook voor volwassenen met niet zichtbare beperkingen Goede snelle service ook na beursdagen TIP TOP bedrijf Moo... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
I am Michelle, the founder of World of Mies, a kids & lifestyle brand from Amsterdam. Since 2017 I have been making unique hand-painted designs with cute animals. Every year, more products are being added to my webshop. Take a look at the baby textiles, kids backpacks and wall decoration at www.worldofmies.com and bol.com. I have a free gift wrapping service with handwritten card, so what will be your next maternity gift? A personalised mug or plate, a growth chart with sweet animals, or super soft sustainable baby swaddles? My goal is to make every mama and papa smile through my happy animals, while making less impact on Mother Earth. Product feedback is always welcome, if you have suggestions you can send me an e-mail: mies@worldofmies.com
Información de contacto
Hannie Dankbaar passage 6, 1053 RT, Amsterdam, Holanda
- mies@worldofmies.com
- worldofmies.com
Spullen met liefde gemaakt!
World of Mies is een mega leuke webshop met veel persoonlijke aandacht van de eigenaresse zelf. Ik heb tig bordjes met naam besteld, houten stoeltje voor kindjes, serviesjes en stapels kaarten. Alles is altijd naar wens en daarom blijf ik deze orginele cadeautjes bestellen. Zelfs ben ik deze webshop ook voor geboortecadeautjes namens ons bedrijf gaan gebruiken omdat je zeker weet dat het alle smaken dekt. Fan vanaf dag 1!
Schattig lijstje met een eekhoorn
Aangezien we in de Eekhoornstraat wonen heb ik een schattig lijstje met daarin een art print van een eekhoorn besteld hij is te schattig
Zijn er super blij mee!!
Trotse oma geworden van het eerste…
Trotse oma geworden van het eerste kleinkind. Ruim van tevoren bezig geweest voor een origineel, persoonlijk kadootje. Kom ik deze webshop tegen. Werd direct gegrepen door de prachtig geschilderde dieren. Zoveel keuze voor een mooi kraamkado of voor als ze wat ouderlijk. Ik heb gekozen voor een gepersonaliseerde memorybox met de flamingoprint, naam en geboortedatum erop. Eerst krijg je netjes via mail het ontwerp, naam en geboortedatum ter goedkeuring. Ongeveer 3 dagen later afgeleverd, goed verpakt, heel belangrijk. Wat is die memorybox schitterend geworden, ouders heel blij mee en past perfect bij de babykamer. Echt heel mooi gedaan. Ze heeft van alles, borden, bekers, groeimeters etc. teveel om op te noemen. Kunnen allemaal gepersonaliseerd worden. Lust voor de ogen niet alleen voor ons maar zeker ook voor de kids als ze groter zijn. Slagen bij World of Mies doe je zeker, alles met passie gemaakt! Kom graag terug.

Respuesta de World of Mies
Heel tevreden over World of Mies .
Heel tevreden over World of Mies .
Zulke leuke kadoos voor kinderen , met veel zorg en liefde gemaakt.
Al paar keer iets gekocht voor mijn kleindochter.
Ook aan vrienden aangeraden.

Respuesta de World of Mies
Slechts 1 adres voor een superleuk kraamcadeau!
Echt een geweldige site om een leuk en gepersonaliseerd kraamcadeau te vinden. Ik bestelde er een prachtig naambordje met flamingo. Je krijgt supersnel antwoord en hebt dit cadeau in een oogwenk thuis geleverd. Bovendien heel vriendelijk en alles super verzorgd! Ik ben een uiterst tevreden klant en bestel er zonder twijfel in de toekomst nog!

Super!
Al meerdere keren besteld bij Mies en altijd goede ervaringen. De ontwerpen zijn prachtig, de bestelling snel verzonden en het contact is soepel en persoonlijk.
Raad het ontzettend aan voor bijvoorbeeld een kraamcadeau.

Lovely product
Lovely product, speedy delivery. I was looking for a gift for a newborn and this was an excellent choice!

Respuesta de World of Mies
Mies heeft 3 ontzettend mooie bordjes…
Mies heeft 3 ontzettend mooie bordjes gemaakt. 2 voor mijn dochters en een voor mijn lieve kleine nichtje die net geboren is. Mijn zus was ook erg blij met dit originele en mooie, maar toch ook praktische geboortegeschenk.

Mooi en leuke kaarten
Snelle levering, superleuke kerstkaarten met mooie afbeeldingen.

Mooie artikelen
Snelle reactie en mooie spullen. Keer wat anders!

Veel verschillende kerstkaarten
Ik kwam de Kerstkaarten ophalen in haar winkeltje. Alles netjes ingepakt in een tasje. Gezellig gepraat over mijn leerlingen (nieuwkomers) aan wie ik ze wil sturen.
Kerstkaarten in allerlei "smaken", echt mooi.
Blij mee en mijn leerlingen straks vast ook.

Respuesta de World of Mies
De producten zijn echt prachtig
De producten zijn echt prachtig. Ik heb hydrofiele doeken bestelt die zijn heerlijk zacht. En een stoeltje besteld met naam. Vooraf kreeg in een mail met hoe de afbeeldingen er precies uitgingen zien op de stoel. Kort daarna werd hij bezorgt. Mies is heel fijn in de communicatie en je merkt dat ze echt passie heeft voor haar bedrijf!

Respuesta de World of Mies
Na de geboorte van onze kleindochter…
Na de geboorte van onze kleindochter Mae, heb ik al een aantal grote handbeschilderde hydrofiele doeken besteld bij Mies.
Een prachtige kwaliteit en prachtige illustraties. Mijn dochter heeft er inmiddels 3 en gebruikt ze o.a voor het bedekken van Mae tijdens borstvoeding in openbare ruimtes.
De bijzondere persoonlijke manier van inpakken en communiceren maken Mies tot een bijzondere winkel voor speciale geschenken.

Respuesta de World of Mies
Op de We Are Pregnant beurs kennis…
Op de We Are Pregnant beurs kennis gemaakt met deze super creatieve webshop. Super leuk gesprek gehad met de man die aan het opbouwen was (sorry zwangerschapsbrein) Daar een heel leuk artikel voor de babykamer gescoord. Later nog een waanzinnige deken tegen gekomen en direct online besteld. Super snel verzonden met een leuk gepersonaliseerd kaartje erbij! Niets dan lof!

Super tevreden!
Super leuke kraammand gekocht voor een vriendin. Mooie producten van goede kwaliteit en ook nog eens gepersonaliseerd. Verder ook nog een handgeschreven kaartje voor onze vriendin met wat wij erop wilden hebben. Wij zijn super tevreden!

Heel leuk winkeltje
Heel leuk winkeltje, Mies doet ook altijd zo’n lief kaartje bij je bestelling 🥰 de hydrofiele doeken zijn echt geweldig 😁

Respuesta de World of Mies
Dankjewel voor een prachtig cadeau :)
In maart deed ik mee met de winactie van Mies to Go via Mamaplaats. Mijn dochter was zwanger van haar eerste kindje en ik speelde voor haar mee. Toen ik 1 van de 3 winnaars bleek te zijn, kon ik mijn geluk niet op. Op 3 juli is mijn prachtige kleindochter geboren en vorige week werd de gepersonaliseerde memorybox, bordje en beker, setje hydrofiel doeken en een mooi kaartje bezorgd. Wat een prachtig cadeau! Heel mooie kwaliteit en wat ziet het er allemaal leuk uit! Trots dat mijn kleindochter dit mooie geschenk mag ontvangen. Dankjewel Mies!

Respuesta de World of Mies
Prachtige originele, persoonlijke producten, ideaal om kado te geven!
Ik heb 2 memory boxen besteld, binnen 24 uur kreeg ik de mail met ontwerp ter goedkeuring en 3 dagen later waren ze al in huis.
Ze zijn prachtig!! Een origineel, persoonlijk en tijdloos kado. Mooi gemaakt en afgewerkt. Ik verheug me enorm om ze kado te geven.

Mooie hydrofiele doeken
Supermooie tekeningen en heerlijke zachte stof (hydrofiele doeken).

Respuesta de World of Mies
Más información sobre otros tipos de reseñas.