Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg fik en overraskelse, da jeg skulle betale min parkering efter en uges ferie på Rhodos. Jeg havde undersøgt prisen for en uges parkering, som kostede kr. 499,-, men jeg blev opkrævet kr. 594,-.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aalborg Lufthavn Lounge er uden sammenligning den hyggeligste lounge i Norden. Loungen er netop blevet ombygget, og både omgivelserne og udvalget er virkelig blevet flotte. Men siden genåbni... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lørdag den 7 februar skulle vi med jtd465 til Gran Canaria afgang kl 9.15. Der var KUN passagerer i lufthavnen til denne ene afgang. Altså ingen andre afgange. Alligevel lykkedes det at GLEMME... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fløjet til København fem gange fra Aalborg. Det fungerer hver gang. Du går fra parkeringspladsen til gaten på syv minutter, næsten aldrig kø i security. Ventetiden passer, du sidder roligt og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Aeropuerto internacional
  2. Aeropuerto

Escrito por la empresa

Aalborg Lufthavn er Danmarks tredje største lufthavn, og hvert år sender vi omkring 1,5 millioner forventningsfulde rejsende afsted til vante eller nye rejsemål. Vi er stolte af vores dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe en positiv og mindeværdig oplevelse for alle, der rejser gennem lufthavnen. Deres fokus på service, imødekommenhed og effektivitet sikrer, at din rejse starter på den bedst mulige måde, lige fra det øjeblik du ankommer. Vi ved, at en god rejseoplevelse starter længe før, man sætter sig i flysædet. Derfor har vi sørget for, at vores faciliteter og processer er nemme og overskuelige. Fra vores bekvemme parkeringsmuligheder til de korte gåafstande fra terminalen til sikkerhedskontrollen, og fra en afslappet ventetid i afgangshallen til en hurtig og effektiv boardingproces ved flytrappen, er alt designet til at gøre din rejse så problemfri som muligt. Hos Aalborg Lufthavn gør vi vores bedste for at være din yndlingslufthavn, hvor du kan starte din rejse med ro i sindet. Vi ser frem til at byde dig velkommen, hver gang du skal ud på nye eventyr, og vi håber at være en del af din rejse i mange år fremover.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe ros og tusind tak til den…

Kæmpe ros og tusind tak til den mandlige medarbejder ved KLM, og den kvindelige medarbejder ved Serviceskranken, som var på arbejde søndag morgen den 26. juni 2022 kl 05.00. De reddede vores flyvetur til vores krydstogt ferie fra Genova 😊

10 de julio de 2022

Ingen service i bagageservice

På grund af manglende bagage, har jeg i tre døgn forgæves forsøgt at komme igennem til bagageservice i Ålborg lufthavn, umuligt på telefonen og prøver man at sende mail får man et svar der siger at det ikke er muligt at levere mail.
Kan godt forstå at der kan være travlt, og andre nok også mangler deres bagage, men tre døgn hvor man kun bliver mødt af automatisk telefonsvarer der siger at de har travlt, det er ikke godt nok !!!!!!!!!!

J. Nielsen

20 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Problemet ved Aalborg lufthavn er kys…

Problemet ved Aalborg lufthavn er kys og kør banen, hvor du kun må holde i 3 minutter, men folk holder meget længere tid end det.
De holder også hvor det er forbudt og gør sådan at busserne der skal nordpå fra lufthavnen ikke kan komme ud.
NT Nordjyllands trafikselskab har skrevet i de sidste 10 år til lufthavnen, uden der er sket noget.
Det er under alt kritik.

13 de junio de 2022

Uhøfligt personale

Det er simpelthen det mest UHØFLIGE personale jeg LÆNGE har oplevet! Føj, en dårlig oplevelse i Security i dag. Det er simpelthen uacceptabelt, at man i Danmark skal opleve sådan en uopdragen adfærd. Jeg vil helt sikkert anbefale alle at vælge en anden lufthavn.

28 de mayo de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig fin lufthavn

Rigtig fin lufthavn. Alt gik forholdsvist hurtigt og problemfrit. Selve faciliteterne er ok, der mangler måske lidt flere butikker/spisesteder, men lufthavnens størrelse taget i betragtning er det ganske fint.

13 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Muligt det er en god lufthavn

Muligt det er en god lufthavn, MEN pladsen er total skræmmende at finde rundt på, især om natten hvor det er meget mørkt, er det total umuligt at lokalisere udkørslen. Efter aflevering af en rejsende, tog de mere end 10 min. at finde ud igen, kun 2 små pile på asfalten, der viste lige hen til et lukket hegn! Få dog et lys EXIT skilt op ved udkørslen, der kan ses på afstand.

12 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske medarbejdere og service.

Fantastiske medarbejdere og service.
Jeg benytter Aalborg lufthavn to gange om ugen, og jeg møder altid glade, venlige og hjælpsomme medarbejdere. Alt forløber glat, selv hvis kufferten en sjælden gang er forsinket, så bliver den bragt ud med det samme, den er landet. Selv en dag, hvor jeg havde glemt mine nøgler, var de søde at løbe igennem security med dem. Tak til det dejlige personale i Aalborg lufthavn. Lufthavnen kan kun anbefales.

7 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anvender Aalborg lufthavn mindst 2 om…

Anvender Aalborg lufthavn mindst 2 om året, og er på alle måder tilfreds.

Først og fremmest er parkering gratis, og selvom vi ofter er væk mere end 2 uger ad gangen har vi aldrig oplevet, at bilen ikke stod på samme måde når vi kom hjem igen.

Ydermere er de ansatte altid utrolig behjælpsomme og serviceminded og tror ikke vi nogensinde har oplevet, at tingene ikke flød efter bogen.

17 de noviembre de 2020

Idioti og unødvendig irritation

Idioti og unødvendig irritation
Er lige landet fra KBH og går mod udgangen - så opstår der pludselig en lang kø. Man har nu lavet en svingdør inden baggageudleveringen/udgangen hvor der kun må gå 1 person igennem ad gangen. Tænker at det er et Covid19-tiltag der skal sikre at folk holder afstand? Magen til tankeløst idioti skal man lede længe efter: Vi sidder som sild i en tønde i flyet og står så efterfølgende i en tætpakket kø for at komme igennem en svingdør for at komme ud. Aalborg Lufthavn: Det er en ommer!!

17 de julio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Impulsiv tur med fly til Aalborg

Impulsiv tur med fly til Aalborg, for at se FCK spille (& tabe........suk!) mod AaB. Fantastisk serviceminded Pernille i servicecentret gav os top service.
Vi havde to poser med kluns (købt i CPH airport samme morgen) og havde en udfordring med at opbevare dem i de timer, vi skulle på stadion. Men i Aalborg hjælper man hinanden: Pernille tilbød at opbevare shopping til vi kom tilbage her i aften.
Overvejer nu seriøst at flytte til Aalborg, er glad for at dele land og værdier med Pernille. Tak for dig

1 de septiembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fri parkering var kun én af mange positive ting

Fin service, pænt, rent og overskueligt. Fravalgte i første omgang Billund pga. fri parkering i Aalborg. Men det viste sig kun at være een af flere positive ting. Også i forbindelse med forsinket bagage fra Singapore fik vi en fin service i bagageservice af en venlig og hjælpsom kvinde.♥️ Aalborg Lufthavn vil være vores foretrukne fremtidige lufthavn♥️♥️

27 de enero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi foretrækker Aalborg til enhver tid …

Vi foretrækker Aalborg til enhver tid selvom vi bor langt væk. Der er altid ro på, gratis P og det hele virker og man får en dejlig start på ens ferie. I Billund er alt totalt kaos, ingen hjælp og ren panik. I Århus er der få ruter og total mangel på service.

Aalborg, keep up the good work

11 de septiembre de 2017

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.