Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb eerder een review geschreven omdat de levering en het contact moeizaam verliep. Aangezien ik daarna nog prettig contact heb gehad heb ik wederom bestellingen geplaatst. Dit bedrijf verdiende ee... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Every bottle I’ve purchased smells absolutely amazing! When it comes to fragrances, you can truly buy with your eyes closed. The talc textile spray is comforting and lasts beautifully. My only wish is... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De beschrijving op de website klopt niet met wat wij opgestuurd hadden gekregen: wij zouden flesjes krijgen maar kregen sachets. Wij hebben juist 4 euro extra betaald voor die flesjes. Dat geld kregen... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had de wasparfum al vaker gekocht en kwam per ongeluk op deze site. Het was aanzienlijk goedkoper. Bestelling geplaatst, via Klarna betaald, wat ik een eerste keer altijd prettig vind, het werd sne... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de fragancias, aromas y saborizantes
  2. Lavandería
  3. Perfumería
  4. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

World of Scents is een gerenommeerd bedrijf dat zich toelegt op het leveren van verfijnde geurartikelen voor in huis. Met een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten heeft het bedrijf een prominente positie veroverd in de wereld van huiselijke geurbeleving. World of Scents onderscheidt zich door een diverse reeks merken aan te bieden, waaronder Horomia, Parfumello, Profumel, en Tochi, elk met zijn eigen unieke karakter en geurprofielen. Een van de kenmerkende producten van World of Scents is het authentiek Italiaanse wasparfum van Horomia, dat bekend staat om zijn langdurige en verfijnde geuren die een vleugje Italiaanse elegantie aan kleding en linnengoed toevoegen. Daarnaast biedt het assortiment van Parfumello een breed scala aan geurartikelen, variërend van geurverspreiders tot geurkaarsen, die diverse smaken aanspreken. De presentatie van producten bij World of Scents getuigt van luxe en elegantie, wat bijdraagt aan de algehele ervaring van het gebruik van geurartikelen. Met een focus op klanttevredenheid blijft World of Scents een favoriete bestemming voor liefhebbers van hoogwaardige geuren, die streven naar een verrijkende en betoverende ambiance in hun leefruimte. Het bedrijf blijft zich positioneren als een toonaangevende speler in de wereld van geurbeleving, waarbij het voortdurend streeft naar innovatie en excellentie in zijn assortiment.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

4,2

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heerlijke geuren

Heerlijke geuren, goed verpakt. En een tester erbij.

25 de junio de 2024

Beste klant,

Bedankt voor je positieve review! We zijn verheugd om te horen dat de geuren in smaak vallen en dat de gratis tester ook wordt gewaardeerd.

Prima , heerlijke wasparfum

Pakket snel in huis , heerlijke producten voor de was en het schoonmaken.
Ik had een discover pakket besteld met van alles wat erin.

25 de junio de 2024

Beste klant,

Bedankt voor je leuke review! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met de snelle bezorging en dat je tevreden bent met alle was- en schoonmaakproducten. We zijn ook verheugd om te horen dat de discovery box in de smaak valt.

Fijn contact

Snelle bezorging, ik was iets vergeten bij te bestellen. Snel een email verzonden en kond nog worden bijgevoegd.

24 de junio de 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle bezorging en dat we je hebben kunnen helpen met het compleet maken van je bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijk overzichtelijk en snel…

Duidelijk overzichtelijk en snel geleverd

27 de mayo de 2024

Beste Robin Van der meijs,

Dank u voor uw positieve reactie! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met ons duidelijke en overzichtelijke aanbod en de snelle levering. We streven ernaar om onze service altijd op het hoogste niveau te houden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topproducten en zeer snelle…

Topproducten en zeer snelle levering...voor herhaling vatbaar, dank je wel voor de goede service

2 de junio de 2024

Beste Monique Zalmstra,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze topproducten en snelle levering. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

25 de abril de 2024

Beste Kelly S.,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en snelle levering.

Beste wasparfum ever …

Snelle levering en Horomia de beste wasparfum ever

28 de marzo de 2024

Beste Mary C,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en dat u Horomia de beste wasparfum ooit vindt. Bij World of Scents streven we ernaar om alleen de beste producten en service te bieden.

Als u in de toekomst nog meer van onze producten wilt proberen of als we u ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar voor u.

Super

Goede service, heerlijke kwaliteit, mooie producten 👍🏻👌

28 de marzo de 2024

Beste D. rijks,

Bedankt voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service, de kwaliteit van onze producten en het mooie assortiment. Bij World of Scents doen we ons uiterste best om aan uw verwachtingen te voldoen en uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Beste GJ Bergen,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met het bestelproces en de snelle levering van uw bestelling. Bij World of Scents streven we ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en om uw bestelling snel bij u te bezorgen.

Als u in de toekomst meer van onze producten wilt bestellen of als er iets is waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar om een uitstekende service te bieden.

perfect

correcte levering, fijne geur - gewoon zalig om te gebruiken

15 de enero de 2024

Beste Annette Speleman,

Hartelijk dank voor je lovende woorden! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met zowel de correcte levering als de heerlijke geur van ons product van World of Scents. Niets maakt ons gelukkiger dan te weten dat onze klanten genieten van hun ervaring met onze geurige producten.

Bij World of Scents streven we er continu naar om hoogwaardige producten te leveren die niet alleen voldoen aan, maar ook overtreffen, de verwachtingen van onze klanten. Het is geweldig om te horen dat ons product jouw ervaring zo aangenaam maakt.

Nogmaals bedankt voor je steun en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Ondanks de grootte van het product is die veilig aangekomen.

10 de enero de 2024

Beste Ilias,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en dat het product veilig bij je is aangekomen, ondanks de grootte ervan.
Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle bezorging van een heerlijk geurend product!

Snelle bezorging, netjes verpakt en nog een monstertje erbij. Het product zelf is ook geweldig. Heerlijke geur!!

12 de enero de 2024

Beste Il van Engelen,

Bedankt voor je prachtige feedback! We zijn verheugd te horen dat je zo tevreden bent met zowel de snelle bezorging als de kwaliteit van ons product. Het doet ons altijd veel plezier om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden en dat je geniet van de heerlijke geur van ons product.

We zijn er altijd om te zorgen dat je ervaring met ons merk zo positief mogelijk is.

Nogmaals hartelijk dank voor je steun en we kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

18 de diciembre de 2023

Beste Bianca,

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We stellen je vertrouwen in ons zeer op prijs en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel snel geleverd en ruikt super

Heel snel geleverd, altijd een extraatje bij je bestelling. En de geuren zijn heerlijk!

20 de noviembre de 2023

Beste Kenzo,

Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten! We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren en zijn blij dat je dit hebt ervaren.

Het is ook fijn om te weten dat je de extraatjes bij je bestelling waardeert. We geloven in het verrassen en verwennen van onze klanten, dus het is fantastisch om te horen dat je dat opmerkt en waardeert.

Bedankt voor je positieve feedback en het vertrouwen in ons merk. Als er ooit iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten.

Heerlijke geuren

30 de noviembre de 2023

Beste Wilma,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de heerlijke geuren en de snelle levering van onze producten.

Als u in de toekomst meer van onze producten wilt ontdekken of als er iets is waarmee we u kunnen assisteren, staan we graag voor u klaar.

Bedankt voor uw positieve ervaring en uw vertrouwen in World of Scents!

Snel binnen

Snel binnen. Leuk verpakt met een klein "cadeautje" erbij.

26 de noviembre de 2023

Beste Louise,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met World of Scents! We zijn verheugd om te horen dat uw bestelling snel is aangekomen en dat u tevreden bent met de leuke verpakking, inclusief het extra "cadeautje".

Veel wasplezier!

Fijne producten

24 de noviembre de 2023

Beste Petra,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met World of Scents! We zijn verheugd dat u onze producten als fijn ervaart.

Veel plezier met uw aankoop!

Beste Orly,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met World of Scents! We zijn blij om te horen dat uw bestelling snel en netjes geleverd is.

Het is ons doel om onze klanten een vlekkeloze ervaring te bieden, en we zijn verheugd dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Mocht u in de toekomst verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Fijne service

Mijn pakketje is zoek geraakt en ze hebben mij een nieuwe gestuurd heel fijn!

22 de septiembre de 2023

Beste Monique,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u hebt ervaren met het zoekraken van uw pakketje. We waarderen uw begrip en zijn blij dat we u snel van dienst konden zijn door een nieuwe zending naar u te sturen.

Ons team staat altijd paraat om eventuele problemen op te lossen en we zijn dankbaar voor uw geduld.

Wasparfum horomia

De geurtjes die ik heb besteld was ik al bekend mee, maar het is echt vandaag besteld en morgen in huis. Tevens geven ze bij een bepaald bedrag gratis verzending wat met wasparfums niet vaak het geval is. Ook leuk dat er nog een sample van wasparfum bijzat om uit te proberen.

7 de septiembre de 2023

Beste Anoeschka,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met World of Scents! We waarderen uw trouwe klantschap en zijn verheugd te horen dat u bekend bent met en tevreden bent over onze geurtjes.

Het doet ons goed te vernemen dat onze snelle levering, gratis verzending, en het meesturen van een sample van wasparfum bijdragen aan uw tevredenheid. We hopen dat het extraatje u bevalt en dat u er plezier aan zult beleven.

Mocht u in de toekomst nog meer geuren willen ontdekken of vragen hebben, staan we graag voor u klaar.

Klantenservice Team World of Scents

8 consejos para escribir buenas reseñas.