Zowel tijdens als na de boeking een goede service ontvangen. Maar meest belangrijke is toen wij tijdens de vakantie met ziekte werden geconfronteerd de hulp die wij van de plaatselijke reisleidster Ev... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
We gaan al meerdere jaren via Adotravel op vakantie. Het boeken verloopt steeds erg vlot. Prijs-kwaliteit zijn zijn enorm goed. Ook het verdere verloop naarheen de reis toe is prima verlopen. Dit jaar... Ver más
La empresa ha respondido
Vanaf 18 t/m 25 juni in dit nieuwe hotel geweest met vier volwassenen. Op hotel is niks op aan te merken eten zeer goed service hartstikke goed, alamatie zeer goed echt heel vriendelijk en behulpza... Ver más
La empresa ha respondido
Wederom gekozen voor ADO travel. Andere keren is dit ook prima gegaan. Ze hebben een overzichtelijke site waarop het makkelijk is prijzen te vergelijken tussen verschillende dagen. Ook deze keer kwa... Ver más
Información sobre la empresa
- Operador de excursiones
- Centro vacacional de playa
- Tienda de ropa
- Recinto para eventos
- Tienda de ropa para hombres
- Vacaciones de esquí
Sobre adotravel
Escrito por la empresa
adotravel – dé specialist in betaalbare strandvakanties naar Turkije
Al ruim 21 jaar is adotravel hét adres voor zorgeloze en betaalbare strandvakanties naar Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in de mooiste reizen naar de Turkse Rivièra en de Egeïsche kust.
Of u nu kiest voor een luxe all-inclusive vakantie, een gezellige familievakantie of een romantische reis met z’n tweeën: bij adotravel bent u verzekerd van scherpe prijzen, uitstekende service en een zorgvuldig geselecteerd aanbod van topaccommodaties.
Waarom boeken bij adotravel?
- Laagste prijsgarantie – u betaalt nooit te veel.
- 4 dagen bedenktijd – extra zekerheid bij het boeken.
- Slechts 25% aanbetaling – direct boeken zonder hoge kosten vooraf.
- Veilig en vertrouwd – aangesloten bij het Garantiefonds TGCR.
Persoonlijke aandacht & uitstekende service
Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke service en snelle bereikbaarheid. Heeft u vragen? Stuur ons direct een bericht via WhatsApp Chat.
Eenvoudig online boeken sinds 2004
Van goedkope last minutes tot luxe all-inclusive resorts: bij adotravel vindt u altijd een vakantie die perfect bij uw wensen past.
adotravel – de specialist in strandvakanties naar Turkije sinds 2004.
💰Laagste prijsgarantie
✨ Uw voordeel, onze belofte
Información de contacto
Laan van Oversteen, 2289 cx, RIJSWIJK ZH, Holanda
- 070-4452744
- info@adotravel.nl
- www.adotravel.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 77% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik vind het jammer dat de prijs pas na…
Ik vind het jammer dat de prijs pas na mijn definitieve boeking lager werd aangeboden. Dat geeft een vervelend gevoel, omdat je verwacht dat je op het moment van boeken de beste prijs krijgt.

Vlugge boeking
Vlugge boeking. Bij vragen en bijboeking bagage en transfer onmiddellijk via watsapp antwoord.

Respuesta de adotravel
Alles was zeer duidelijk om te boeken…
Alles was zeer duidelijk om te boeken maar vooral de mensen waar je mee chat waren ongelooflijk vriendelijk en zeer behulpzaam

Duidelijke overzicht en prijzen
Duidelijke overzicht en prijzen. Makkelijk in te vullen.

TOP in communicatie!
Duidelijke en vriendelijke communicatie! Ze staan je steeds met veel plezier te woord.

Respuesta de adotravel
Makkelijke website en lagere prijzen…
Makkelijke website en lagere prijzen voor hetzelfde vergeleken met andere aanbieders.

Redelijk makkelijk boeken
Redelijk makkelijk boeken, alleen moet je wel snel achter elkaar alles invullen , anders vervalt de boeking

Respuesta de adotravel
Super goed geholpen aan de telefoon…
Super goed geholpen aan de telefoon door Evelien!!! Jullie mogen heel erg blij zijn met een medewerker zoals zij!!

Top service
Top service, vriendelijk, behulpzaam, gezellig en goed geholpen. Goede prijzen! Al meerdere keren geboekt bij Adotravel maar altijd goed!

Tweede jaar op reis met adotravel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tweede jaar op reis met adotravel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En met welk probleem je ook te maken hebt kan je via wattsapp de vraag stellen en je wordt correct geholpen met verl kennis van zaken..nu dit jaar 2026 terug naar dream water world (Turkije)
Waarbij ik vragen had en heel vriendelijk geholpen ben geweest..
Dankjewel adotravel 🌹🌹van mij zeker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️waard 🌹🫶

Alles werd zeer duidelijk uitgelegd
Alles werd zeer duidelijk uitgelegd

Respuesta de adotravel
Heel goede en vriendelijke communicatie!
Werd bij vragen over een boeking heel snel en duidelijk geholpen. Communicatie ging eerst telefonisch en daarna via de Whatssapp wat echt heel goed werkte. Snelle en duidelijke reacties, heel vriendelijke communicatie. Alles werd duidelijk uitgelegd. Wist niet dat het zo soepel kon! Bedankt Adotravel!