AllYourGames Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne website om games te kopen! De prijzen zijn vaak lager dan bij andere aanbieders en soms vind je hier games die elders helemaal niet verkrijgbaar zijn. Ook de bezorging is altijd snel en netjes.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voordat ik mijn bestelling had geplaatst, had ik wat vragen over het product en of ik de bestelling nog kon annuleren voordat het geleverd kon worden. Hier hebben ze snel en vriendelijk op geantwoord.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd goede ervaringen met AYG gehad. Groot aanbod, scherpe prijzen, met regelmatig kortingacties en leveren optijd. Doen ook niet moeilijk als je toch besluit je preorder te annuleren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd op tijd, super snel antwoord op vragen, deze maand heerlijk aan het genieten van de bestelde wolverine en onimusha way of the sword Love ALLYOURGAMES

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

161 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Defect hoesje

DHL gooit met pakketjes waardoor het doosje van mijn game gebroken was. allyourgames stuurt netjes een nieuw doosje op. Allyourgames reageerde snel en komt met een goeie oplossing.

28 de julio de 2026

Goede zaak

De verzending doen ze optijd, levering dan wat vertraging opgelopen maar daar kunnen hun niks aan doen. Ook contact met de klantenservice opgenomen en krijg snel responce dus helemaal perfect.

3 de julio de 2026

Top bedrijf

Heel vaak een bestelling geplaatst. Altijd lekker op tijd m’n producten binnen voor een zeer goede prijs.
Zeker aanbevolen om hier te bestellen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al jaren trouwe klant voor ps4/5 games…

Al jaren trouwe klant voor ps4/5 games en nintendo console. Nooit problemen. Altijd snelle levering.
Zeer spijtig dat Sony de verkeerde beslissing heeft gemaakt en dat de game webshops hier een oplossing voor vinden! Wil een game die fysiek van mij is!
Ga zo door voor zolang het kan.

Rhythm Paradise Groove

Bestellingen van AllYourGames komen gebruikelijk altijd op tijd en zijn scherp geprijsd. Ik koop regelmatig met plezier van AllYourGames en heb nog nooit een negatieve ervaring gehad.

15 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een zeer goede keuze voor fysieke games te halen

Ooit gevonden via een prijsvergelijker maar door betrouwbaarheid en kwaliteit nu het eerste en enige waar ik mijn games haal.

Games staan kort na aankondiging beschikbaar voor preorder en er is ook geregeld een 3 euro extra korting dat het nóg interesanter maakt om het fysiek te kopen. De games worden een dag voor release netjes verstuurd zodat deze binnen zijn op de dag van uitgave. De enkele keer dat ik contact heb gehad werd er snel en accuraat gereageerd. Enkel lof voor dit bedrijf.

Gewoon Top !!

Ik koop nagenoeg al mijn games hier, 9/10 de goedkoopste webshop in Nederland, altijd optijd verstuurd…. Top !!

30 de junio de 2026

Scherpe prijzen

Dit keer een pre-order geplaatst dus kan er nog weinig over zeggen.
Scherpe prijzen en bij andere aankopen altijd netjes en snel verstuurd.

27 de junio de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.