God service og gode priser, hurtig levering og dejligt udvalg. I forbindelse med ferieperioden har der også været god info på hjemmesiden omkring afsendelse, så man er aldrig i tvivl. Et par gange... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har bestilt ved Sandra på anmenam flere gange nu, og vi er fuldt ud tilfredse! Vi modtager altid pakken dagen efter, og hun levere markeds bedste priser. Kæmpe anbefaling hvis i skal købe modermælk... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har flere gange bestilt modermælkserstatning fra Ammenam ved Sandra. Dette kan vi kun anbefale andre også at gøre. Det er markant billigere priser end i dagligvarebutikkerne, kundeservice er fre... Ver más
La empresa ha respondido
Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Ver más
La empresa ha respondido
Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.
Kulsøvej 5, 4760, Vordingborg, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
super gode priser, hurtig levering. Bestilte søndag, modtog tirsdag. Kan kun anbefales!

Respuesta de Ammenam
Hurtig levering og billige priser
Når man står og løber næsten tør for MME, og gerne vil spare lidt penge, så er det nemt at bestille fra Ammenam og med levering dagen efter. Det er jo win win. Vi er meget tilfredse og køber stort ind hver gang.

Respuesta de Ammenam
Super hurtig og god service, vi bestilte en stor mængde modermælkserstatning til vores søn og fik det allerede efter 1.5 dag :)

Respuesta de Ammenam
Nu har jeg bestilt hos Ammenam/Sandra to gange, hvilket har været helt fantastisk begge gange, hvor tingene bare går virkelig stærkt.
Udover den hurtig leveringstid er kundeservicen helt i op og Sandra er virkelig fantastisk til at svare når man har et spørgsmål angående en ordre eller bare til et produkt.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller på ammenam.dk :-)

Respuesta de Ammenam
Super godt udvalg af modermælkserstatning, super god pris og mega hurtig levering. Bestilte tirsdag og havde pakken dagen efter.
Kan kun anbefale at handle hos Ammenam!

Respuesta de Ammenam
Altid hurtig levering og forsvarligt pakket, som er specielt vigtigt ved modermælkserstatning.

Respuesta de Ammenam
God side og med super priser, jeg handler altid her når jeg skal købe modermælkserstatning. Her får man den bedste pris og den bedste service. Modtager min pakke få dage efter bestilling. Så en klar anbefaling herfra!

Respuesta de Ammenam
Mange tak for den fantastiske og hurtige service Jeg bestilte mælk til mit barn i to uger. Servicen var hurtig og blev leveret efter to dage. Jeg sparede penge og kræfter på at gå i supermarkedet.
Tusind tak

Respuesta de Ammenam
Fra jeg bestilte MME til jeg fik det, gik der 1,5 døgn! Super hurtig, effektiv og dejlig billigt! Det kan jeg rejti’ godt lide! Ikke sidste gang, der bliver bestil derfra 😍

Respuesta de Ammenam
Dejligt nemt at bestille og en hurtig levering. Jeg bestiller MME til en hel måned af gangen, så er man fri for at gå og købe i supermarkedet heletiden - og så er det endda billigere at købe på ammenam. Hyggelig personlig hilsen når man åbner pakken.
Varmeste anbefalinger herfra og lille Mio siger tak for mad.

Respuesta de Ammenam
En god virksomhed og meget billig. Man spar meget. Levering kun 2 dag og god service. Anbefales klart.

Respuesta de Ammenam
Bestiller primært MME, men også lidt andet. Kan varmt anbefale det. Billigere end andre steder og simpelthen så god service og hurtig levering 🤩 alle burde bestille igennem ammenam⭐️

Respuesta de Ammenam
Altid gode produkter, gode priser og hurtig levering 🤩 jeg er blevet rigtig glad for ammenam 😁

Respuesta de Ammenam
Endnu engang er det en kæmpe fornøjelse at bestille ved ammenam. Jeg er kæmpe fan af den hurtige levering, og elsker at jeg kan købe MME til en lavere pris end i dagligvarebutikkerne 👏🏻

Respuesta de Ammenam
Hurtig levering, god holdbarhed, man sparer penge og elsker den lille note man får med! Vil kun købe herfra fra nu af, og deler gerne tips til andre om det samme! Tusinde tak

Det bedste sted
Jeg er altid fuldt tilfreds med ammenam. Hurtig levering og rigtig gode priser. Og man får altid et takkekort med i pakken. Det varmer.
Har bestilt indtil videre 5 gange, og har aldrig haft noget dårligt at sige om leveringen.
5 stjerner herfra.

Respuesta de Ammenam
Super hurtig levering, billigst på market som priorities højt med et flaskebarn 👍🏼 Og en sød hilsen med altid 😁

Respuesta de Ammenam
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Udover det, er varerne billigere end alle andre steder. Vil 100% anbefale til andre 🙌🏻😍