Meldte en afbestilling. Måtte vente 5 uger på svar, hvor den så blev godkendt start sidste uge med udbetaling indenfor 3 hverdage. Har stadigvæk ikke modtaget dem, når man ringer, så ved de ingentin... Ver más

La empresa ha respondido
Jeg fik fat i Kenan Vatric som hjalp mig med at se ny muligheder hos alka da min gamle forsikring steg. Han var super god til at forklare og vi fik rykket alle 3 forsikringer. Meget kundemindet og vir... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg fik et opkald fra Alka igår vedr et forsikringstjek. Det viste sig, at jeg kunne spare et pænt beløb årligt ved at tilpasse mine forsikringer. Jeg har kun godt at sige om Alka. Er altid blevet god... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har haft en rigtig god gennemgang af vores forsikringer hos Alka sammen med Anders Stærke. Han var grundig, professionel og tog sig tid til at forklare, hvordan vores forsikringer fungerer, og h... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

Der kan være mange penge at spare

Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Dinamarca
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har bestilt en ulykkesforsikring og den er i gang nu. Dejligt

Respuesta de Alka
Nem rekvirering via SMS og hurtig respons på hjælp. En helt igennem god oplevelse. 👌

Respuesta de Alka
Jeg er lige startet som kunden og der er ikke andet end rod i deres ting, jeg overvejer kraftigt at flytte selskab igen..

Respuesta de Alka
Fik en tyggeskade i en af mine tænder. Hurtig svartid og den blev dækket. God service

Respuesta de Alka
Har tidligere været godt tilfreds og været kunde gennem mange år. Oplever dog ekstrem lang sagsbehandlingstid. Har for mere end to måneder siden anmeldt en banal skade (sygdom på en ferie) og venter stadig på svar og kan alene få at vide, at deres servicemål er 5-8 dage, og de ved ikke hvornår de har tid til at se på vores sag, for de har travlt☹️

Respuesta de Alka
Nem at komme i kontakt med og god service og vejledning

Respuesta de Alka
I passer godt på jeres kunder , super god service fra jer. god kundepleje .

Respuesta de Alka
Snakkede med senel sen, han gav en god service.
Gode tilbud, med rigtig gode dækninger.

Respuesta de Alka
Más información sobre otros tipos de reseñas.