Banner for Alka

Alka Opiniones 26.455

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Meldte en afbestilling. Måtte vente 5 uger på svar, hvor den så blev godkendt start sidste uge med udbetaling indenfor 3 hverdage. Har stadigvæk ikke modtaget dem, når man ringer, så ved de ingentin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik fat i Kenan Vatric som hjalp mig med at se ny muligheder hos alka da min gamle forsikring steg. Han var super god til at forklare og vi fik rykket alle 3 forsikringer. Meget kundemindet og vir... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik et opkald fra Alka igår vedr et forsikringstjek. Det viste sig, at jeg kunne spare et pænt beløb årligt ved at tilpasse mine forsikringer. Jeg har kun godt at sige om Alka. Er altid blevet god... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft en rigtig god gennemgang af vores forsikringer hos Alka sammen med Anders Stærke. Han var grundig, professionel og tog sig tid til at forklare, hvordan vores forsikringer fungerer, og h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de seguros
  2. Seguros de accidente
  3. Seguros para empresas
  4. Agencia de seguros para el hogar
  5. Aseguradora

Acerca de Alka

Escrito por la empresa

Mere end 100 års erfaring med at forsikre privatpersoner i Danmark har lært os, at forsikring skal være enkelt. For os er enkelthed vejen til at give dig den bedste kundeoplevelse og samtidig tilbyde dig forsikringer af høj kvalitet til gode priser.

Det er altid nemt at få fat på os:
- Ring 70 12 14 16
- Chat med os på www.alka.dk
- Skriv til os på trustpilot@alka.dk

Alka er til for dig

Escrito por la empresa

Lav et pristjek på din bilforsikring

Der kan være mange penge at spare

Der kan være mange penge at spare
4 ud af 5 oplever at spare penge ved at skifte til Alka. Lav et pristjek og find på ud af, hvor meget du kan spare.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super service ved skader

Super service ved skader

8 de abril de 2026

Hej Kent.

Vi er glade for at høre, at du fik en super service ved din skade.

Tak fordi du deler.

En super service

En super service, af kompetent medarbejder William

8 de abril de 2026

Hej Bjørn.

Vi er glade for at høre, at du fik en super service af vores dygtige medarbejder.

Tak fordi du deler.

God service og hjælp

God service og hjælp, kan varmt anbefales.

17 de julio de 2025

Hej Nicolai.

Tak for din fine anmeldelse, som vi er glade for at modtage.

Dejligt at du fik en god service og hjælp og tak for din anbefaling af vores selskab.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fralægger sig fuldstændig ansvar for…

Fralægger sig fuldstændig ansvar for fejl de selv har begået i forbindelse med oprettelse af forsikring.
De får ikke flyttet forsikringer eller oprettet dem rettidigt. Regning ender ved kunden. Pas på.
Det er virkelig sket forringelse af dette selvskab.
Opdatering:
Jeg har forsøgt kundeservice flere gange. Jeg har fået at vide at det ikke er min fejl. Alligevel er det mig der ender med problemet/regningen og det ender med at den jeg taler med forklarer at det ikke var ham der havde den første samtale- så fralæggelse af ansvar.

23 de marzo de 2026

Kære Gitte.

Jeg er ked af at høre, at der har været problemer i overflytningen til os fra et andet selskab.

Jeg vil anbefale dig, lige at ringe til os i kundeservice på tlf. 70 12 14 16, så vi hurtigst muligt kan få styr på det for dig.

Mette, Alkas Social Media team

Elendigt forsikringsselskab

Jeg har udvidet rørskade forsikring, hvilket jeg netop har fået brug for, da jeg opdagede en utæthed i et vandrør i kælderen. jeg kontaktede Alka, hvor jeg får at vide, at det ikke dækker rørskaden men kun ødelagte ting i forbindelse med skaden. Det er anden gang i løbet af mit forsikrings år hos Alka, at jeg bliver afvist i anmeldelsen af en skade. Det er den dårligste service og værste dækning, hvor intet af det, jeg betaler for, vil blive dækket.

7 de abril de 2026

Kære Anna Mette.

Grundet GDPR lovgivningen, må vi ikke udtale os om konkrete skader her på trust pilot, men du er altid velkommen til at kontakte skadesafdelingen på 70 12 14 16 og få en uddybning af hvorfor de afviser dækning.

Helt generelt om rørskader, kan jeg dog nævne, at vi ikke dækker skader på synlige rør - netop fordi de er synlige og man derved har mulighed for at vedligeholde dem løbende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at bestille tid via websiden hos…

Nemt at bestille tid via websiden hos CarGlas ,

Kære Claus.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du nemt fik hjælp ved Carglass.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

det blev billiger og beder

2 de abril de 2026

Kære Kunde.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi håber du bliver glad for at være kunde hos os.

Rejseforsikring

Rejseforsikring
Pga. Sygdom i den nærmeste familie anmeldte jeg, at jeg ikke kunne rejse på en rejse til Thailand. Jeg fik den fineste behandling og ca. 14 dage efter, fik jeg pengene udbetalt. Tak for meget fin behandling.

Kære Britt.

Mange tak for din fine anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at der har været alvorlig sygdom i din nærmeste familie, så du ikke kom ud og rejse som planlagt.

Jeg håber din kære har fået det bedre og at du snart kommer på en velfortjent ferie.

Dejligt at vi kunne hjælpe, så det ikke også betød et stort økonomisk tab.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg oplever altid god kommunikation med…

Jeg oplever altid god kommunikation med Alka. Uanset hvem jeg har talt med, har det været meget ligetil, og ingen har været anmassende – kun oplysende. Det har været rigtig rart.

Jeg har min ulykkesforsikring hos dem gennem HK, og i forbindelse med en trafikulykke var den medarbejder, jeg talte med, rigtig god til at fortælle om mulighederne for bedre dækning, hvis jeg en dag skulle komme ud for noget værre. Og vupti. Så havde jeg en bedre tilpasset forsikring.
I forbindelse med ulykken fik jeg desuden lynhurtigt godkendt min anmeldelse i forhold til behandling af skader, hvis det var nødvendigt.

Nu har jeg købt ny bil og ringede til Alka, fordi jeg ikke kunne vælge præcis den model, jeg havde købt, online. Sanel hjalp mig fornemt igennem processen, og vi havde en god dialog – selvom han måske ikke fik lov til at snakke lige så meget som mig.

Jeg havde ikke undersøgt markedet for priser, men på grund af mine tidligere gode oplevelser med både kommunikation og behandling, skulle det bare være Alka.

Vi vil egentlig også gerne flytte vores andre forsikringer over, men desværre har Alka en værdigrænse på 75.000 kr. pr. genstand i indboforsikringen, og det harmonerer ikke med vores husstand.

Men med det samarbejde vi har nu, så er jeg mere end tilfreds!

Kære Ellen-Johanne.

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du er tilfreds med samarbejdet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alka har behandlet min skade ( et…

Alka har behandlet min skade ( et stenslag)
Nemt hurtig og problemfrit. Volvo Randers anmeldte skaden og skiftede ruden, hurtigt og godt.

Kære Bjarne.

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er altid ærgeligt når man har en skade, så det er rart når det så i det mindste fungerer godt, når den skal udbedres.

Tak fordi du lige gav dig tid til at give os feedback og rigtig god dag til dig.

fantastisk service

6 de enero de 2026

Kære Connie.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at vores service lever op til dine forventninger.

God dag til dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Du får ikke hvad de lover.

Jeg blev kontaktet da de gerne vil give mig et tilbud.
Jeg sagde der er nogle ting som jeg har som krav:
Indefra kommende sygdom i ulykke forsikring.
Parkerings skader i bil forsikringen.
De var ikke som ellers lovet af Anders Stærke med i forsikringen.
Da jeg så skriver for at spørge til det svarer han ikke.
Derfor har jeg skiftet igen igen og fundet et selskab der holder hvad de siger i telefonen.
Anders sagde jeg meget gerne må nævne ham i en anmeldelse på trustpilot, men det var inden jeg havde fundet ud af han ikke holder hvad han lover.

18 de febrero de 2026

Kære Kenney.

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er oprigtigt ked af at høre om din oplevelse. Jeg lover dig at der vil blive kigget ind i sagen, så vi kan få rettet ind hvis der er sket fejlrådgivning.

Jeg håber du får hvad du forventer i dit nye selskab.

Man bliver narret!

Har 2 forsikringer til min hund her. Da jeg bestilte dem hos Alka, blev jeg lovet at forsikringerne ikke ophørte eller ville stige når hunden blev ældre! Nu min hund blevet 8 år og de har lagt næsten 100% oveni, så den er steget til ca md/ 600kr. Det er så grotesk og de ved man ikke kan bare kan skifte forsikring på sin hund, i den alder. Tænker det er ulovligt, man hva’ kan man gøre!? Håber nogle tager kampen op. Hold jer langt herfra, hvis du ikke vil narres, til at betale mere end aftalt!… Så mega grådig og ækel opførsel fra deres side!

1 de marzo de 2026

Kære Pernille.

Mig bekendt ligger der ikke en fast regulering i vores system som går på hundens alder.

Prisen kan dog ændre sig ved en flytning, hvis man bliver løftet op på vores nye og bedre forsikring der også omfatter medicin og endelig kan vi finde på at varsle en stigning hvis man har haft anmeldt mange skader.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 12 14 16, såfremt du ønsker en uddybning af hvad din stigning skyldes.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Alka bilforsikring i forbindelse med et indbrud i min bil, hvor radio, skærm og GPS/computer (originalt udstyr fra Skoda) blev stjålet.

Min bil var på værksted i omkring en måned, hvorefter jeg blev ringet op af Selmer skadecenter og fik at vide, at bilen var klar. Da jeg møder op, viser det sig dog, at bilen langt fra er færdig – der mangler stadig GPS/computer-delen. Det betyder, at kun speedometeret virker, og jeg hverken kan bruge håndfri telefon, radio, baksensor/ kamera eller GPS.

Jeg kontakter straks Alka, mens jeg står hos værkstedet, og forklarer situationen. Jeg gør det klart, at jeg ikke ønsker at køre i bilen, før den er helt færdig. Alligevel nægter Alka at hjælpe. På trods af, at jeg har en udvidet forsikring med lånebil, mener de ikke, at jeg er berettiget til en lånebil, fordi bilen ifølge dem ikke er “under reparation”.

Resultatet er, at jeg bliver tvunget til at køre rundt i en halvfærdig bil uden basale funktioner – tydeligvis for at spare på udgifterne til en lånebil.

Samtidig undrer det mig meget, om det virkelig kan være rigtigt, at man bliver bedt om at hente sin bil, før den overhovedet er færdiglavet. Endnu værre er det, at jeg allerede har modtaget en regning på selvrisikoen, inden bilen er klar – det er ærligt talt lige i den frække ende.

Som om det ikke var nok, var medarbejderen direkte flabet og sagde, at jeg “bare kunne lade være med at snakke i telefon”, når jeg kørte bil. Det er en helt urimelig kommentar, når problemet netop er, at bilens funktioner – herunder håndfri – ikke virker.

Det er en meget frustrerende oplevelse, især når man samtidig betaler en selvrisiko på 8.000 kr. Jeg havde forventet forståelse i en situation som denne.

På baggrund af denne oplevelse overvejer jeg seriøst at skifte forsikringsselskab.

Jeg kan desværre ikke anbefale Alka.

20 de marzo de 2026

Kære Ehtsham.

Mange tak for din anmeldelse.

Grundet GDPR lovgivningen, må vi desværre ikke kommentere på konkrete skadessager her på trustpilot, men du er altid velkommen til at ringe til skadesafdelingen på tlf. 70 12 14 16, hvis du har spørgsmål til din sag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg hvade booket et telefon møde kl…

Jeg hvade booket et telefon møde kl 16,30 for at få et tilbud på nogle forsikringer. Hørte aldrig fra Alka, de har åbenbart ikke lyst til at sælge noget.
Godt der også findes andre på markedet der kan give et godt tilbud..

Kære René.

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er mega ærgelig over at at høre, at du ikke er blevet kontaktet som aftalt.

Hvis du fortsat er interesseret i et tilbud, så send mig lige en mail på trustpilot@alka.dk, så skal jeg sørge for at du får en opringning.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lang ventetid

Lang ventetid

Kære Waleed.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi forsøger altid at hjælpe vores kunder hurtigst muligt, men det må aldrig gå ud over kvaliteten af de samtaler vi har, så derfor kan der i perioder desværre godt være lidt kø.

Vi håber dog på forståelse, når man så selv kommer igennem og får al den hjælp og rådgivning og tid man har brug for.

God dag til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

meget hurtige hjælp med at transportere…

meget hurtige hjælp med at transportere køretøjet til adressen hvor den blev repareret.
Mange tak.

Kære Jan.

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at din vejhjælp har levet op til dine forventninger.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bliver ved med at ringe selv om jeg har…

Bliver ved med at ringe selv om jeg har gjort det tydeligt at jeg aldrig mere skal være kunde, og de skal stoppe med at ringe.

Kære Brian.

Mange tak for din anmeldelse.

Det er da også super irriterende.

Send mig lige en mail på trustpilot@alka.dk med dit telefonnummer og nummeret vi ringer fra, så skal jeg se om ikke jeg kan få det stoppet.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.