Ammenam Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og gode priser, hurtig levering og dejligt udvalg. I forbindelse med ferieperioden har der også været god info på hjemmesiden omkring afsendelse, så man er aldrig i tvivl. Et par gange... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har bestilt ved Sandra på anmenam flere gange nu, og vi er fuldt ud tilfredse! Vi modtager altid pakken dagen efter, og hun levere markeds bedste priser. Kæmpe anbefaling hvis i skal købe modermælk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har flere gange bestilt modermælkserstatning fra Ammenam ved Sandra. Dette kan vi kun anbefale andre også at gøre. Det er markant billigere priser end i dagligvarebutikkerne, kundeservice er fre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda infantil
  2. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Jeg bestilte en grødpakke 😍

Jeg bestilte en grødpakke, det virkede så smart, for der er forskellige smage. Det kom hurtigt og det bliver klart herfra, jeg forsat køber fra, priserne er så gode! 🌸

2 de septiembre de 2025

Hej J.

Hvor er det dejligt at du har gjort brug af én af mine grødpakker :D De er også voldsomt populærer :) Tak for din anbefaling.

Kan klart anbefales!

Overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 de agosto de 2025

Kære Julie.

Dejligt at høre - tak for anbefalinngen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik anbefalet Ammenam af min veninde

Jeg fik anbefalet Ammenam af min veninde der som fast kunde har talt meget varmt om webshoppen. Både fordi det er en lille dansk Webshop, og fordi de formår at sælge produkter til så konkurrencedygtige priser, at de, i hvert fald på mme, er de absolut billigste på markedet. Som mor der ikke kan amme, er det en kæmpe gave, da det er rigeligt dyrt i forvejen.
Leveringstiden var også super hurtig.

Derudover er det også værd at nævne, at produktbeskrivelserne er velskrevede og detaljerede med bl.a. alternativer til det enkelte produkt, hvilket kan være en stor hjælp som førstegangsmor i denne jungle af babyprodukter.

19 de agosto de 2025

Kære Sofie.

Hvor er det dejligt at min lille webshop bliver anbefalet "derude" :D Det gør mig oprigtigt glad at hører.

Skønt at du har haft glæde af shoppen og produkterne :) Tak for anbefalingen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg har gennem det sidste år bestilt…

jeg har gennem det sidste år bestilt modermælkserstatning til min baby. Super fin service med hurtig levering og gode priser.

29 de junio de 2025

Hej Mona

Tak for de fine ord og anbefaling - og mange bestillinger :)

Perfekt og hurtig service

Vi bestilte modermælkserstatning fra ammenam, det kom hurtigt, vi har ikke en finger at sætte på noget 👍🏼

14 de agosto de 2025

Kære Cecilie.

Tak for din bestilling og fine anmeldelse - jeg er glad for, alt var som det skulle være.

Pragtfuld hjemmeside

Har brugt denne hjemmeside mange mange gange. Ingen ting at klage over. Billige priser, Altid hurtig levering.

7 de agosto de 2025

Kære Ann

Dejligt det hele er som det skal være og nemt at gå til :) Tak for anbefalingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange tak Ammensm/Sandra for perfekt…

Mange tak Ammenam/Sandra for perfekt service, hurtig levering, og at du tog hensyn til at jeg skulle ændre på min bestilling.
Jeg bestilte varer onsdag og fik dem torsdag. Det kan ikke være bedre .
Jeg anbefaler varmt at bestille derfra. ❤️

6 de agosto de 2025

Respuesta de Ammenam

Tak for skrivet og de 5 stjerner :D Dejligt det bare har spillet, så du fik det du skulle have :)

Stor anbefaling

Jeg kan klart anbefale at handle hos Ammenam. Meget god service, gode priser og hurtig levering.

25 de julio de 2025

Hej Julie.

Tak for stjerner og anbefaling :)

5 stjerne, ville give 10

Jeg bestiller fast hos Ammens.dk hver måned og er altid super tilfreds. Leveringen er lynhurtig hver gang, og servicen fra Sandra er helt i top. Det er en fornøjelse at handle her – kan varmt anbefales!

1 de julio de 2025

Hej Edita

Tusind tak for din anbefaling :) Dejligt du er glad!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har efterhånden handlet en del på…

Jeg har efterhånden handlet en del på denne hjemmeside. Modermælkserstatning og grød er en rigtig god pris.
Klemmeposerne købes billigere i fysiske butikker.
Hurtig levering. Det eneste minus er, at der altid er udsolgt af en eller anden ting, som jeg lige mangler. Derfor kan jeg simpelthen ikke give 5 stjerner, men da jeg overordnet set er glad for hjemmesiden og produkterne, så giver jeg 4 stjerne

29 de junio de 2025

Hej Raunsbæk.

Tak for din anmeldelse og skriv. Jeg håber altid på at kunne "holde lager" på langt det meste, men jeg ér blot en lille virksomhed :) Og en del salg er desværre uforudsigeligt og man ved aldrig hvornår en forældre køber hele mit lager af én varer, fordi det er dét baby vil have ;)

Men dejligt du overordnet er glad og tilfreds med webshoppen :)

Rigtig god service

Rigtig god service. Hurtigt svar på mail med god kontakt.
Rigtig gode priser og service. Jeg vil give denne hjemmeside videre til alle dem der kan bruge den ligesom vi kan.

22 de junio de 2025

Hej Sarah

Tak for anbefalingen - dejligt du føler kommunikationen er god :)

Tak fordi du deler siden :)

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering. Dag til dag. Hvilket man har brug for med en lille baby 😍

7 de junio de 2025

Hej Camilla.

Det lyder til at det er gået stærkt! Dejligt du er tilfreds :) Tak for anbefalingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billig og hurtig levering.

Elsker at handle ved Ammenam. har ikke kunnet finde billigere modermælk erstatning andre steder og varerne kommer altid hurtigere end jeg har forventet så alt i alt mega god service.

29 de mayo de 2025

Kære Linn.

Tak for de fine ord og flotte stjerner :D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. Og en sød lille hilsen i pakken, det er god service bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

27 de mayo de 2025

Kære Christina.

Tak for anbefalingen og stjernerne! :) Du skal være velkommen tilbage en anden gang :)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.