God service og gode priser, hurtig levering og dejligt udvalg. I forbindelse med ferieperioden har der også været god info på hjemmesiden omkring afsendelse, så man er aldrig i tvivl. Et par gange... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har bestilt ved Sandra på anmenam flere gange nu, og vi er fuldt ud tilfredse! Vi modtager altid pakken dagen efter, og hun levere markeds bedste priser. Kæmpe anbefaling hvis i skal købe modermælk... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har flere gange bestilt modermælkserstatning fra Ammenam ved Sandra. Dette kan vi kun anbefale andre også at gøre. Det er markant billigere priser end i dagligvarebutikkerne, kundeservice er fre... Ver más
La empresa ha respondido
Intet dårligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte søndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive på hendes Instagram mm. Hvornår hun holder ferie eller lign... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.
Información de contacto
Kulsøvej 5, 4760, Vordingborg, Dinamarca
- ammenam.dk@gmail.com
- www.ammenam.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bedste sted at købe…
Bedste sted at købe modermælkserstatning!! Dejligt billigt og utrolig hurtig levering.
Kan kun anbefale at handle ved Ammenam!!

Sublim service!
Jeg har flere gange bestilt mælkeerstatning fra Ammenam, da vi bor ude på landet - og det ikke altid er liiiige nemt at få den lille med ind og handle. Leveringen går så hurtigt, varene er pakket ordentligt - og i det hele taget bare en service jeg bliver ved med at benytte mig af.

Perfekt
Har bestilt flere gange hos amme am, og hver eneste gang har min pakke været fremme dagen efter.
Super hurtig ekspedition og levering, samt super sød kundeservice.
10 stjerner er ikke muligt, så vi nøjes med 5.

Mega hurtig levering
Mega hurtig levering, jeg er super godt tilfreds har bestilt mange gange og er rigtig godt tilfreds🤩

Respuesta de Ammenam
Handler helt sikkert hos Ammenam igen!
Handler helt sikkert hos Ammenam, næste gang skabet med modermælksertatning skal fyldes op igen! Hurtig levering, bestilte fredag formiddag og kunne hente min pakke lørdag morgen. Gode priser, jeg har sparet 217 kr i forhold til hvis jeg havde handlet i rema 1000🤑 Tak til Sandra for en lækker webshop 🤩

100% tilfreds
Har handlet hos ammenam nogle gange og det er blevet min favorit når jeg skal bestille større mængder mælkeerstatning. Overskuelig hjemmeside, virkelig god pris og så hurtig levering. Der står typisk hvor lang levering man kan forvente så det hele virker meget lige til.
100% tilfreds!

Respuesta de Ammenam
Jeg har bestilt første gang ,men jeg…
Jeg har bestilt første gang ,men jeg fik en hurtig levering .Super service 👍

Har alt man skal bruge
Godt udvalg, fair priser og hurtig levering. Min go-to hjemmeside, når vi skal bestille MME, grød, posegrød og vådservietter :)

Respuesta de Ammenam
Fantastisk hurtig levering og rigtig…
Fantastisk hurtig levering og rigtig gode priser. Stor anbefaling herfra <3

Respuesta de Ammenam
Den hurtigste levering, gode priser
Den hurtigste levering, super service og med altid en sød lille besked om tak for og støtte den lille netbutik.
Rigtig gode priser i forhold til butikkerne, kan varmt anbefales.

Respuesta de Ammenam
Hurtigt levering og god service
Hurtigt levering og god service. Det vil jeg varm anbefale at handle hos dem, hvis man er brug for baby mælkepulver.

Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales at handle ved ammenam. Hurtig plukning, afsendelse og modtagelse af vare. Varen var pakket omhyggeligt.

Respuesta de Ammenam
Hurtig levering og god service
Mine varer blev hurtigt leveret og man fik en hyggelig lille personlig besked med i pakken.
Meget tilfreds med handlen :)

Fantastisk kundeservice!!
Jeg bestilte mam sutteflasker og andre ting på ammenam, som hurtigt blev leveret. Desværre var der en produktionsfejl på mam flaskerne. Jeg kontaktede Sandra pr. Mail som hurtigt løste problemet ved at sende to nye flasker og refundere en del af pengene tilbage. Helt fantastisk kundeservice! Jeg kan klart anbefale at handle hos ammenam .dk Det er ikke sidste gang jeg handler der! De bedste anbefalinger herfra 🙏🏻

Respuesta de Ammenam
Gode priser på modermælkserstatning og…
Gode priser på modermælkserstatning og hurtig levering

Respuesta de Ammenam
Virkelig gode varer af forskellig art…
Virkelig gode varer af forskellig art og man får varen hurtig og det står også tydeligt på hjemme siden om en varer er udsolgt hvilket er rart.
Tak fordi man kan anskaffe de ting man skal bruge i dagligdagen 😊
Mikkel

Meget tilfreds
Hurtig legering og jeg er meget tilfreds. Jeg vil gerne handle her igen og kan klart anbefale!

Nemt
Nem og overskuelig hjemmeside. Rigtig gode priser på modermælkserstatning. Hurtig ekspedition

Fantastisk hjemmeside
Det er dejligt af man kan bestille en mandag og så få det tirsdag jeg er så glad for af bruge Ammenam Det er også dejligt af det ikke er så dyrt så alle kan være med 😊😊😊😊

La experiencia Trustpilot