Ammenam Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og gode priser, hurtig levering og dejligt udvalg. I forbindelse med ferieperioden har der også været god info på hjemmesiden omkring afsendelse, så man er aldrig i tvivl. Et par gange... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har bestilt ved Sandra på anmenam flere gange nu, og vi er fuldt ud tilfredse! Vi modtager altid pakken dagen efter, og hun levere markeds bedste priser. Kæmpe anbefaling hvis i skal købe modermælk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har flere gange bestilt modermælkserstatning fra Ammenam ved Sandra. Dette kan vi kun anbefale andre også at gøre. Det er markant billigere priser end i dagligvarebutikkerne, kundeservice er fre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda infantil
  2. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik bestilt forkert vare

Jeg fik bestilt forkert vare, og skulle afbestille en vare, det var en søndag og fik en mail tilbage med det sammen, god service og god service 🥰

9 de marzo de 2025

Hej Kevin.

Det var godt vi fik det løst :) Tak for anbefalingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort udvalg til gode priser

Super hjemmeside. Skrev en mail og fik hurtig svar, rigtig dejligt. Gode priser og hurtig levering. Kan kun anbefales.

27 de enero de 2025

Hej Melanie.

Tak for stjernerne og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anbefaling :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 10 pakker Semper BabySemp 1…

Bestilte 10 pakker Semper BabySemp 1 Sensisoft mandag morgen og her tirsdag har vi få dem hjem altid hurtig levering og billige priser kontra butikker bliver ikke sidste gang vi bestiller dig har allerede bestilt to gange og kommer til det flere gange fremadrettet og jeg synes det er dejligt med et lille håndskrevne brev og vores dreng spiser godt til så synes det er dejlige at man kan bestille også komme det så hurtigt

10 de marzo de 2025

Hej Rene.

Tusind tak for anbefalingen - det er gået virkelig stærkt! Dejligt at vide GLS også er super hurtige til at levere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og pålidelig levering!

Jeg har haft en utrolig god oplevelse med at handle hos denne online butik, som tilbyder babymadformler. Deres udvalg er bredt, og det var let at finde den helt rigtige formel til mit barn. Hjemmesiden er brugervenlig, og bestillingsprocessen var hurtig og enkel. Jeg blev også meget imponeret over den hurtige levering – pakken kom til tiden, og alt var godt emballeret. Jeg føler mig tryg ved at handle her igen og vil varmt anbefale denne butik til andre forældre.

Igor

7 de marzo de 2025

Kære Igor

Tusind tak for anbefalingen - tak fordi du tog dig tiden til at skrive den!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, virkelig billigt kan virkelig anbefales

Hej Rebecca.

Tak for anbefalingen :D

Vanvittig hurtig betjening

Vanvittig hurtig betjening. Bestilte mandag eftermiddag og idag onsdag er pakken kommet. 714 for 6 dåser MME, virkeligt billigt 🥰 kæmpe anbefaling

Kære Cecilie.

Dejligt du er glad for det er gået stærkt! Tak for anbefalingen.

10/10

10/10, vi har tvillinger så semper kan hurtigt blive dyrt, ville ønske vi havde hørt om siden tidligere for vi sparede 400kr på at bestille herinde fremfor at handle i rema 🫣

Hej Katrine.

Dejligt der er penge at spare! Tak for anbefalingen.

Intet dårligt at sige

Intet dårligt at sige.
Billige priser og hurtigt levering.
Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag.
Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign og dermed hvornår hun ikke pakke odre, så man skal bestille inden bestemt dato.
Har købt derinde siden min søn var et par måneder gammel. 👌
Største anbefaling herfra. 😁

4 de marzo de 2025

Kære Wini

Tusind tak for din anbefaling og begrundelse for de fine stjerner :)

Billigt og hurtigt

Købte modermælkserstatning her med kæmpe besparelser. Derudover også fint udvalg af færdig mos. Varene ankom prompte og solidt pakket. Meget praktisk at have en kasse stående i kælderen med babymad.

13 de febrero de 2025

Kære Nino

Tusind tak for din anbefaling og skriv :) Tak for stjernerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering! Især semper MME er væsenlig billigere end i butikkerne!
Jeg bestilte torsdag aften, og fredag over middag fik jeg en besked om at den var afsendt, lørdag morgen modtog jeg besked om at pakken var klar til afhentning!

1 de marzo de 2025

He Tammie.

Dejligt det er gået så stærkt! Tak fordi du tog dig tid til at anbefale :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt levering og billig priser

Hurtigt levering bestilit kl 8 fredag morgen og lørdag middag kunne jeg hente min pakke og modermælkserstatning var billigere her. Købte også vådservietter som også var super billig. Er meget tilfreds! Og handler helt klart her igen

1 de marzo de 2025

Hej Emilie.

Tusind tak for anbefalingen g de fine ord. Dejligt det er gået så stærkt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service, har købt flere gange til min baby

14 de febrero de 2025

Hej Sara.

Tak for stjernerne og anbbefalingen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestiller gerne igen!

Har bestilt modermælkserstatning. Der var fin information om, at varerne ville blive sendt senere pga. vinterferie (men de blev alligevel sendt før). Forsvarligt pakket ind. Den bedste pris jeg kunne finde. God oplevelse!

15 de febrero de 2025

Hej Camilla.

Dejligt du har haft en god oplevelse og det hele spillede som det skulle :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en super god oplevelse

Vi havde en super god oplevelse, efter vores første bestilling på ammenam.dk

Vi fik de bestilte ting dagen efter og alt var som det skulle være

5/5 🤩🤩🤩🤩🤩 herfra

20 de febrero de 2025

Kære Lucas

Tusind tak for stjernerne og anbefalingen - dejligt altig har været i den skønneste orden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu har vi af flere omgange bestilt…

Nu har vi af flere omgange bestilt modermælkserstatning fra Ammenam v/Sandra. Det er og bliver en fornøjelse. Altid hurtig levering, forsvarligt indpakket, gode priser samt lang holdbarhedsdato. Sådan skal det gøres. Vi er og bliver trofaste kunder 👌

17 de febrero de 2025

Hej Jacob.

Skønt at høre at i er glade for shoppen og leveringen og det hele :) Tak for dit skriv :)

Super nem hjemmeside

Super nem hjemmeside, hurtig levering og så var prisen tilmed også helt i orden. Baby er rigtig tilfreds her hjemme.

18 de febrero de 2025

Hej Christian

Dejligt i er glade for siden og baby er tilfreds :D Tak for anbefalingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering og gode priser

Super hurtig levering og gode priser, det er blevet min foretrukne online butik når jeg handler modermælk til min søn. Kæmpe ros.

5 de enero de 2025

Kære Camill

Tak for de fine ord og anbefaling - tak fordi du tog dig tid til at skrive :)

Virkelig god service

Virkelig god service, hurtig levering alt er bare i top !!!

12 de febrero de 2025

Hej Samet.

Tak fordi du tog dig tiden til at lave en anbefaling :) Dejligt alt levede op til forventningerne.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.