Køb af barbermaskine som gave til modtager tæt på Amager, grundet mulighed for besøg/evt. bytte i fysisk butik; også f.s.v. evt garanti tilfælde. Fandt virksomheden via Pricerunner, Hjemmesiden vi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg bestilte en køkkenmaskine og et grydesæt fra Amager Isenkram fordi de havde gode priser. Desværre gik det galt fra starten. Køkkenmaskinen kom med en revne i skålen, og da jeg kontaktede dem for a... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg formåede på fornemste vis at glemme og hente pakken hos pakkeshoppen og opdagede det først da den var gået retur til Amager isenkram ☹️😢 Jeg ringer i nærmest vild panik mandag morgen og får... Ver más
Modtog pande hurtigt. Der var nogle hak i den, men de svarede hurtigt og forsikrede mig, at hvis der skulle opstå nogle problemer med belægningen, at jeg bare skulle sige til. De svarede også rigti... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de suministros de cocina
- Tienda de cuberterías
- Tienda de accesorios de hardware
- Ferretería
- Tienda de artículos para el hogar
- Tienda de iluminación
Escrito por la empresa
Du kan finde os i Amager Centeret hvor vi har to butikker. Den ene med gaveartikler, porcelæn, køkkenudstyr, el-apparater m.m. og den anden med et bredt udvalg af lamper, værktøj, badeværelsesudstyr, udstyr til haven og meget, meget mere. Vi er en del af en landsdækkende kæde, så bytning af varer eller lign er intet problem.
Información de contacto
Blokken 27A, 3460, Birkerød, Dinamarca
- info@amagerisenkram.dk
- www.amagerisenkram.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har altid været godt tilfreds med jeres servic
Servicen hos Amager Isenkram fungere bare hver gang
Fantastisk hurtig levering og super…
Fantastisk hurtig levering og super service ! Det ikke sidste gang jeg handler hos jer. Tak
Hurtig service
Overholdte leverin på 1-3 dage
Meget tilfreds.
Fik min pakke hurtig og alt ok herfra
Fik min pakke hurtig og alt ok herfra. Kun 👍👍👍herfra.
Super service og fin levering
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Hurtigt levering
Hurtigt levering, ikke en finger at sæt på noget 😁
hurtig og rigtig levering
Jeg køber et Denim Blue betræk til…
Jeg køber et Denim Blue betræk til strygebræt. De sender et mega grimt hvidt betræk med blå blomster. Der står på følgeseddel at det er Denim blue. Det er utroligt grimt og lige til at smide væk! Jeg må købet et nyt et andet sted. Jeg køber aldrig noget hos dem igen!!
Det var en positiv oplevelse og hurtig…
Det var en positiv oplevelse og hurtig levering 🤗.
Hjemmesiden fungerer virkelig dårligt…
Hjemmesiden fungerer virkelig dårligt for tiden.
Må nu bestille igen og betale porto, da der ikke kom det med i indkøbskurven der skulle.
Man skal trykke mange gange før tingene kommer i kurven.
Har ellers altid været tilfreds med varer herfra😊
Vare som beskrevet
Vare som beskrevet, hurtig levering, pakket meget forsvarligt ind, så at intet kunne gå i stykker.
Perfekt bestilling og levering
Købte en Nordic Sense Elektrisk…
Troede ikke Nordic Sense Elektrisk Kartoffelskræller virkede til at starte med men fandt ud af at selve skålen skal være klikket helt fast før den virkede.
Var for hurtig på aftrækkeren til at tro den ikke virkede men det gør den heldigvis, så 1 stjerne skal da rettes til 5 stjerner.
La experiencia Trustpilot