AllYourGames Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne website om games te kopen! De prijzen zijn vaak lager dan bij andere aanbieders en soms vind je hier games die elders helemaal niet verkrijgbaar zijn. Ook de bezorging is altijd snel en netjes.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voordat ik mijn bestelling had geplaatst, had ik wat vragen over het product en of ik de bestelling nog kon annuleren voordat het geleverd kon worden. Hier hebben ze snel en vriendelijk op geantwoord.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd goede ervaringen met AYG gehad. Groot aanbod, scherpe prijzen, met regelmatig kortingacties en leveren optijd. Doen ook niet moeilijk als je toch besluit je preorder te annuleren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd op tijd, super snel antwoord op vragen, deze maand heerlijk aan het genieten van de bestelde wolverine en onimusha way of the sword Love ALLYOURGAMES

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

162 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Geweldig

Pre order, mooi n dag van te voren binnen..
Eigenlijk alle games komen op tijd binnen na bestelling

26 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Algehele ervaring prima

Algehele ervaring prima. Bestelproces ging soepel. Wel wat verbetering mogelijk na de betaling. Ik kreeg geen duidelijk moment gecommuniceerd wanneer het pakketje werkelijk was verstuurd en wanneer het zou aankomen. Daarbij was het een dag later dan beloofd bezorgd.

19 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik koop al meer dan 6 jaar mijn games…

Ik koop al meer dan 6 jaar mijn games bij Allyourgames en mijn ervaring is altijd uitstekend geweest. De webshop is zeer betrouwbaar, met scherpe prijzen en een snelle en efficiënte levering. In al die jaren heb ik nooit problemen gehad met mijn bestellingen, wat veel zegt over hun professionaliteit en consistentie.

Wat ik ook erg waardeer, is de grote variatie aan games en de regelmatige aanbiedingen die ze hebben. Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk, zonder gedoe.

Ik raad Allyourgames zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare plek om games te kopen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Na al die jaren als klant kan ik eerlijk zeggen dat dit een van de beste webshops in dit segment is.

24 de marzo de 2026

Snel en betrouwbaar

Een pre order gedaan en kwam optijd binnen. En dat voor een hele mooie prijs. Meestal goed koper als andere webshops.

19 de marzo de 2026

Ga zo door!

Ik krijg altijd netjes op de release datum mijn bestelde game in de bus. Ik vind dit belangrijk en kijk er naar uit.
Ik vind ook jullie prijzen interessant en niet dat ik het idee heb dat ik teveel betaal.
Verder heb ik geen enkel punt van kritiek, ik zou zeggen ga vooral zo door. Succes!

Vriendelijke groet,
Menno

24 de marzo de 2026

Snelle levering !

Ik bestelde een Switch spel voor de verjaardag van mijn kleinzoon en hield dus rekening met levertijd.
Groot was mijn verbazing toen het gewoon de volgende dag al op mijn deurmat lag.
Je begrijpt dus wel dat ik een zéér tevreden klant ben, en jullie ook zéker kan aanraden !!!

3 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering in goede orde ontvangen

Vrijdag een bestelling gedaan en zaterdag al binnen via de brievenbus door DHL. De game zelf in disc besteld was geseald, nieuw en netjes. De prijs zelf was 5 euro goedkoper dan bij andere aanbieders + gratis verzending. Bij de game zat een voucher met extra bonus content voor de game die je via PSN gemakkelijk kon verzilveren door redeem.

TIP: bij de omschrijving van de game op de website stond geen specificatie over het product, alleen een omschrijving van de game zelf. Ondanks een duidelijke afbeelding dat het om een disc-versie ging, had ik het prettiger gevonden dit in de specificaties terug te lezen. Vaak worden games goedkoper aangeboden, met een redeem voucher als download en dus zonder disc.

28 de febrero de 2026

Echt toppers

Echt toppers, RE9 voor een veel betere prijs hier gekocht. Want 80 euro gaat echt nergens over

27 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle service, vriendelijk. Pakketje kwam goed aan zonder dat het hoesje beschadigd was.
Klasse internet zaak, doe graag zaken met jullie

6 de febrero de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.