Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale advokat Michael Lindquist. Han er en yderst dygtig og kompetent advokat med stor faglig indsigt og et skarpt juridisk overblik. I vores samarbejde har han været meget grun... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan klart anbefale Advokatfirma Lindquest til alle dem som sidder i en svært situation og har behov for juridisk vejledning. Jeg har modtaget et fantastisk rådgivning og hjælp. Jeg vil sige... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan klart anbefale Lindquist, især Merac Hamid! Hun har været så hjælpsom, venlig og har kunne svare på alle mine “dumme” spørgsmål angående min sag, og dermed gav mig den tryghed. Merac har svare... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil helt klart anbefale advokatfulmægtig Merac hamid. Advokatfirma lindquist!! Hun er komptetent, engageret. så dygtig, arbejder hjærteligt med en stor indsat for at vinde sagen. Jeg føler mig tr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Asesor jurídico

Escrito por la empresa

Advokat Lindquist, advokat, advokater, fast ejendom, overdragelse af virksomhed, arveret ,familieret, lejeret, restaurationsret, dødsbo, testamenter, skøde, forsvarsadvokat, straffesag, strafferet, færdselssag

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefale virksomheden til andre.

Super god service! Anbefales !

Kære Shahin

Tak for din feedback, som vi sætter stor pris på.

Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores arbejde. Det er vigtigt for os, at vi har glade og tilfredse klienter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er der altid for ders kunder .

De er der altid for ders kunder .
altid en god tone
velforberedt , velformuleret . Positiv.
Alt i alt en god oplevelse at , samarbejde med dem .

Kære Lena

Prof og god service

Prof og god service

Dygtig advokat

Kære Patrick

Valorada con 5 estrellas sobre 5

god advokat med masser af energi kan …

god advokat med masser af energi kan godt anbefales

Kære Ishtiaq

Super advokat

Super advokat , Lindquist har klaret 4 sager i retten for mig. med super god indsats. Rådgivning har været rigtigt godt ind sagens opstart.
Mvh
S. AHMED

26 de abril de 2017

Kære Shabbir

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Advokat Michael er dømt for smøl.

Jeg kan ikke anbefale Michael Lindquist, grundet smøl.

Michael Lindquist er i uge 48 - 2013 dømt for smøl og tilsidesat god advokatskik, i Advokatnævnet, med dertil stor bøde.

Min depositum har han beholdt, og regning er aldrig lavet.

Det er to år siden nu, jeg brugte ham, den mellemliggene tid er brugt i Advokatnævnet.

Per Henrichsen

12 de diciembre de 2013

Kære Per

Jeg kan ikke umiddelbart finde en sag, når jeg slår dit navn op i systemet. Du er velkommen til at sende en mail til mh@adv-lindquist.dk med jr. nr. og fulde navn, så vi kan følge op på sagen :-).

Tak for hjælpen!

Kære Michael.

Tak for hjælpen vedr. udarbejdelse af kontrakter.

De bedste hilsner

Christian M

14 de mayo de 2012

Kære Christian

Tak

Tak for rigtig god vejledning.
Hilsen Ayoe Rindom

13 de mayo de 2012

Kære Ayoe

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke nogle søde og rare mennesker

Da foreningen skabte kontakt til Advokat Michael Lindquist, mødte vi en yderst rar og behagelig advokat.

Højesterets advokat Michael Lindquist var yderst behjælpsom og rigtig dygtig til at få sæt tingene i de rigtige rammer så vi kunne føle os sikre over de mange dokumenter og papirer der skal være i orden når man har med en forening at gøre. Ønskebrønde har fået utrolig meget ros af andre for det arbejde der er blevet udbedret.
TUSIND Tak til adovkat Michael Lindquist.
De varmeste sommerhilsner
Ønskebrønden

10 de mayo de 2012

Hej Ønskebrønden

Tak for jeres feedback, som vi sætter stor pris på.

Vi er glade for, at I har været tilfredse med vores arbejde. Det er vigtigt for os, at vi har glade og tilfredse klienter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for et dejligt godt og givende samarbejde

Kære Lindquist,

En advokat man simpelthen bare ikke kan være foruden, altid hjælpsom og yder den bedste service.

Vi takker for et godt samarbejde og håber på flere igennem årene.

15 de febrero de 2012

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.