Ammenam Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og gode priser, hurtig levering og dejligt udvalg. I forbindelse med ferieperioden har der også været god info på hjemmesiden omkring afsendelse, så man er aldrig i tvivl. Et par gange... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har bestilt ved Sandra på anmenam flere gange nu, og vi er fuldt ud tilfredse! Vi modtager altid pakken dagen efter, og hun levere markeds bedste priser. Kæmpe anbefaling hvis i skal købe modermælk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har flere gange bestilt modermælkserstatning fra Ammenam ved Sandra. Dette kan vi kun anbefale andre også at gøre. Det er markant billigere priser end i dagligvarebutikkerne, kundeservice er fre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda infantil
  2. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds med mine køb hos…

Super tilfreds med mine køb hos Ammenan! Jeg har købt tidligere, og både produktet, prisen og købsoplevelsen med den personlige note med leveringen af pakken gør, at jeg helt sikkert bestiller her igen.
Bh. Morten

19 de julio de 2024

Hej Morten.

Dejligt du er tilfreds med din oplevelse på shoppen - jeg er glad for at alt lever op til forventningerne!

Du skal være velkommen tilbage en anden gang :D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ville give 10 stjerner hvis jeg kunne!

Hurtig levering, et godt og billigt udvalg. Desuden med en personlig hilsen. Det er altså kundeservice. Derudover var alt pakket flot og forsvarligt ind, så mine varer var passet godt på😍 Bestemt ikke sidste gang jeg handler ved ammenam

24 de julio de 2024

Kære Maya.

10 stjerner siger jeg ikke nej tak til! Skønt at du er så glad og at alt nåede frem i god behold :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser og hurtig levering

Gode priser på modermælkserstatning og fint udvalg af andre ting til baby også til fine priser. Mega hurtig levering.

24 de julio de 2024

Kære Cecilie.

Tak for din anbefaling :D Dejligt du er tilfreds!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ekstrem hurtig betjening og levering!

Ekstrem hurtig betjening og levering!

Bestilte igår og fik det leveret i dag.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her!

18 de julio de 2024

Kære Line.

Fedt det gik så hurtigt! Du skal være velkommen en anden gang :)

/Sandra

Gode produkter

Gode produkter, gode priser og rigtig hurtig levering

24 de junio de 2024

Hej Katrine!

Tak for anbefalingen :D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har altid hvad man mangler

Har altid hvad man mangler, billigere end andre steder, og hurtig levering, kæmpe anbefaling herfra!

27 de junio de 2024

Kære Mille.

Dejligt at høre at du kan finde det du skal bruge :)

Tak foranbefalingen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv levering og gode priser

Har bestilt fra Ammenam.dk aka Sandra i en lang periode. Både i 2021 og nu her 2024. Gode priser og altid hurtig levering. Jeg har altid oplevet, at hun har haft de varer jeg ville bestille. Tak for det :)
- Mozhgan.

21 de junio de 2024

Kære Mozhgan

Hvor er det fantakstisk at høre at du ikke blot har brugt webshoppen til ét barn men flere! :) Altid ekstra skønt med kunder der vender tilbage - især over flere år! Tak for det.

Hurtig og billig

Nu er jeg ved at have bestilt MME via Ammenam nogle gange. Hver eneste gang er det kommet inden for for Max 2 dage. Samtidig er Sensipro over 50 kr billigere end hvis jeg købte det i fødevarebutikkerne. Kommer ikke til at købe det andre steder, så længe vi har brug for det. ☺️

21 de junio de 2024

Kære Vibeke.

Tusind tak for dit skriv, stjerner og anbefaling! Dejligt du kan spare SÅ meget :D og at det hele kommer som det skal.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super pris og hurtig levering

Super pris og hurtig levering. Jeg er meget glad at handle med Ammenam. Og vil forsætte at handle med dem.
Tak Sandra

15 de junio de 2024

Hej Hussein.

Det er mig der takker for din bestilling! Tak for anbefalingen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god pris på grøn allomin man…

Super god pris på grøn allomin man spare 32,51 kr pr Pakke
Hurtig levering, bestilte en torsdag og pakken ankom i pakkeshop om lørdagen
Kan klart anbefales.

15 de junio de 2024

Kære Anne.

Dejligt du kan sparer lidt penge på webshoppen. Tak for din flotte anbefaling :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske priser og levering!

Har nu købt modermælkserstatning her flere gange og er vildt tilfreds både med priserne og den lynhurtige levering! Kæmpe anbefaling herfra!!

9 de junio de 2024

Kære Sophie.

Tusind tak for anbefalingen. Hvor er det skønt du er glad for shoppen :D

Kun positivt.

Fabelagtig hjemmeside. Godt sortiment, som er let at få overblik over. Hurtig forsendelse. Meget konkurrencedygtige priser. Og med hver pakke et lille kort med tak for ens ordre. Jeg har handlet der mange gange og anbefaler det gerne til alle med babyer!

1 de junio de 2024

Kære Mie.

Mange tak for din fine anmeldelse :D Tak for stjernerne og de flotte ord - dejligt du er glad for shoppen!

Gode priser og service!

Gode priser og fantastisk service. Varerne kommer altid til tiden og kundeservice svarer hurtigt.

25 de mayo de 2024

Respuesta de Ammenam

Tak for anbefaligen - jeg er glad for at du er tilfreds med det hele :)

Vi benytter altid Sandra/Ammenam

Vi benytter altid Sandra/Ammenam når vi køber vores modermælkserstatning 😁 det er billigere end i butikkerne og vi modtager pakken hurtig 🙏🏻
AMMENAM kan helt klart anbefales at købe fra 🫶🏻

4 de junio de 2024

Kære Djenni.

Tusind tak for anbefalingen - det betyder meget!

Super

Jeg har bestilt mælk til min søn herfra et par gange efterhånden og jeg er tilfreds, leveringen er også super, denne gang bestilte jeg søndag og fik min pakke leveret allerede i dag (tirsdag). Jeg fortsætter med at handle herfra og kan kun anbefale andre at gøre det samme.

4 de junio de 2024

Hej Cicilie.

Skønt du er glad for webshoppen og leveringen går hurtigt! Tak fordi du tog dig tiden til at anbefale shooppen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.