Ammenam Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og gode priser, hurtig levering og dejligt udvalg. I forbindelse med ferieperioden har der også været god info på hjemmesiden omkring afsendelse, så man er aldrig i tvivl. Et par gange... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har bestilt ved Sandra på anmenam flere gange nu, og vi er fuldt ud tilfredse! Vi modtager altid pakken dagen efter, og hun levere markeds bedste priser. Kæmpe anbefaling hvis i skal købe modermælk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har flere gange bestilt modermælkserstatning fra Ammenam ved Sandra. Dette kan vi kun anbefale andre også at gøre. Det er markant billigere priser end i dagligvarebutikkerne, kundeservice er fre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda infantil
  2. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

10/10 ☀️

Vi har brugt Ammenam, da vi gik over til noget MME, som var dyrt i butikkerne. Men da vi så, at vi kunne spare en del ved at handle hos hende, er hun blevet vores foretrukne forhandler af mad til vores baby. Vi bestiller altid store mængder, da det bedst kan svare sig, og vi sætter pris på hurtig levering, den gode service og de gode priser 💙. Vi anbefaler helt klart herfra!

6 de mayo de 2025

Hej Torben

Tusind tak for anbefalingen. Det er altid dejligt ens virksomhed kan gøre bare en lille forskel ude hos jer forældre :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt levering og gode priser!

Hurtigt levering og gode priser!
Når man har et flaskebarn er der mange penge at spare sammenlignet med de forskellige dagligvarebutikker. Pakken bliver hurtigt afsendt og leveret, så intet andet end ros herfra 👌

2 de mayo de 2025

Hej Anne.

Tak for stjernerne :D Dejligt du oplever en god og hurtig afsendelse og levering :D Dejligt du kan bruge shoppen.

Super 😁👌

Super 😁👌
Er mega tilfreds, det er det eneste sted vi har fundet modermælkserstatning der er billigere end butikkerne, det er super vigtigt da vi har fået tvillinger og der skal en del erstatningen til 😅
Tak for jer 😁

25 de abril de 2025

Hej Linea

Ja, der går en del til når det er tvillinger! :) Dejligt i kan bruge shoppen. Tak for anbefalingen

/Sandra

Altid en god oplevelse!

Billige produkter til mine børn end på nogen andre hjemmesider eller butikker. Hurtig levering og forsvarlig pakket ind. God kundeservice på højt plan. Jeg kan kun anbefale dette sted 😍

18 de abril de 2025

Kære Karina

Tusind tak for de fine ord :D

God dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelt og enkelt: 5 stjerner.

Flere gange har jeg bestilt modermælkserstatning gennem ammenam. Det kommer til tiden, der er fantastisk kommunikation i perioder, hvor der eksempelvis holdes ferie i den lille virksomhed, ligesom hjemmesiden er overskuelig. Det hele er simpelt og enkelt.

Jeg er stoppet med at gå i supermarkedet efter mme, men bestiller nu gennem ammenam pga. den gode service, gode udvalg og gode oplevelse. 5 stjerner.

24 de abril de 2025

Kære Birgitte.

Tak for stjernerne. Det er dejligt at høre at kommunikationen er god. Den del kan man nok altid gøre bedre, men det er skønt at hører at jeg gør det godt :D

Det spillede bare 100%

Tirsdag aften opdagede jeg at vi snart løb tør for modermælkserstatning. Så jeg bestilte fra Sandras webshop, men tænkte at jeg nok alligevel, var nødt til at gå i supermarkedet, efter det samme det samme brand, som dog koster 50% mere i supermarkedet. Men allerede torsdag middag, kun 1,5 døgn senere, kunne jeg hente det i den nærmeste pakkeshop.

Hurtig levering, god pris og ikke mindst et stort udvalg. Så kan man ikke forlange mere.

24 de abril de 2025

Hej Thore

Tak for dit skriv, anbefaling og stjerner :)

Dejligt at spise at det gik hurtigt og uden besvær :)

bedste sted at handle

Det bedste sted at handle.
Billig mme, hurtig behandling og levering,
Handler der altid.

10 de abril de 2025

Kære Sanne.

Tak for anbefalingen :) Tak for at vende retur og handle hos mig flere gange :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og gode priser

Hurtig levering og gode priser! Jeg vil stærkt anbefale nybagt forældre som skal bruge alt fra modermælkserstatning til flasker og babytilbehør. Når jeg har bestilt "lige før det er kritisk og man mangler" så kommer det stortset dagen efter :-)

8 de abril de 2025

Kære Natalie.

Jeg gør mit bedste ofr at sende hurtigt og det ser ud til at fungerer godt :D Tak for anbefalingen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Støtter gerne Sandra med hendes…

Støtter gerne Sandra med hendes webshop. Skønne besvarelser og hurtig levering! Havde givet flere ⭐️ hvis man kunne.

6 de abril de 2025

Kære Thea.

Tusind tak fordi du støtter min "lille" webshop :D Tak for anbefalingen!

Hurtigt og nemt!

Hurtigt og nemt!
Billigt produkt. Vil købe mme her fremover. Stor anbefaling

3 de abril de 2025

Kære Lis.

Dejligt du synes det er billigt og nemt aat handle på shoppen - tak for anbefalingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lyn hurtige når sulten melder sig :)

Lyn hurtige når sulten melder sig :)
Vil helt sikkert købe mme derinde fremover 👌🏼 også er det billigere end i butikkerne.

2 de abril de 2025

Kære Freja.

Dejligt det er gået hurtigt med leveringen. Tak for stjernerne og fordi du tog dig tiden til at skrive den :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik mine bare hurtigt

Jeg fik mine bare hurtigt. Og en sød seddel med en hilsen

3 de abril de 2025

Hej Julie

Tak for din anbefaling - dejligt de kom hurtigt :D

Altid lynhurtig levering

Altid lynhurtig levering! Og god kundeservice, hvis man skulle få brug for hjælp 😊

26 de marzo de 2025

Hej Maria.

Skønt leveringen går så hurtigt! Tak for anbefalingen.

5 stjerner her fra⭐️

Vi køber alt vores modermælkserstatning, da det er billigt, og der er super hurtigt levering.
5 stjerner her fra, og hvis jeg kunne give flere havde de fået det🙏🏼

24 de marzo de 2025

Kære Ditte

Tak for de 5 stjerner du trods alt kunne sende afsted ;) Dejligt er glade og tilfredse.

Super oplevelse

Super oplevelse, fine priser, god service og hurtig afsendelse. Kan varmt anbefales og køber snart igen.

25 de marzo de 2025

Hej Nadja

Dejlig du har haft en god oplevelse! Tak for stjernerne :D

God oplevelse

God pris, hurtig levering og gode opdateringer på, hvor langt ordren er.
Jeg kommer til at handle der igen.

3 de marzo de 2025

Hej!

Tak for stjernerne og anbefalingen - tak fordi du tog dig tiden til at skrive.

God oplevelse

Hurtig levering, billige priser og god service. Skal helt sikkert handle der igen🙂

19 de marzo de 2025

Hej Mette

Tak for anbefalingen, dejligt du er glad og tilfreds :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanvittig god kundeservice og formidable priser

Kontaktede Sandra vedrørende et specifikt produkt, som ikke var på lager. Fik en fyldestgørende tilbagemelding omkring, hvornår produktet blev forventet på lager, men der kunne ikke stilles garanti. Få dage efter modtager jeg en opfølgende besked om, at produktet nu kan forudbestilles, og forventes afsendt inden for kort tid. Sikke en service, og priserne matcher ingen andre. Kommer aldrig til at købe andre steder fra.

17 de marzo de 2025

Kære Christina.

Ja, det var godt det lykkedes at få det hjem - Det er dejligt du er glad for servicen :)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.