Jeg er lige kommet hjem fra en fed 3-ugers tur til Peru hvor alt det logistiske på turen bare spillede! De herlige medrejsende og særligt vores lokalguide Herbert Becerra gjorde turen uforglemmel... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Netop på vej hjem fra min 6. Tur med adventuredk og 7. Tur bestilt til sommer. Varm anbefaling herfra. Special shoutout til Guiden Herbert Saldivar Becerra fra Eric Expeditions på Peru-turen 25/... Ver más
La empresa ha respondido
Har lige været i Mauritius på 2 ugers adventure rejse, Rejsen har simpelthen været suverænt i forhold til og rejse første gang med adventure.dk. En masse fede aktiviteter, og især Guide parret K... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Banegårdspladsen 6C, 1 sal, 7400, Herning, Dinamarca
- info@adventuredk.dk
- www.adventuredk.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fed tur til Peru
Jeg er lige kommet hjem fra en fed 3-ugers tur til Peru hvor alt det logistiske på turen bare spillede! De herlige medrejsende og særligt vores lokalguide Herbert Becerra gjorde turen uforglemmelig!
I optakten til turen savnede jeg en velkomstmail efter tilmeldingen, udover blot et link til udfyldelse af pasinformationer. Desuden var 5 timers varsel om tidspunkt for intromøde lige lovlig kort.
Jeg er allerede nu på udkik efter næste tur med Adventure DK!
Great experiance
Great experiance, absolutely best time and wonderful guide and driver: Suranga and Darme.
The program was brilliant and we saw everything you needed to in Sri Lanka.

Respuesta de Adventuredk
Jeg havde den bedste tur på i Sri Lanka…
Jeg havde den bedste tur på i Sri Lanka og det var havde vores guide Suranga stor andel i. Vi havde også den bedste chauffør på turen Darme, som jeg lærte at værdsætte meget, da man kører i bjerge og lange ture og han var top sød og dygtig:)

Netop på vej hjem fra min 6. Tur
Netop på vej hjem fra min 6. Tur med adventuredk og 7. Tur bestilt til sommer.
Varm anbefaling herfra.
Special shoutout til Guiden Herbert Saldivar Becerra fra Eric Expeditions på Peru-turen 25/3.

Mauritius og Ile aux Cerfs
Jeg er lige kommet retur efter 14 gode dage på Mauritius, hvor vi havde samme base I strandbyen Flic en Flac. Øen og havet omkring er utrolig smuk og rig på kultur, og guideparret Kevin og Dominique er eksperter i alt hvad der er værd at se og opleve. I flæng anbefales især tur med katamaran og speedbåd, canyoning og hiking ved Gris-Gris strand mm, og hvis man har andre ønsker fikser de bare det for dig, nærmest med et knips med fingrene. Desuden er de meget behagelige mennesker som lader til at have ægte passion for at formidle Mauritius' kultur og natur - og det lykkedes i den grad!

Respuesta de Adventuredk
Havde en fremragende måned i Ecuador
Havde en fremragende måned i Ecuador, Galapagos og Peru. Man når virkelig at opleve mange forskellige og spændende ting på rejsen. Har været afsted med Adventuredk 3 gange og havde denne gang den bedst guide i Frank, der var god til at balancere spændende informationer om destinationerne, have styr på praktikken og levere det hele med et smil :-)

Respuesta de Adventuredk
Har lige været i Mauritius på 2 ugers…
En masse fede aktiviteter, og især Guide parret Kevin og Dominique gør opholdet til en helt speciel oplevelse, da de meget dedikerede i deres arbejde for at vi får et godt ophold:)
Mvh
Kent

Respuesta de Adventuredk
Fed 14 dages tur til Mauritius.
Fed 14 dages tur til Mauritius.
Kevin og Dominique er gode værter.!
Speedbåd turen var top og kan kun anbefale canyoning og kajakturne.
Var afsted i 28/39 gruppen.

Fantastisk tur til Mauritius
Jeg har netop været en tur til Mauritius med Adventure.dk. Helt fantastisk! God info inden afrejse og super gode guider der kan fikse alt - trygt og en masse fede oplevelse og indsigt i Mauritisk kultur, natur og mad. Der var også tid til fridage. Anbefaler klart denne tur!!

Respuesta de Adventuredk
Fed oplevelse og gode, lokale guides
Super fed oplevelse. Jeg var på Equador, Galapagos og Peru-turen, som var fyldt med gode oplevelser! Der var lidt for enhver smag. De lokale guides var med til at gøre turen helt gnidningsløs og spændende. Særligt Pablo på Galápagos og Frank gennem hele rejsen. De var begge super engagerede og hjalp med alt hvad der opstod af udfordringer undervejs. Stor anbefaling af denne tur - og disse guides.

Ecuador, Galapagos og Peru
Jeg har netop været på en 1 måneds rejse i Ecuador, Galapagos og Peru med Adventure.dk, og det har været en helt fantastisk oplevelse fra start til slut.
Det har været en rejse med så mange højdepunkter, at det næsten er svært at fremhæve noget uden at glemme noget andet. Alt fra de sindssyge landskaber i Andesbjergene til dyrelivet på Galapagos, som føltes helt urealistisk tæt på.
Noget af det, der virkelig gjorde turen behagelig, var vores guide, Frank. Han har været en kæmpe tryghed hele vejen igennem. Altid rolig, super kompetent og med en virkelig god fornemmelse for gruppen. Han var der, når man havde brug for det, men gav også plads, hvilket jeg personligt satte enormt stor pris på. Man kunne bare slappe af og nyde det hele, fordi man vidste, man var i gode hænder. Jeg ville bestemt ikke være træt af at have Frank, som guide en anden gang.
Hvis jeg skal nævne én ting, som kunne have været bedre, så er det informationen omkring Salkantay-trekket. Jeg kunne godt have brugt lidt mere konkret info om terræn og hvad man egentlig skulle forvente. Jeg blev meget overrasket over, hvor fysisk krævende trekket var, til trods for at have, hvad jeg vurderer som værende en stabil kondition. Her spillede terrænet en stor faktor i den fysiske belastning. Ydermere var det en stressfaktor, at vi i nogle situationer blev bedt om at sætte tempoet op, for at nå frem inden solnedgang. Det ustabile terræn gjorde, at man gerne ville gå i et lavt tempo, for at undgå skader eller ulykker. Dette var særligt på dag 1 af trekket. Her kunne man med fordel have startet dagen endnu tidligere, så man havde mere tid i den anden ende. Det var også specifikt denne dag, at mange i gruppen var påvirket af højderne. Måske dette kunne forebygges ved at skabe mere tid til pauser og lavt tempo. Dog skal der under trekket også lyde en stor ros til vores guide Frank, der formåede at bevare overblikket samt have øje for dem, der havde det skidt undervejs. Vi blev ramt af uforudsete ting undervejs på trekket, såsom landslides, men også her bevarede Frank en positiv indstilling, og en åben og ærlig kommunikation med gruppen. Under en så intens oplevelse var det rart med en transparent guide.
Alt i alt en fuldstændig vanvittig fed rejse, som jeg kun kan anbefale, hvis man tør kaste sig ud, hvor man ikke nødvendigvis altid kan bunde.

Respuesta de Adventuredk
Frank the man, the best guide for Peru
Frank is a caring, motivating and very professionel guide. He was our lifeline for a month, traveling through south america. Frank was supportive to all our needs, he has been a pleasure to be around and a wonderful guide for our journey in Ecuador and Peru. I recommend Frank to all who wants a funny, clever, helpfull, caring, respectfull, adventurous and professionell guide. Thanks to Frank, I felt safe to explore and experience.

Amazing
Amazing, fun, good people, good guides that take care of everything

Respuesta de Adventuredk
Fantastic is an understatement!
Fantastic is an understatement!
We’ve just left Sri Lanka with a giant hole in our hearts because our trip has been nothing short of amazing.
Sri Lanka is an amazing country with culture, nature and people and it’s been a pleasure experiencing all of this with our nothing short of fantastic guide Mr. Iroshana and driver Gihan. They’ve been a huge part of our success in Sri Lanka and we wouldn’t have been without them.
Thank you so so much for guiding, helping and making sure that we got an absolutely amazing trip! We’re gonna miss you.

Peru & Machu Picchu - FANTASTISK
Er lige kommet hjem efter en uforglemmelig ‘Peru & Machu Picchu’-rejse. Har næsten ikke en finger at sætte på noget: Jeg fik god vejledning via mail inden valg af rejse, og efter tilmelding var der gode og relevante informationer om turen og kontakt til medrejsende.
Turen var godt tilrettelagt og vi oplevede store dele af Peru og landets kultur og natur på de kun tre uger. Jeg tager gerne hele turen én gang til! 😃
Dog skal en kæmpe del af fortjenesten også gå til vores helt fantastiske guide, Juan Carlos. Hans guiderolle var ud over det sædvanlige: Ud over hans kæmpe viden om alt fra Inka-historier til plantesankning og vandring i forskellige højdemeter, var Carlos særligt fleksibel og imødekommende over for gruppens forslag og oplevelsesdrømme. Derudover var han guld værd i kommunikationssammenhænge - både når det gjaldt hverdagens samtaler og bestillinger af mad på diverse restauranter, men især da nogle fra gruppen var nødsaget kontakt med hospitalet pga. maveonde.
Carlos gjorde langt mere end hvad jeg forestiller mig er angivet i stillingen som guide, og samtidig tog han det hele med et smil og overskud. Jeg er meget taknemmelig for at have mødt og rejst med sådan én som Carlos - han gjorde min og gruppens rejse 100 gange federe at være med på.
❗️Mine eneste aber dabei ved rejsen er, at der til online intromøde blev sagt, at almindelige sneakers sagtens kunne anvendes til Salkantay Trekket, hvilket jeg mener er en forkert udmelding. Terrænet er præget af mange sten og er stejlt både op og ned + der er flere vandløb som løber på tværs af vandrestierne og som derfor skal krydses. I min optik, bør I altid anbefale vandrefodtøj til denne trek, og også gerne vandtæt.
Desuden kunne I med fordel advare/informere om, at den frivillige og selvbetalte flyvetur over Nazca Linjerne nemt (!!) medfører luftsyge, og måske bør genovervejes hvis man har tendens til dette. Vi var 5 ud af 6 personer (med mere eller mindre tendens til transportsyge) der blev dårlige under oplevelsen.
Men det er altså i detaljeafdelingen - TAK for at sætte rammerne for én af mit livs bedste rejser! Jeg vil helt sikkert anbefale adventureDK til andre.

2 weeks in Sri Lanka, 15/3-30/3
I have been in Sri Lanka for 2 weeks, and I had the pleasure of having Hinosh as my guide throughout the trip.
It has truly been a very positive experience from start to finish. Hinosh is an incredibly good, kind, and helpful guide who is also very solution-oriented. No matter the situation, he was always quick to find the best solutions and ensure everything went smoothly.
Throughout the entire trip, I felt well-informed and safe. He did a great job sharing his knowledge, explaining things along the way, and making sure I always knew what to expect.
He also had many great recommendations for things to see and do, especially when it came to places to eat, which really added to the overall experience.
Overall, I can highly recommend Hinosh as a guide.

Peru & Machu Picchu - fantastisk guide
Jeg har været på tur til Peru og Machu Picchu.
Jeg var særligt glad for vores guide på turen, Juan Carlos. Jeg har ikke før oplevet en guide, der var så engageret og opmærksom. Ud over altid at sørge for, at vi var ordentligt klædt på til turens aktiviteter, hjalp han også med alverdens udfordringer undervejs.
Vi var bl.a. flere, der blev syge på turen, og nogle af os måtte forbi hospitalet. Her var han fantastisk til at hjælpe os gennem hele processen, og han ringede også løbende for at tjekke op på os, samtidig med han gennemførte dagens aktiviteter med resten af gruppen.
Det er vist ikke en underdrivelse at sige, at dette gav ham rigeligt at se til. Alligevel fandt han overskud til også at hjælpe med en masse andet undervejs – herunder anbefalinger til mad, reservationer på restauranter, forslag til aktiviteter på fridage, research og booking af aktiviteter uden for programmet, samt generel kommunikation med de lokale (vores spanske var ikke det bedste...)
Han kaldte os for en nem gruppe på en af turens første dage. Om han stadig havde det sådan til sidst, er jeg ikke helt sikker på. Men jeg tror nu også, at han trods alt var glad for os – jeg kneb i hvert fald en lille tåre til hans afskedstale ;-)

Peru og Machu Picchu
Jeg har været 3 uger i Peru med AdventureDK (aldersgruppe 24–30 år), og det var uden tvivl den mest fantastiske rejse! Turen overgik alle mine forventninger, og det er klart en oplevelse, jeg vil anbefale til andre.
Vores guide, Juan Carlos Ancco, var helt exceptionel. Han havde en imponerende viden om både natur, kultur og Perus historie, men det, der virkelig gjorde forskellen, var hans omsorg og opmærksomhed over for os alle. Undervejs blev størstedelen af gruppen ramt af madforgiftning, og flere af os havde også udfordringer med højdesyge. Her var Carlos altid klar til at hjælpe – han fulgte folk på hospitalet, holdt øje med vores tilstand og sørgede for, at alle havde det så godt som muligt.
Derudover hjalp han os med alt fra restaurantanbefalinger og reservationer til planlægning af videre rejse på egen hånd. Han var både utrolig sød, sjov og nærværende – en guide, man virkelig kommer tæt på. Hvis man er så heldig at få Carlos som guide, er man garanteret en fantastisk tur.
Vi rejste i en lille gruppe på 9 personer, hvilket fungerede helt perfekt. Jeg føler oprigtigt, at jeg har fået venner for livet.
Turen bød på det hele: fantastiske madoplevelser, storslået natur fra ørken til sneklædte bjerge, spændende kulturel indsigt, møder med lokale og masser af gode grin og oplevelser.
Vi oplevede nogle af Perus absolutte højdepunkter, herunder Huacachina, Arequipa, Colca Canyon, Puno og sivøerne med homestay hos en lokal familie, Rainbow Mountains, Cusco og Machu Picchu.
Alt i alt en helt uforglemmelig rejse – 5 stjerner herfra!

To uger til Tanzania og Zanzibar
Jeg har lige været på en to ugers rejse til Tanzania og Zanzibar med AdventureDK, og det er uden tvivl den fedeste rejse, jeg nogensinde har været på.
Turen var virkelig gennemført fra start til slut, og vores guider var simpelthen så søde og engagerede. De gjorde hele oplevelsen endnu bedre med deres viden, energi og gode humør.
Et af de øjeblikke, der virkelig har sat sig fast hos mig, var besøget hos masai-stammen. Vi fik ikke bare lov til at se deres kultur – vi blev faktisk en del af den. På et tidspunkt dansede vi en traditionel dans sammen med dem, klædt i deres traditionelle klæder og smykker, og det var simpelthen noget af det mest surrealistiske og vilde, jeg nogensinde har prøvet. At stå der midt i det hele, omgivet af deres sang og energi, er en oplevelse jeg aldrig kommer til at glemme.
Safari var også helt ubeskriveligt. At køre rundt ude i den vilde natur og pludselig se dyr i deres helt naturlige habitat er en følelse, som ikke kan beskrives med ord.
Alt i alt en helt fantastisk rejse fyldt med oplevelser og minder for livet. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til AdventureDK!

BEST GUIDES EVER
I was on the Sri Lanka and Maldives trip in February and had the pleasure of travelling with a fantastic team who helped guide us through the entire journey: our guide, Mr. Iroshana, and our driver, Mr. Gihan. From start to finish, they both made the experience smooth, enjoyable, and truly memorable.
Mr. Iroshana had so many interesting stories and insights to share about Sri Lanka’s history, culture, and daily life. He also seemed to know people everywhere we went, which gave us access to many unique local experiences that most tourists would never normally get. It made the trip feel much more authentic and special.
Mr. Gihan was an excellent driver who made us feel safe and comfortable throughout all of our bus journeys. He always made sure the bus was clean and ready for us whenever we needed it, which we really appreciated.
Together they were the perfect team. They both had a great sense of humour and were very flexible, giving us plenty of freedom and influence over what we wanted to do and when we wanted to go. Because of that, we could simply relax, enjoy the trip, and spend time with the group, knowing that everything was well taken care of.
I truly only have good things to say about these two and hope that everyone who goes on this trip is lucky enough to have them as their guide and driver.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.