Absolutely lovely clean waiting areas and toilets. Food expensive but it always is at airports…. The real let down is being stood in a tent when the weather app shows it feels like -15!! Totally wrong... Ver más
La empresa ha respondido
Sikke da en ringe lufthavn hvor der stort set ingen plads er for folk at sidde. Når der er to fly ca samme tid, så kan alle ikke sidde ned. Og samtidig er tingene så vanvittigt dyre, man skulle tr... Ver más
Dejligste rolige måde at starte ferie til NYC på. Fred og ro om security og god plads og rolig atmosfære i venteområdet. Så dejligt at kunne flyve til KBH og få afleveret kufferterne i fred og ro inde... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var ved en fejl kørt til Billund lufthavn men skulle fra Aarhus lufthavn til Faro fredag d. 23/6. Da vi opdagede vores fejl ringede vi til lufthavnen og kom i kontakt med Susi i passagerservice. Me... Ver más
La empresa ha respondido
Aarhus Airport ligger omkring 30 minutters kørsel fra Aarhus og 40 minutter fra Randers. Aarhus Airport giver adgang til en lang række populære og kendte rejsemål både for privatrejsende og erhvervsrejsende. Hvis du ikke finder en direkte rute til din foretrukne destination, kan et stop i København, Oslo eller Stockholm være din videre vej ud i verden. Lufthavnen er totalmoderniseret og vokset fra 5.000 til 10.000 kvadratmeter. Stilen er gennemgående nordisk med skarpe linjer, men samtidig hyggelig og imødekommende. Fra Security går du direkte ind i lufthavnens moderne Tax Free Shop, hvor der kan købes beauty-produkter, modetøj, slik, spiritus og meget mere. I kiosken kan du købe snacks, læsestof og andre fornødenheder til rejsen, og skal sulten stilles med et godt måltid så besøg restauranten Ingerslevs på førstesalen. Maden kan du nyde i den lækre og stemningsfyldte lounge med en flot panoramaudsigt over landingsbanen. Lufthavnen tilbyder, som den første lufthavn i Danmark, et in-airport hotel. Hotellet byde på 37 dobbeltværelser i et innovativt og nordisk design. Morgenmad kan bestilles fra restaurant Ingerslevs, når du booker et værelse og så leveres den foran foran din værelsesdør om morgenen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Aarhus Airport og give dig den bedste start på rejsen - fra check-in til take-off.
Ny Lufthavnsvej 24, 8560, Kolind, Dinamarca
Ha contestado el 62% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lufthavnen er fin og jeg bruger den meget. Men parkerings systemet er under al kritik - det er en ren pengemaskine der lever af bøder. Det er på et niveau hvor jeg overvejer at køre 15min længere og bruge Billund lufthavn
På min første tur til London flyver vi fra AARHUS lufthavn. Allerede ved tjek in bliver vi mødt at dejligt personale. Især må jeg fremhæve Karin☺️Sikke en service!!! Vi ankom ALT for tidligt og troede vi skulle sidde og vente i forhallen inden min søster og jeg kunne shoppe. Men NEJ!!! Sødeste Karin fik os lukket ind så vi kunne shoppe amok i deres dejlige shop med lige så sød personale! 100000 tak for Jer!❤️✈️

Respuesta de Aarhus Airport
Jeg kommer ud af parkeringspladsen og prøver at betale med min VISA. Min betaling blev ikke godkendt, ikke fordi der var noget galt med min betalingskort men sandsynligvis noget galt med systemet, så betaler jeg det senere, tænkte jeg.
Desværre i de travle dage, har jeg glemt alt om den betalingen. Jeg får ikke en påmindelse om manglende betaling, nej nej, direkte til inkasso så kommer en gebyr på 300 kr. DET ER UNDER AL KRITIK.
Det ser ud til at der er mange der har haft dårlig oplevelse ved AAR parkeringssytem. Jeg forstår ikke hvorfor AAR gøre ikke noget ved det.

Respuesta de Aarhus Airport
Mere flabet security skal man lede længe efter.
Blev svinet til fordi jeg misforstod reglerne.

Respuesta de Aarhus Airport
Super super flot lufthavn, virkelig en fornøjelse.
Ros endelig personalet, meget hjælpsomme og smilende. Fremragende pizzaer, så vi kommer gerne noget før næste gang.

Respuesta de Aarhus Airport
Super flot lufthavn. Udvidelsen har virkelig gjort en kæmpe forskel. Personalet er søde og giver en god kundeoplevelse.
Forstå ikke kritikken af parkerings forholdene, da alt fungerede upåklageligt.

Respuesta de Aarhus Airport
Som andre påpeger....parkering system er under al kritik. Har fået en bøde 4 måneder efter jeg parkerede i oktober????
1.jeg kunne ikke finde automat til betaling! Har nu fundet ud af den står lige når du kommer ud af bagage område i et hjørne man hurtigt går forbi. Særligt når man har lidt travlt!
2. Kiggede i system på telefon der var bilen ikke registreret!

Respuesta de Aarhus Airport
Tak for god service og en fornøjelig oplevelse i Aarhus Lufthavn. Er vild med den nye skylounge! Så starter ferien altså godt ud. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg flyver fra jeres lufthavn.

Respuesta de Aarhus Airport
Jeg kan med fordel copy-paste en anden kundes anmeldelse skrevet den 5.1.2022. Alt super godt på nær "(...)parkeringssystemet på AAR er under al kritik. Forsøgte at checke ud online, men min nummerplade var ikke registreret i det "topmoderne" system. Får så en påmindelse dateret med den dag jeg parkerede bilen med en "admin.gebyr" på 300 kr. Dette "topmoderne" system er designet til at presse penge ud af folk (...)"
Har sendt mail til virksomheden, som administrerer parkeringer og afventer deres svar.

Respuesta de Aarhus Airport
Masser af plads til at stå på og høje caféstole. I restauranten, som minder lidt om en jagtstue, findes der lækre stole og bord og bænkesæt og nå ja flere caféborde med tilhørende høje stole.
Men hvor fanen har man mulighed for at sidde imens man vente på at gaten åbner, når restauranten er fyld med reselystende kunder?.
Jeg spurgte personalet til råd, som ikke selv havde tænkt over det, men faktisk var overrasket over at direktionen ikke heller ikke havde.
Er du dårligt stående, gående, eller har brug for et ryglæn når du venter så flyv fra en anden lufthavn.

Respuesta de Aarhus Airport
Selve rejseoplevelsen fejlede såmand ikke noget, men parkeringssystemet på AAR er under al kritik. Forsøgte at checke ud online direkte efter jeg var færdig med parkering. Min nummerplade var ikke registreret i det "topmoderne" system. Får så en påmindelse dateret med den dag jeg parkerede bilen med en "admin.gebyr" på 300 kr. Dette "topmoderne" system er designet til at presse penge ud af folk og mailkontakten med den ansvarlige inkassofirma Alektum, som man får påmindelsen direkte fra, er yderst uprofessionel. Aldrig mere AAR, i Aalborg er parkeringen gratis.

Respuesta de Aarhus Airport
Ved ikke om det er Aahus lufthavn der er skyld i dette.
Men jeres afgange og ankomster til og fra München er under alt kritik.
Nu hsr vi oplevet 3 gange inden for den sidste måned at efter er afgangene total aflyst eller er den blevet rykket en dag.
Aflysningerne har vi fået besked om, men flytningerne har vi intet hørt om, ren tilfælde at vi opdagede det, og nogle uge mennesker der skulle til München stod i lufthavnen og fik at vide til deres fly var afgået uden de havde fået besked, dog fik de en lov til at komme med 2 timer senere.
Men det er jo ikke til at regne med, så nu kører vi til Hamborg i stedet for

Respuesta de Aarhus Airport
Der er åbenbart mange holdninger til AAR - min er heldigvis positiv!
Skønt at se for hver gang man besøger lufthavnen sker der noget omkring ombygningen af stedet, service og hastighed fra parkeringspladsen til man er på flyet er helt i top.
Skønt at der er kommet en lækker taxfree butik og at restauranten er genåbnet.
Glæder mig til at se det færdige resultat når ombygningen er helt færdig.

Respuesta de Aarhus Airport
Lækker lufthavn. Usædvanlig hurtig at komme igen og super venligt personale. Lige fra check ind til security og butik.
Vælger altid AAR, hvis muligheden for rute er der.
Spændende at følge ombygningen.
Billig parkering lige ved døren.

Respuesta de Aarhus Airport
Dårlig parkering system. Fik en efter regning efter jeg havde troede at jeg betalte onliine. parkering blev dyrere end fly billet

Respuesta de Aarhus Airport
Ombygning af Århus lufthavn går utroligt langsomt, mn kan intet få andet en en sandwich , hvis man skal rejse tideligt morgen også til den billige pris af 50 kr for 2 stykker kylling pålæg , ingen blade eller aviser at købe og taks fri er meget dyre end at købe i almindelige butikker og udvalget er ikke stort , det må kunne gøres bedre

Respuesta de Aarhus Airport
Det er mig uforståeligt at de har et tlfnr. Man kan ringe til som er en tlf. svare for at blive sendt videre til anden tlf.svare, det er i sin sag meget godt
Men ikke særlig godt når der ikke er nogen til at tage tlf. og bliver smidt af.
Hvis det er fordi der er kontortid, for de forskellige fly selskaber, kunne det jo oplyses, så man ikke ringer forgæves og bliver møg irriterrende over at blive smidt af gang på gang
Mvh. Anders Olesen
Lille, effektiv, serviceminded lufthavn, endda med en eksklusiv 'lounge for alle'.
Første gang i mange år brugt denne lufthavn, chokerende dårlig.
Her betales for parkering, man burde få penge for at bruge lufthavnen, bruger heldigvis almindeligvis Aalborg Lufthavn, hvilken forskel.
Lille er godt, det gør det meget hurtigt at komme fra parkeringsplads til gate. Selvfølgelig altid gerne flere afgange og muligheder så vi slipper for BLL/AAL - men jeg er godt tilfreds med både de nye initiativer og AAR/CPH ruten.
Más información sobre otros tipos de reseñas.