95percent Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In de avond besteld, volgende dag geleverd. Reageren snel op mails. Keurig verpakt en de laarzen zijn niet van nieuw te onderscheiden. Topervaring. Kunnen veel webshop een voorbeeld aan nemen!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een paar schoenen gekocht en de volgende dag krijg je een algemene e-mail met 20% extra korting als je een aankoop doet. Contact gehad met klantenservice en die gaven alsnog de extra 20% korting op mi... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben heel erg tevreden hoe alles is gegaan na mijn eerdere review. Door omstandigheden was het antwoord op mijn mail niet doorgekomen. Na mijn review kreeg ik een mail,dat ze wel geantwoo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Barefoot schoenen zijn duur. Maar....neem eens een kijkje op 95percent, daar is steeds meer aanbod. Vandaag heb ik leren vivobarefoot schoenen ontvangen met "lichte gebruikerssporen". Het zijn mooie s... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

219 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goud! Award winning organisatie! Wat mij betreft.

Wanneer spullen een tweede kans verdienen en je de items zo ontzettend netjes behandeld als dat 95percent doet, dan heb je het als bedrijf simpelweg ontzettend goed begrepen. De items zijn nieuw, of zo goed als nieuw, waarbij alles ook nog eens milieuvriendelijk wordt verpakt en verzonden. Circulaire Economie op z'n best. Tel daar een dijk van een klantenservice bij op en de slotsom is dat 95percent een klantgerichte onderneming is met oog voor het milieu, waar men betaalbare kwaliteit biedt. Win-win-win.
Goud!

Respuesta de 95percent

Wauw, wat een fantastische review! 🏆 Geweldig om te lezen dat onze inzet voor kwaliteit, milieu en klanttevredenheid zo wordt gewaardeerd. Met zulke woorden gaan we zeker met een grote glimlach verder! 🌱👟

Leuke prijzen.

Schoenen zagen er als nieuw uit, en voor minder dan de helft van de nieuwe prijs.
Snelle levering.
Erg tevreden met mijn aankoop.

3 de enero de 2026

Respuesta de 95percent

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! 😃 Dat schoenen als nieuw aankomen voor een mooie prijs maakt ons ook extra blij. 👟

Zegt het voort!!!!!@…

Ik heb nu al meermaals sneakers en laarzen gekocht. Telkens was ik blij verrast door de kwaliteit. Daarbij maken de prijzen het kopen van refurbished artikelen nog aantrekkelijker. Twee vliegen in één klap. Nog veel meer eigenlijk, want mijn zelfvertrouwen neemt toe omdat ik nu mooie schoenen kan dragen die in mijn budget passen.
Onlangs bestelde ik voor de eerste keer kleding. Een vest van Icebreaker. Wàt een kadootje aan mezelf. Het feit dat het artikel geretourneerd mag worden als het niet aan de verwachtingen voldoet, hielp mij over de streep. Vervolgens heb ik nog nooit van deze service gebruik hoeven maken. Zegt het voort!!!!

Respuesta de 95percent

Wat een heerlijke reactie, dank je wel! 😄 Fantastisch dat je zo blij bent met je aankopen en dat we een steentje kunnen bijdragen aan mooie schoenen en kleding binnen je budget. We waarderen het enorm dat je je enthousiasme deelt, dat doet ons echt goed!

Super

Prima sneakers en snel geleverd , super

5 de diciembre de 2025

Respuesta de 95percent

Hartelijk bedankt voor je mooie review, hier zijn we super trots op. Graag zien we u terug op 95percent.

Zeer goede service

Had een paar Rieker schoenen besteld waarvan de rits gelijk kapot was, contact opgenomen, mocht laten maken en rekening opsturen. Dat vind ik een hele goede service. Geen gezeur, direct bovenstaand aanbod gekregen.
Maakt voor mij 95percent zeer betrouwbaar.

18 de octubre de 2025

Respuesta de 95percent

Geweldig dat alles zo soepel is verlopen! 😃 We vinden het fijn dat je ons betrouwbaar ervaart en hopen dat je nog veel plezier hebt van je Rieker schoenen.Tot gauw bij 95percent.

duidelijkheid in de aanbiedingen

De ervaringen in 2025 zijn erg positief, ik heb er meermalen schoenen besteld voor mijn man en voor mezelf. Ze waren precies zo als de foto's lieten zien en de beschrijving van de staat waarin ze verkeerden was juist. Het aanbod is groot en de keuze is niet moeilijk te maken. Ik zal dus ook altijd wanneer ik nieuwe schoenen wil kopen eerst bij 95 Percent gaan kijken.

15 de diciembre de 2025

Respuesta de 95percent

Super om te lezen dat je steeds weer zo blij bent met je aankopen! We vinden het geweldig dat we je eerste stop mogen zijn bij nieuwe schoenen en hopen je nog vaak te mogen verrassen.Tot gauw bij 95percent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie producten voor een leuke prijs

Al meerdere keren laarzen, enkellaarsjes, boots, sneakers en tasjes gekocht. Bij evt. problemen wordt het snel opgelost naar volle tevredenheid. Ook familie is ondertussen besmet....
Topzaak, doen goed werk!

Als we wat "nieuws" zoeken kijken we altijd eerst bij 95percent

1 de diciembre de 2025

Respuesta de 95percent

Wat ontzettend leuk om te lezen! 💛 Geweldig dat niet alleen jij, maar ook je familie enthousiast is geworden. Dank voor je vertrouwen en mooie woorden , dat motiveert ons enorm!

Klantenservice is top

Laarzen gingen snel kapot. Klantenservice heeft het heel snel en netjes opgelost.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de 95percent

Bedankt voor je mooie review!
Namens het hele team van 95percent: we waarderen je woorden enorm!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aanrader!95percent heeft duidelijke foto’s en…

95percent heeft duidelijke foto’s en een snelle levering.
De Panama Jacks die ik kocht zaten meteen goed! Nog beter dan splinternieuwe….

10 de diciembre de 2025

Respuesta de 95percent

Bedankt voor je mooie review, we zijn hier super trots op en zien je daarom graag terug bij 95percent.

Geweldige service.

Schoenen zijn prima, vaak in nieuwstaat. Ook de rugzak. Snelle bezorging. Eén keer een klacht gehad, werd vlot en royaal verholpen. Enorm goede service.

21 de noviembre de 2025

Respuesta de 95percent

Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent over de producten en onze service, en doen ons best om altijd snel en goed te helpen wanneer dat nodig is. We zien je graag terug bij 95percent.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede klantenservice probleempjes…

Zeer goede klantenservice probleempjes worden direct opgelost en nog ff snel ook.
Top zo doorgaan.

10 de enero de 2026

Respuesta de 95percent

Hartelijk dank voor je mooie woorden! We vinden het fijn dat je onze service zo waardeert en zullen ons best blijven doen om problemen snel en goed op te lossen.Tot gauw bij 95percent.

Zeer tevreden

Snelle verzending, goed verpakt en schoen waren zoals beschreven. Alles prima na wens verlopen.

3 de octubre de 2025

Respuesta de 95percent

We zijn erg blij met je review. Dank je wel hiervoor. Graag tot gauw bij 95percent.

Fijne shop, goede producten

Fijne shop, niet duur. Mooie aanbiedingen. Het product is perfect.

2 de diciembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is nu nog eens shoppen

Dit is nu nog eens shoppen, kwaliteit voor een goede prijs en goed voor het milieu.
Top!

Respuesta de 95percent

Maar dit is een leuke review, dank je wel hiervoor. Duurzaamheid staat inderdaad bij ons voorop. Tot gauw bij 95percent.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Product is goed, zoals beschreven.prima ervaring.

Respuesta de 95percent

Hartelijk bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met 95percent. Graag tot ziens bij 95percent

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg blij met mijn aankopen.

Erg blij met mijn aankopen.
Je krijgt wat je ziet, in dit geval zgan voor een kwart van de prijs.
En als het toch niet helemaal past gaat het gemakkelijk weer retour.
(Wel zijn de verzendkosten voor jezelf)

Respuesta de 95percent

Bedankt voor je review! Bij 95Percent hebben we geen gratis retour mogelijkheid, omdat we zo bewust mogelijk omgaan met materialen en transport. Wel geldt dat als er iets mankeert aan een product, het retour sturen volledig gratis is. Fijn dat je blij bent met je aankopen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en zeer goede kleding/…

Snelle levering en zeer goede kleding/ schoenen voor een nette prijs.

13 de enero de 2026

Respuesta de 95percent

We zijn heel erg blij met je review en wij willen je hier hartelijk voor bedanken. Tot gauw bij 95percent.

Wat een goed bedrijf.

Ik bestel al een aantal jaren met enige regelmaat schoenen bij 95-percent. Ik ben heel erg tevreden over hun producten! Vertel het ook vaak door aan anderen.
Toen er een keer iets niet goed was met een schoen kreeg ik meteen een mail terug met een retourbon en zelfs een tegoed bon met excuses. Echt super-service!

15 de octubre de 2025

Respuesta de 95percent

Wat geweldig om te horen dat je al jaren met plezier bij ons bestelt! We vinden het fijn dat onze service zo gewaardeerd wordt en bedanken je ook voor het doorvertellen aan anderen. Jouw vertrouwen betekent veel voor ons!

8 consejos para escribir buenas reseñas.