Banner for adotravel

adotravel Opiniones 324

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

site zeer overzichtelijk en geen verborgen kosten. Prijzen zijn uitstekend . Het enige kleine verbeterpuntje is, mail met de factuur gelijk het benodigde PNR door i.v.m. stoelen reserveren zodat de... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb ene zekere Sarah aan de telefoon gehad en ze heeft mij SUPERGOED geholpen. Ze heeft me geholpen met de boeking, de betaling en opvolging van rest. Je kan ze ALTIJD bereiken via whatsapp en e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel duidelijke website waar je ook voor langere termijn zelf kan boeken en dus onmiddellijk de prijs ziet. Je kan ook aangeven welke kamer je voorkeur heeft . Alleen spijtig dat jullie Delphin de lux... Ver más

Información sobre la empresa

6. Vacaciones de esquí

Sobre adotravel

Escrito por la empresa

adotravel – dé specialist in betaalbare strandvakanties naar Turkije

Al ruim 21 jaar is adotravel hét adres voor zorgeloze en betaalbare strandvakanties naar Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in de mooiste reizen naar de Turkse Rivièra en de Egeïsche kust.

Of u nu kiest voor een luxe all-inclusive vakantie, een gezellige familievakantie of een romantische reis met z’n tweeën: bij adotravel bent u verzekerd van scherpe prijzen, uitstekende service en een zorgvuldig geselecteerd aanbod van topaccommodaties.

Waarom boeken bij adotravel?

• Laagste prijsgarantie – u betaalt nooit te veel.
  • 4 dagen bedenktijd – extra zekerheid bij het boeken.
  • Slechts 25% aanbetaling – direct boeken zonder hoge kosten vooraf.
  • Veilig en vertrouwd – aangesloten bij het Garantiefonds TGCR.

Persoonlijke aandacht & uitstekende service

Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke service en snelle bereikbaarheid. Heeft u vragen? Stuur ons direct een bericht via WhatsApp Chat.

Eenvoudig online boeken sinds 2004

Van goedkope last minutes tot luxe all-inclusive resorts: bij adotravel vindt u altijd een vakantie die perfect bij uw wensen past.

adotravel – de specialist in strandvakanties naar Turkije sinds 2004.

💰Laagste prijsgarantie

✨ Uw voordeel, onze belofte

✅ Altijd de beste deal Bij Adotravel betaalt u nooit te veel. Dankzij onze laagste prijsgarantie boekt u altijd de scherpste prijs.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werd keurig geholpen door Sarah.

Ik werd keurig geholpen door Sarah.
Via WhatsApp werd ook heel snel gereageerd.

9 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de adotravel

Marlies, sommige reviews geven 5 sterren, maar jouw woorden voelen als 6 sterren. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sarah heeft je met veel plezier geholpen en zal dit bericht met een grote glimlach lezen. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden over onze service. Op naar mooie herinneringen, zonnige dagen en misschien wel een volgende reis samen! 🌴✈️☀️

Vriendelijk

Ik wil de een hotel omboeken en na het bellen binnen 5 min geregeld. Top bedrijf!

24 de junio de 2026

Bedankt voor je mooie review, Kadir! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat fijn om te horen dat alles zo snel geregeld was. Soms kan één telefoontje inderdaad al het verschil maken. 😊 Het omboeken van een hotel moet vooral makkelijk en zorgeloos zijn, dus we zijn blij dat we je binnen enkele minuten hebben kunnen helpen.

Namens het hele team bedanken we je voor het vertrouwen en wensen we je alvast een fantastische vakantie toe! ☀️✈️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

duidelijke site en goede prijzen

site zeer overzichtelijk en geen verborgen kosten.
Prijzen zijn uitstekend .
Het enige kleine verbeterpuntje is, mail met de factuur gelijk het benodigde PNR door i.v.m. stoelen reserveren zodat de klant daar niet extra voor hoeft te bellen.
verder een goede en duidelijke service

Beste Arianne,

Bedankt voor uw 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐

We zijn blij dat u onze website overzichtelijk vindt en dat u geen verborgen kosten bent tegengekomen.

Uw tip over het direct meesturen van het PNR-nummer vinden we trouwens erg waardevol. Soms zitten de beste verbeteringen in de kleinste details, en dit is er zeker zo eentje.

Dank dat u niet alleen de tijd nam om ons een mooie beoordeling te geven, maar ook om ons een stukje beter te maken.

Wij wensen u alvast veel voorpret en een fantastische vakantie toe!

Hartelijke groet,

Team Adotravel 🌴

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Niet helemaal te vrede s

Hebben geboekt naar Turkije doen we al zoveel jaar alleen nu kwamen we er achter na 7 dagen dat we verkeerd geboekt hebben moesten 2 dagen langer zijn maar dat kost 225 omboekings kosten dat is dan weer jammer en ze waren nu slecht bereikbaar telefonisch en via de ap om 16.30 als gesloten

19 de junio de 2026
Opinión espontánea

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te lezen dat u niet volledig tevreden bent over uw ervaring.

Zoals u aangeeft, ontdekte u ongeveer 7 dagen na het boeken dat de vertrekdatum niet overeenkwam met uw bedoeling. Om onze klanten de gelegenheid te geven hun boeking rustig te controleren, bieden wij standaard 4 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kunnen boekingen kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Deze informatie staat duidelijk vermeld op onze website en wordt ook meegestuurd in de boekingsbevestiging.

Omdat de melding pas na deze periode bij ons binnenkwam, waren wij helaas gebonden aan de wijzigingsvoorwaarden van onze leveranciers. De wijzigingskosten van €225 zijn dan ook door hen in rekening gebracht en hier kunnen wij helaas niet van afwijken.

Wat betreft onze bereikbaarheid: tijdens de lastminuteperiode was het uitzonderlijk druk, waardoor reacties soms langer op zich lieten wachten dan u van ons mag verwachten. Onze excuses daarvoor. Uiteraard proberen wij iedere klant zo snel mogelijk te helpen en uiteindelijk hebben wij uw wijziging alsnog voor u kunnen regelen.

Wij wensen u ondanks deze situatie een fijne vakantie toe en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Team Adotravel

Ging snel en duidelijk

19 de junio de 2026

Bedankt voor de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐

Fijn om te horen dat alles snel en duidelijk is verlopen. Daar doen we het voor. Veel plezier met de voorpret en alvast een heerlijke vakantie gewenst! 🌴☀️

Super service

11 de junio de 2026

Respuesta de adotravel

Wat fijn om te lezen! 😊 Soms zeggen twee woorden meer dan een heel verhaal. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende reis!

FANTASTISCH

Je kan ze ALTIJD bereiken via whatsapp en er is ook een nummer die 24/24 bereikbaar is.
Nogmaals Danku Sarah

10 de junio de 2026

Respuesta de adotravel

Dankjewel voor deze prachtige review! 😊

Wat fijn om te lezen dat Sarah je van begin tot eind zo goed heeft kunnen helpen. Bij Adotravel vinden we dat een boeking pas écht geslaagd is als onze klanten zich tijdens het hele proces geholpen en gehoord voelen. Daarom doet het ons extra goed dat je haar inzet, bereikbaarheid en betrokkenheid zo waardeert.

We geven je complimenten uiteraard met veel plezier door aan Sarah. Namens haar én het hele team: bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden.

We wensen je alvast heel veel voorpret toe en staan natuurlijk ook de komende tijd weer voor je klaar als je ons nodig hebt.

☀️ Team Adotravel

P.S. Sarah liep na het lezen van je review de rest van de dag met een glimlach rond. Missie geslaagd 😉

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had wat problemen bij het boeken…

Ik had wat problemen bij het boeken maar de mensen van adotravel hebben mij telkens via whatsapp super snel geholpen… Na de boeking zag ik een klein foutje, ook dat hebben ze super snel opgelost…

6 de junio de 2026

Wat fijn Nathalie! 😊

Gelukkig zijn we niet alleen snel met vakanties regelen, maar ook met het oplossen van kleine foutjes onderweg 😉.

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen. Nu rest ons nog één taak: ervoor zorgen dat de vakantie net zo goed bevalt als het boekingsproces.

Alvast heel veel vakantieplezier gewenst! ☀️✈️🌴

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd zeer duidelijk en geen…

Altijd zeer duidelijk en geen verrassing met de aangeboden prijzen

Wat leuk om te lezen! 😊
Wij geloven dat een vakantie boeken simpel en transparant moet zijn. Fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Alvast veel voorpret gewenst en we hopen je binnenkort weer te mogen verrassen met een mooie vakantie! ☀️✈️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel makelijk en goedkoopste van alle…

Heel makelijk en goedkoopste van alle sites
Dank jullie wel

Respuesta de adotravel

Kijk, hier worden we blij van! 😄
Goedkoop is fijn, maar makkelijk boeken én goed geholpen worden vinden we minstens zo belangrijk. Fantastisch om te lezen dat we op beide punten hebben gescoord.

Bedankt voor uw mooie woorden en graag tot de volgende vakantie! ☀️🌴✈️

Sara bedankt

Sara bedankt

Wat leuk om te lezen! 😊
Sara heeft uw bericht meteen gezien en kreeg er een grote glimlach van. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie 5 sterren. ⭐⭐⭐⭐⭐

We hopen u snel weer te mogen helpen met een volgende vakantie! ☀️✈️

Top bedrijf

Top bedrijf

4 de junio de 2026

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review! ⭐️

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We doen elke dag ons best om onze klanten een zorgeloze vakantie te bezorgen. Graag tot een volgende reis! ☀️✈️

Duidelijke boekingsproces

Duidelijke boekingsproces

Bedankt voor uw mooie review en de 5 sterren! ⭐️

Fijn om te horen dat u ons boekingsproces als duidelijk heeft ervaren. We proberen het boeken van een vakantie zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Veel plezier met de voorpret en graag tot een volgende reis! ☀️✈️

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik vind het jammer dat de prijs pas na…

Ik vind het jammer dat de prijs pas na mijn definitieve boeking lager werd aangeboden. Dat geeft een vervelend gevoel, omdat je verwacht dat je op het moment van boeken de beste prijs krijgt.

Respuesta de adotravel

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen goed dat het vervelend kan voelen wanneer een reis kort na uw boeking voor een lagere prijs wordt aangeboden.

Dit soort situaties komen gelukkig zelden voor. De prijzen van reizen worden continu bepaald door onze leveranciers, hotels en luchtvaartmaatschappijen. Wanneer zij bijvoorbeeld merken dat er nog lege kamers of vliegtuigstoelen beschikbaar zijn, kunnen zij tijdelijk extra kortingen of promoties activeren voor een beperkt aantal plaatsen en een specifieke boekingsperiode.

Op dat moment gelden deze acties dan alleen voor nieuwe boekingen binnen die tijdelijke actieperiode. Wij hebben hier als reisorganisatie helaas geen enkel invloed op.

Wel willen we benadrukken dat we in dit soort situaties altijd ons best doen voor onze klanten. Wanneer een klant dit bij ons aankaart, nemen wij contact op met de leverancier om te kijken of zij nog iets kunnen betekenen. Dit kunnen we helaas nooit garanderen, maar we proberen hierin altijd mee te denken en het maximale voor onze klanten te doen.

We hopen op uw begrip en wensen u ondanks dit een hele fijne vakantie toe.

Super easy.

Super gemakkelijk en de beste prijs.

7 de junio de 2026

Respuesta de adotravel

Wat leuk om te horen 😄 Bedankt voor uw mooie review!

Fijn dat alles soepel verliep én dat u een scherpe prijs heeft kunnen boeken. Daar doen we het voor 💙

Alvast heel veel voorpret gewenst en we hopen dat u een fantastische vakantie tegemoet gaat! ☀️✈️

Vlugge boeking

Vlugge boeking. Bij vragen en bijboeking bagage en transfer onmiddellijk via watsapp antwoord.

30 de mayo de 2026

Respuesta de adotravel

Bedankt voor uw mooie review 😊

Fijn om te horen dat alles vlot verliep en dat u snel geholpen werd via WhatsApp met de bagage en transfer. We proberen onze klanten altijd zo snel mogelijk verder te helpen ✈️📱

Heel veel plezier alvast met de vakantie en bedankt voor uw vertrouwen in Adotravel! ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn bedrijf en niet duur

22 de noviembre de 2025

Respuesta de adotravel

Wat leuk om te lezen, bedankt voor uw mooie woorden! 😊
Wij proberen niet alleen scherpe prijzen aan te bieden, maar vooral ook nét dat stapje extra te zetten zodat klanten met een goed gevoel op vakantie gaan én terugkomen. Super fijn dat u dat zo heeft ervaren. ✈️☀️ Hopelijk mogen we u snel weer verrassen met een volgende vakantie!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles was zeer duidelijk om te boeken…

Alles was zeer duidelijk om te boeken maar vooral de mensen waar je mee chat waren ongelooflijk vriendelijk en zeer behulpzaam

17 de mayo de 2026

Respuesta de adotravel

Wauw, wat een prachtige review — hier worden we echt blij van! 😊
Een vakantie boeken moet niet alleen duidelijk en makkelijk zijn, maar ook gewoon prettig aanvoelen. Daarom doen wij altijd ons best om iedereen zo vriendelijk, snel en persoonlijk mogelijk te helpen. Super fijn om te horen dat juist dát u is bijgebleven. ✈️☀️

Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk mogen we u binnenkort opnieuw helpen aan een heerlijke vakantie!

Easy and not hard

7 de octubre de 2025

Respuesta de adotravel

Thank you for your review 😄
That’s exactly how booking a holiday should feel: easy and stress-free. Glad we could make the process smooth for you. Enjoy your holiday and hopefully see you again soon! ☀️✈️

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.