Amagerisenkram Opiniones

10.069
TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Køb af barbermaskine som gave til modtager tæt på Amager, grundet mulighed for besøg/evt. bytte i fysisk butik; også f.s.v. evt garanti tilfælde. Fandt virksomheden via Pricerunner, Hjemmesiden vi... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en køkkenmaskine og et grydesæt fra Amager Isenkram fordi de havde gode priser. Desværre gik det galt fra starten. Køkkenmaskinen kom med en revne i skålen, og da jeg kontaktede dem for a... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg formåede på fornemste vis at glemme og hente pakken hos pakkeshoppen og opdagede det først da den var gået retur til Amager isenkram ☹️😢 Jeg ringer i nærmest vild panik mandag morgen og får... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modtog pande hurtigt. Der var nogle hak i den, men de svarede hurtigt og forsikrede mig, at hvis der skulle opstå nogle problemer med belægningen, at jeg bare skulle sige til. De svarede også rigti... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina
  2. Tienda de cuberterías
  3. Tienda de accesorios de hardware
  4. Ferretería
  5. Tienda de artículos para el hogar
  6. Tienda de iluminación

Escrito por la empresa

Du kan finde os i Amager Centeret hvor vi har to butikker. Den ene med gaveartikler, porcelæn, køkkenudstyr, el-apparater m.m. og den anden med et bredt udvalg af lamper, værktøj, badeværelsesudstyr, udstyr til haven og meget, meget mere. Vi er en del af en landsdækkende kæde, så bytning af varer eller lign er intet problem.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(10.069)

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super service

Modtog en skål med produktionsfejl men da jeg kontaktede support, fik jeg svar første arbejdsdag efter min forespørgsel og fik at vide de ville sende en ny. :)

10 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Udstillet og beskyldt for snyd

Tog forbi Isenkræm Amager Center i dag for at købe et glattejern. Hertil ser jeg et glattejern på tilbud og tager den forreste uden at tænke mere over det, da jeg har lidt travlt. Får kvitteringen på det, kommer hjem og åbner det, og ser her at pakken har været åbnet og har mindre “slag” ved åbningen, samt at glattejernet er gået i stykker. Tager tilbage med det samme for at bytte MED min kvittering for 20 min siden samt mit kontoudtag. Her forsvinder en ældre herre væk i 5-10 minutter for at tjekke sagen, og kommer så tilbage og beskylder mig for at snyde dem foran samtlige kunder og medarbejdere. Han siger at han kan se på overvågningen, at pakken ikke ser medtaget ud der, og at hans unge kollega siger at det var den ikke da hun bippede den ind, samt at pakken er fra 2022. De beskylder mig derved for at have kommet med en gammel emballage og prøve at snyde dem. Jeg står som ung pige med lidt tårer i øjnene og meget undrende over situationen og prøver at forklare dem, at jeg er helt nyflyttet og ikke har handlet hos dem før, samt står med en kvittering der siger den er købt for 20 min. Siden. Efter en masse “voksen skæld ud” af medarbejderen ender jeg med at få den byttet, meget trodsigt og med en utrolig dårlig tone. Er aldrig blevet behandlet på lignende måde, og udstillet sådan foran en hel butik. Jeg kommer aldrig tilbage igen, og havde jeg været bestyrer havde jeg fyret denne voksne/ældre mand omgående. Sikke en måde at behandle en kunde på.

8 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligste kundeservice i verden!

Dårligste kundeservice i verden!

Det kan ikke passe, at min søster køber et glattejern idag, kommer hjem og finder ud af den er ødelagt og tager tilbage med det samme med gyldig kvittering på SAMME dag.

Så står der en mand og beskylder hende for at have snydt dem og har selv ødelagt kassen. Står og forklarer at det ikke var den kasse hun tog på overvågningen? hvordan kan det overhovedet give mening. Hun har betalt for en vare som er i stykker og vil have den byttet, hvilket kan ske, så kan det ikke passe en voksen mand skal stå og snerre af hende så alle andre kan høre det og fortælle det ikke er sandt. Min søster står og bliver ked af det over at blive beskyldt for snyderi.

Min søster har ikke snydt og ville aldrig snyde, hun kommer endda ned for at sige det på en rolig måde og vil bare have en ny.

Hvis man har en gyldig kvittering så bytter man en vare, eller i hvert fald en reklamation som reglerne siger.

Dårligste kundeservice i verden fra den mand

8 de abril de 2024

Edermame fantastisk kundeservice 🫶🏼

Havde bestilt en pandekagepande som desværre var eroderet i belægningen.
Jeg skrev til Amager Isenkram og vupti kunne jeg hente en ny i pakkeboks dagen efter. Dvs at jeg alligevel kunne bage pandekager til børnebørnene om søndagen.
Det er edermame fantastisk service der næsten bringer tårerne frem 😁
Taaaaaark…

29 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en airfryer mandag d

Jeg bestilte en airfryer mandag d. 8 januar om aftenen, hvor pengene bliver trukket med det samme og jeg får en mail med bekræftelse på købet. Jeg hører intet ydeligere helt frem til onsdag, hvor jeg SELV kontakter jeres kundeservice og bliver informeret om at i ikke har flere på lager, og derfor afventer i jeres leverandør. Jeg bliver informeret om at i vil modtage jeres varer torsdag d. 11 januar, og at i vil arbejde på at den bliver sendt hurtigst muligt. Personligt synes jeg det er alt for dårlig service, ikke at opdatere jeres hjemmeside! Jeg havde aldrig bestilt fra jer af, hvis jeg vidste overstående. Jeg havde forventet at modtage min vare, på den lovet leveringstid som er 1-3 dage .. Nu er det torsdag, og jeg har stadigvæk ikke hørt ydeligere fra jer. Jeg er indforstået med at alle kan lave fejl, men dog uforstående omkring hvorfor man som kunde ikke får en mail med information for forsinkelse..Istedet skal man selv tage kontakt. Så 1 stjerne herfra…

(Ordre nummer 102726)

8 de enero de 2024
Logotipo de Amagerisenkram

Respuesta de Amagerisenkram

Hej Amra
Vi er kommet til at lave en beklagelig fejl, hvilket har resulteret i at vi har haft 1 dags forsinkelse på din pakke. Du bestilte varen den 8/1 og den var klar til afhentning den 12/1. Dette er selvfølgelig vores fejl ikke at have informeret dig.
Håber du er blevet glad for produktet
PS: Vi trækker ikke pengene før varen er afsendt. Du har betalt med mobilepay og dette er blot en reservation der bliver lavet på dit kort.
Mvh
Amagerisenkram.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun sige godt om dem

Super tilbud online, varen kom hurtigt. Ene vare virkede ikke optimalt men fik hurtig respons fra deres kundeservice på trods af helligdage her i julen. Stort tak Mathias i deres kundeservice for hurtig og professionel håndtering af min henvendelse. Fuldt hus herfra!

21 de diciembre de 2023

Super god betjening

Super god betjening. Varen kom hurtigt efter bestilling. Den var desværre beskadiget, men samme dag jeg skrev til dem blev en ny afsendt og den kom også hurtigt. 🙂
Og julegaven nåede frem!

19 de diciembre de 2023

Kande

Jeg købte en kande, hvor glasuren ikke dækkede. Skrev en mail og samme dag fik jeg svar, at en ny kande var på vej. Den har jeg hentet i dag - to dage efter min mail. Det er super tilfredsstillende. Handler gerne her igen.

20 de diciembre de 2023

Kundeservice i verdensklasse

Købte 2 keramikskåle til en god pris. Fandt ud af 5 minutter efter ordren var lagt, at jeg havde bestilt forkert. Havde jo betalt for varen, men skyndte mig at skrive en mail for at spørge, om de kunne nå at rette det. Jeg fik et aldeles sødt svar tilbage, selvfølgelig kunne de det og de trak den rette pris på mit kort.
Varen kom efter 2 dage. Desværre var den ene skål gået i stykker. Nok engang sendte jeg mail med dokumentationsbilleder og spurgte, om de ville erstatte den ødelagte skål? Selvfølgelig, var svaret igen. Der kom 2 dage senere en intakt skål. Det kalder jeg kundeservice i verdensklasse. Tak herfra ❤

8 de diciembre de 2023

They are fabulous

They are fabulous. We needed a part for a kaffedåse we bought from them. They not only sent the part free, they sent 2 parts so we had a reserve !!!!
Not their fault about the part, manufacturers fault-

8 de diciembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.