Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Raar “media” bedrijf wat de pet van…
Raar “media” bedrijf wat de pet van zichzelf erg hoog heeft. Raar en onduidelijk sales gesprek, belt naar grote bedrijven en denkt daar met online radio spotjes of whatsoever iets aan te kunnen bijdragen… niet erg logisch. Toen ik de “directeur” opzocht en het typische “Marbella” in zijn bio zag staan wist ik genoeg. Een ieder moet zijn geld verdienen natuurlijk en ik had niet direct door waar het omging, maar dit is ronduit asociaal en als je een goede, vertrouwelijke naam wil opbouwen is dit niet de manier lijkt mij. Maar goed, aan de andere reviews te zien ben ik niet de enige. Desondanks wens ik dit bedrijf veel succes maar zou het toch via een andere weg zoeken als ik jullie was.
Fijne samenwerking
Fijne samenwerking, op een prettige manier geholpen door Berend en Rowin.
Prettig bedrijf
Mooie samenwerking!
Gasten weten waar ze het over hebben, eerst een onbekend iets maar wanneer je het gaat begrijpen, zo waardevol.
Daarnaast ook fijn in de omgang, aanrader.
Prettige samenwerking!
Altijd korte lijntjes, prettig schakelen en oplossingsgericht! Specialisten in hun vak en denken gericht mee in wat bij jou het beste past.

Respuesta de Advisionmedia
Fijne samenwerking en leuke sfeer…
Fijne samenwerking en leuke sfeer binnen het bedrijf!

Respuesta de Advisionmedia
Top gasten, weten wat ze doen!
Fijne gasten om mee te werken, die weten hoe ze een campagne moeten uitvoeren. Denken creatief mee en de communicatie is top! De content is ijzersterk en binnen no time waren de eerste resultaten al zichtbaar. We hebben er daadwerkelijk nieuwe klanten mee binnengehaald!! de investering heeft zich dan ook meer dan terugbetaald. Hier ben je in goede handen. Dankjewel, Advision!

Goede samenwerking gehad met Advision
Goede samenwerking gehad met Advision, wilde ons merk in een specifieke regio kenbaar maken en dat was gemakkelijk via radiocampagne. Ook na de campagne fijne evaluatie

Respuesta de Advisionmedia
Na wat heen en weer gebel ben ik…
Na wat heen en weer gebel ben ik uitgenodigd om eens langs te komen, deze gasten hebben me laten zien wat ze in potentie voor mij konden betekenen. Inmiddels al een aantal keer verlengt en een fijne band opgebouwd.

Respuesta de Advisionmedia
Hele fijne samenwerking met de heren…
Hele fijne samenwerking met de heren van Advision. Kijken goed naar belangen en denken mee, na lancering ook goede nazorg.

Prettige samenwerking
Leuk bedrijf! Ik kon tijdens mijn bedrijfskunde studie al aansluiten als medewerker, fijn om in zo'n jong mediabedrijf al aan de slag te kunnen en altijd alle ruimte gekregen om dit te combineren met mijn studie. Het is een uniek concept en iedereen werkt keihard om van elke campagne een succes te maken.

Respuesta de Advisionmedia
Top team, top gasten en super resultaten met ze geboekt! Gaan er in de toekomst zeker meer gebruik van maken
Advision Media heeft een top team die ons geholpen heeft een top advertentie te draaien.

Hele fijne ervaring met Advision Media
Hele fijne ervaring met Advision Media. Fijne, professionele gasten!

Geen zaken meedoen
Geen zaken meedoen. Oplichters first class.
Jullie bellen mensen ongewenst en hebben zeer onbeleefde verkoop praatjes. Zelfs een vorm van oplichting door een hele andere voorstelling van zaken te geven.

Top!
Heel fijn contact met het personeel van dit bedrijf! Jong, energiek en een goede sfeer. Heel tof om te zien dat zij werken aan iets moois, gat in de markt! Een mediabedrijf wat serieus is, maar waar humor ook merkbaar is. Toppie

Zeer opdringerig
Zeer opdringerige meneer aan de telefoon welke maar niet leek te begrijpen dat wij geen interesse hebben in adverteren via hun via radio en dergelijke.

Respuesta de Advisionmedia
Werd koud gebeld en gaf het een kans
Werd koud gebeld en heb het een kans gegeven. Gesprekken werden weinig concreet. Er werd vooral ingeschat wat ik er voor over zou hebben om radioreclame te “kopen”. De resultaatverplichting beperkt zich tot impresssies. Ik ben afgehaakt, en als ik de reviews hier lees is dat een prima keuze geweest.

waardeloos bedrijf
vreselijk bedrijf bellen je met een raar verhaal. past helemaal niet bij onze schoonheidssalon. directeuren jelle brussen en ruben schoonhoven moesten eens weten hoe hun arrogante personeel te werk gaat. ik ben het 100% eens met alle negatieve reviews. laat je niet oplichten.
ze lijken of reviews te verwijderen want ik hou ze al een paar maanden in de gaten en negatieve reviews gaan soms weg.

Respuesta de Advisionmedia
Ongevraagd en zeer ongepast amicaal…
Ongevraagd en zeer ongepast amicaal lastig gevallen door dit bedrijf. Het is gewoon de zoveelste partij die met mooie praatjes uit is op je potomonee. Niet o reageren.

Respuesta de Advisionmedia
Opdringerig en pushend telefoon gesprek
We werden gebeld of wij een radio reclame wilde hebben. Met meermaals aangeven dat wij geen interesse hebben bleef mevrouw aandringen.
Heel opdringerig gesprek waarin vooral gepust wordt met hun in zee te gaan.
Uiteindelijk het gesprek afgekapt anders bleef ze maar doorpraten.

Respuesta de Advisionmedia
Más información sobre otros tipos de reseñas.