Advisionmedia Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bijzonder ongemakkelijke cold-call waarbij ze 538 regelmatig laten vallen om zo mee te liften op de naamsbekendheid. Komt over als een typische reclame agency die heel goed is in het sturen van invoic... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne gasten om mee te werken, die weten hoe ze een campagne moeten uitvoeren. Denken creatief mee en de communicatie is top! De content is ijzersterk en binnen no time waren de eerste resultaten al z... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk bedrijf! Ik kon tijdens mijn bedrijfskunde studie al aansluiten als medewerker, fijn om in zo'n jong mediabedrijf al aan de slag te kunnen en altijd alle ruimte gekregen om dit te combineren met... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na wat heen en weer gebel ben ik uitgenodigd om eens langs te komen, deze gasten hebben me laten zien wat ze in potentie voor mij konden betekenen. Inmiddels al een aantal keer verlengt en een fijne b... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onder druk gezet om contract te tekenen, geen vertrouwen allesbehalve transparant.

Als ik de andere reviews hier lees, herken ik mijn ervaring direct. Ook ik werd enthousiast benaderd, maar al snel bleek de werkwijze allesbehalve transparant. Mijn advies: wees heel voorzichtig als je door dit bedrijf wordt benaderd.

In eerste instantie leek een online radiocampagne interessant en daarom stond ik open voor een tweede gesprek. Dat gesprek was vriendelijk, maar inhoudelijk bleef het nog vaag omdat een collega dit later zou toelichten.

Tot mijn verbazing kreeg ik echter tijdens het gesprek al een mail die volgens de verkoper een bevestiging was van gereserveerde ruimte. Bij het openen bleek dit geen vrijblijvende bevestiging te zijn, maar een contract/overeenkomst die ik direct of uiterlijk de volgende dag moest tekenen. Dit terwijl de manier van eventuele samenwerking nog niet eens inhoudelijk was besproken.

Die enorme tijdsdruk voelde voor mij agressief en niet klantgericht. Daarbovenop was het document al binnen een dag weer verwijderd en niet meer in te zien, wat voor mij alleen maar bevestigt dat dit te vroeg en op een ongepaste manier is verstuurd.

Het idee van radioreclame kan op zichzelf interessant zijn, maar door deze manier van werken is het vertrouwen volledig weg. Dat vertrouwen is de basis van iedere samenwerking, en als dat ontbreekt, is er voor mij geen enkele reden om met Advision in zee te gaan.

Als ik zie dat meerdere reviewers hier dezelfde ervaringen hebben gehad – ongevraagde telefoontjes, druk om direct te beslissen, en opdringerige verkoop – dan bevestigt dat helaas mijn beeld. Mijn advies: trap niet te snel in mooie verhalen, maar wees zeer voorzichtig met dit bedrijf.

18 de septiembre de 2025

Respuesta de Advisionmedia

Dag RS, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. Jammer om te lezen dat het contact bij jou op deze manier is overgekomen, want dat is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden. We hebben ook nog niet kunnen herleiden wie u bent en wat er exact is gebeurd, daarom ontvangen we graag meer informatie.

Wij proberen ondernemers enthousiast te informeren over de mogelijkheden van radio- en audioreclame. Daarbij komt het soms voor dat er vrijblijvend zendtijd of productieruimte voorlopig wordt gereserveerd om beschikbaarheid vast te houden. Dat is echter nadrukkelijk niet bedoeld om iemand onder druk te zetten of een gevoel van verplichting te creëren.

We herkennen ons daarom niet in het beeld dat er bewust agressieve druk zou zijn uitgeoefend, maar begrijpen wel dat de snelheid van het proces bij jou zo kan zijn overgekomen. Dat nemen we serieus en bespreken we ook intern.

Daarnaast willen we benadrukken dat Advision Media geen “snel resultaat” of no cure no pay leadgeneratie verkoopt. Radio en audio draaien vooral om merkbekendheid, vertrouwen en langetermijnzichtbaarheid. Juist daarom vinden wij een samenwerking op basis van vertrouwen belangrijk.

Hoe dan ook respecteren we uiteraard je keuze om hier niet mee verder te gaan en wensen we je veel succes met je onderneming.

Asociaal bedrijf

Smerig volk, bah! Meneertje aan de telefoon wou even de grote jongen uithangen en probeerde ons wat diensten aan te smeren. Eenmaal aangegeven dat wij niet geïnteresseerd waren, bleef meneertje maar aandringen dat wij zijn verhaal eerst maar eens moesten aanhoren. Een bedrijf die je zo benaderd, moet je direct afstand van nemen! Smerig clubje en ruikt naar oplichting!!!

1 de agosto de 2025

Respuesta de Advisionmedia

Dag Melvin, jammer om te lezen dat je het gesprek op deze manier hebt ervaren. Wij herkennen ons niet in het beeld dat je schetst en vinden termen als “oplichting” dan ook absoluut niet passend bij onze organisatie en werkwijze.

Wij benaderen ondernemers om hen te informeren over de mogelijkheden van radio- en audioreclame. Daarbij hoort uiteraard dat iemand geen interesse kan hebben; dat respecteren wij ook.

Daarnaast kunnen wij deze review op basis van de beschikbare gegevens niet koppelen aan een klantdossier of contactmoment binnen onze systemen. Daardoor kunnen wij op dit moment niet vaststellen of het om een daadwerkelijke ervaring met Advision Media gaat.

Desondanks nemen wij feedback over onze communicatie serieus en bespreken wij dit soort signalen intern.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Recensie Advision Media

Ik ga proberen een zo eerlijk mogelijke review te schrijven. Vorig jaar oktober kreeg ik een belletje. Iemand aan de telefoon of ik een online radiocampagne wilde voor mijn bedrijf, drie maanden lang, 100.000 impressies, voor 4200 ex btw. Het klonk goed en de persoon was erg overtuigend. Ik heb er even over nagedacht en dacht toen, baat het niet, schaadt het niet. Dus ben ik akkoord gegaan.

Kort daarna kreeg ik nog een telefoontje, het verhaal was dat ze hadden overlegd en dat het hun leuk leek om de campagne wat breder te trekken, voor meer bereik. Ik zou er dan gratis een podcast bij krijgen en een filmpje. Bovendien kon ik de factuur dan in termijnen betalen. Ik ben akkoord gegaan, en kwam op een totaalbedrag van 7200 ex btw.

Ik kon de deelfacturen na de derde termijn niet meer op tijd betalen, omdat de resultaten uitbleven. Ik heb toen uitstel van betaling gekregen van Advision. Ik heb uiteindelijk alles betaald, de laatste twee keer via een incassobureau, want ook met de ruimere betaaltermijnen lukte het me niet om op tijd te betalen. De verkoopresultaten bleven dan ook uit. Eindresultaat? 0 conversies. Ik verkoop wel fietsen via mijn website in regio’s buiten het bereik van de radiocampagne, dus het ligt niet aan de site.

Na twee weken live op de radio te zijn, belde ik al om de campagne te pauzeren, maar dat zou zonde zijn omdat mensen pas beslissen na een paar keer hetzelfde spotje gehoord te hebben. En als ik hem toen zou pauzeren, dan zouden die twee weken verloren zijn gegaan. Dus heb ik hem laten doorlopen. Mijn radiospotje was te horen op de online sub radio stations van Radio 10 en Skyradio. Dus niet het hoofdstation, maar stations zoals Radio 10 60’s en 70’s.

Uiteindelijk heb ik dus een flink bedrag betaald, voor een radiospotje dat niks oplevert, een podcast en een reclamefilmpje. De podcast en het filmpje zijn leuk gedaan, alleen op deze manier wel nogal duur.

Ook na de drie maanden kreeg ik te horen dat ik nog net niet genoeg herhalingen had, en dat er eigenlijk nog een periode aan vast moest, om mensen tot kopen te stimuleren. Dat betekent dus dat drie maanden niet lang genoeg is, en dat ze dat al van tevoren weten. Maar dat niet zeggen.

Mijn aanbeveling is om dit alleen te doen als je bedrijf al wat groter is. Ik heb een kleine eenmanszaak, en dit grapje heeft me een heleboel stress en achterstallige facturen opgeleverd. Een dure les. Radioreclame dient om het bewustzijn van je merk te vergroten, het is de eerste stap in de funnel. Heb je een MKB-bedrijf en kun je het missen? Dan is dit een leuke aanvulling. Zo niet, dan zou ik kiezen voor effectievere vormen van marketing die direct wat opleveren.

Antwoord ChatGPT voor mijn bedrijf (achteraf pas gedaan, helaas):

Ik raad je niet aan om deze vorm van online radio opnieuw te doen in deze vorm en fase van je bedrijf. Het is te breed, te duur en niet direct meetbaar. Richt je budget op performance marketing: daar kun je bijsturen, meten en direct optimaliseren. Wil je toch iets met audio doen? Overweeg een goedkopere podcast-sponsoring in een niche die past bij je doelgroep, of een samenwerking met een lokale influencer.

23 de junio de 2025

Dag Edwin,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo uitgebreid en genuanceerd je ervaring te delen. We waarderen het dat je niet alleen de teleurstelling benoemt, maar ook erkent dat zaken zoals de podcast en video kwalitatief goed zijn uitgevoerd.

We balen er echt van dat dit voor stress en financiële druk heeft gezorgd, ondanks het feit dat we hebben geprobeerd mee te denken met betalingsregelingen en extra zichtbaarheid via aanvullende content.

We hebben ondertussen meer dan 800 klanten, de overgrote meerderheid is enthousiast, maar het is ook eerlijk te zeggen dat we niet elke klant tevreden is, jij bent er daar één van en hebt het heel netjes en genuanceerd verwoord. We hebben ervoor gezorgd dat jouw bedrijfsnaam bij meer dan 100.000 luisteraars gehoord is, maar schijnbaar heeft dat ze niet overtuigd actie te ondernemen.

We wensen je in ieder geval oprecht veel succes met je onderneming en bedanken je voor de feedback. Misschien dat we je nog eens benaderen om te kijken hoe we de nare nasmaak goed kunnen maken.

Team Advision Media

8 consejos para escribir buenas reseñas.