God service og gode priser, hurtig levering og dejligt udvalg. I forbindelse med ferieperioden har der også været god info på hjemmesiden omkring afsendelse, så man er aldrig i tvivl. Et par gange... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har bestilt ved Sandra på anmenam flere gange nu, og vi er fuldt ud tilfredse! Vi modtager altid pakken dagen efter, og hun levere markeds bedste priser. Kæmpe anbefaling hvis i skal købe modermælk... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har flere gange bestilt modermælkserstatning fra Ammenam ved Sandra. Dette kan vi kun anbefale andre også at gøre. Det er markant billigere priser end i dagligvarebutikkerne, kundeservice er fre... Ver más
La empresa ha respondido
Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.
Información de contacto
Kulsøvej 5, 4760, Vordingborg, Dinamarca
- ammenam.dk@gmail.com
- www.ammenam.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Gode priser og lynhurtig levering 🙏🏼…
Gode priser og lynhurtig levering 🙏🏼 Har bestilt nogle gange nu og det har været en rigtig god oplevelse hver gang ☺️

10/10 ☀️
Vi har brugt Ammenam, da vi gik over til noget MME, som var dyrt i butikkerne. Men da vi så, at vi kunne spare en del ved at handle hos hende, er hun blevet vores foretrukne forhandler af mad til vores baby. Vi bestiller altid store mængder, da det bedst kan svare sig, og vi sætter pris på hurtig levering, den gode service og de gode priser 💙. Vi anbefaler helt klart herfra!

Respuesta de Ammenam
Hurtigt levering og gode priser!
Hurtigt levering og gode priser!
Når man har et flaskebarn er der mange penge at spare sammenlignet med de forskellige dagligvarebutikker. Pakken bliver hurtigt afsendt og leveret, så intet andet end ros herfra 👌

Super 😁👌
Super 😁👌
Er mega tilfreds, det er det eneste sted vi har fundet modermælkserstatning der er billigere end butikkerne, det er super vigtigt da vi har fået tvillinger og der skal en del erstatningen til 😅
Tak for jer 😁

Altid en god oplevelse!
Billige produkter til mine børn end på nogen andre hjemmesider eller butikker. Hurtig levering og forsvarlig pakket ind. God kundeservice på højt plan. Jeg kan kun anbefale dette sted 😍

Respuesta de Ammenam
Simpelt og enkelt: 5 stjerner.
Flere gange har jeg bestilt modermælkserstatning gennem ammenam. Det kommer til tiden, der er fantastisk kommunikation i perioder, hvor der eksempelvis holdes ferie i den lille virksomhed, ligesom hjemmesiden er overskuelig. Det hele er simpelt og enkelt.
Jeg er stoppet med at gå i supermarkedet efter mme, men bestiller nu gennem ammenam pga. den gode service, gode udvalg og gode oplevelse. 5 stjerner.

Det spillede bare 100%
Tirsdag aften opdagede jeg at vi snart løb tør for modermælkserstatning. Så jeg bestilte fra Sandras webshop, men tænkte at jeg nok alligevel, var nødt til at gå i supermarkedet, efter det samme det samme brand, som dog koster 50% mere i supermarkedet. Men allerede torsdag middag, kun 1,5 døgn senere, kunne jeg hente det i den nærmeste pakkeshop.
Hurtig levering, god pris og ikke mindst et stort udvalg. Så kan man ikke forlange mere.

Respuesta de Ammenam
Vi siger tak for billige priser og…
Vi siger tak for billige priser og hurtig service

bedste sted at handle
Det bedste sted at handle.
Billig mme, hurtig behandling og levering,
Handler der altid.

Respuesta de Ammenam
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser! Jeg vil stærkt anbefale nybagt forældre som skal bruge alt fra modermælkserstatning til flasker og babytilbehør. Når jeg har bestilt "lige før det er kritisk og man mangler" så kommer det stortset dagen efter :-)

Respuesta de Ammenam
Støtter gerne Sandra med hendes…
Støtter gerne Sandra med hendes webshop. Skønne besvarelser og hurtig levering! Havde givet flere ⭐️ hvis man kunne.

Hurtigt og nemt!
Hurtigt og nemt!
Billigt produkt. Vil købe mme her fremover. Stor anbefaling

Respuesta de Ammenam
Lyn hurtige når sulten melder sig :)
Lyn hurtige når sulten melder sig :)
Vil helt sikkert købe mme derinde fremover 👌🏼 også er det billigere end i butikkerne.

Respuesta de Ammenam
Jeg fik mine bare hurtigt
Jeg fik mine bare hurtigt. Og en sød seddel med en hilsen

Altid lynhurtig levering
Altid lynhurtig levering! Og god kundeservice, hvis man skulle få brug for hjælp 😊

5 stjerner her fra⭐️
Vi køber alt vores modermælkserstatning, da det er billigt, og der er super hurtigt levering.
5 stjerner her fra, og hvis jeg kunne give flere havde de fået det🙏🏼

Super oplevelse
Super oplevelse, fine priser, god service og hurtig afsendelse. Kan varmt anbefales og køber snart igen.

God oplevelse
God pris, hurtig levering og gode opdateringer på, hvor langt ordren er.
Jeg kommer til at handle der igen.

God oplevelse
Hurtig levering, billige priser og god service. Skal helt sikkert handle der igen🙂

Respuesta de Ammenam
Vanvittig god kundeservice og formidable priser
Kontaktede Sandra vedrørende et specifikt produkt, som ikke var på lager. Fik en fyldestgørende tilbagemelding omkring, hvornår produktet blev forventet på lager, men der kunne ikke stilles garanti. Få dage efter modtager jeg en opfølgende besked om, at produktet nu kan forudbestilles, og forventes afsendt inden for kort tid. Sikke en service, og priserne matcher ingen andre. Kommer aldrig til at købe andre steder fra.

La experiencia Trustpilot