Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lidt ud over det sædvanlige!

Mit første møde med WTSBYG var, da jeg passerede ham, i gang med en opgave hos naboen og, og han pointerede overfor hans medhjælpere “Husk altid at rydde op efter jer” -det fangede min opmærksomhed, og efter få minutter vendte jeg tilbage for at få hans kort.
Jeg oplevede WTSBYG, som meget kompetente til de små, som større opgaver jeg ønskede at få hjælp til. Benjamin gik seriøst, ihærdigt og meget engageret til opgaven fra start til slut, og har, uden tvivl, en stor faglig stolthed i udførelsen af hans arbejde. Hans små “finesser” i tømrerarbejdet er udført som et snedkerarbejde, og jeg står tilbage med et udført sublimt stykke arbejde. Vil anbefale WTSBYG til alle der ønsker et stykke æstetisk arbejde udført. Han overholder aftaler, og kommer til tiden⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!!!

23 de abril de 2026

Ny carport og terrasse

Vi har fået opført ny carport og overdækket terrasse af Benjamin og Wenneke Tømrer og Snedker.
Benjamin er super behagelig og kompetent, overholdt alle aftaler, gav løbende tilbagemeldinger og gode råd undervejs i processen.
Simpelthen en kæmpe fornøjelse.

12 de agosto de 2025

Terrasserenovering

Wenneke Tømrer&Snedker har i august 2025 lavet en ny terrassetrappe og renoveret min træterrasse. Jeg er fuldt ud tilfreds ligefra tilbudsgivning, processen og resultatet, var det en god oplevelse. Benjamin forstod hurtigt opgaven og kom med forbedringsforslag i forhold til hvad jeg oprindelig havde tænkt. Arbejdet blev udført inden for aftalt tid og økonomi, og når der opstod spørgsmål undervejs blev det hurtigt klaret. Det er ikke sidste gang jeg bruger firmaet, så klar anbefaling herfra - nu glæder jeg bare til at kunne bruge den til sommer 🌞

29 de agosto de 2025

Godt håndværk

Jeg har brugt dem flere gange til forskellige opgaver altid med stor tilfredshed.
Overholder aftaler 100%, fornuftige priser, kommer som aftalt og udfører opgaverne effektivt og med stor omhu.
Kan kun give dem min bedste anbefaling.

23 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.