La empresa ha respondido
Goede kwaliteit, ruime keuze en leuke aanbiedingen. Makkelijk te ruilen wanneer iets niet past of klopt. Altijd goede service. Helaas wordt DHL gebruikt die gerust het doosje voor de deur zet als zijn... Ver más
La empresa ha respondido
Tot nu toe zeer tevreden alleen mn laatste bestelling is na een week nog niet aangekomen terwijl ze me vertelden dat het ingepakt was en voor verzending klaar was ...... tot nu niets meer gehoord
La empresa ha respondido
Annadiva is een toonaangevend lingerie- en badmodebedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige lingerie en badmode voor iedere vrouw. In het uitgebreide assortiment vind je BH’s, bikini’s en badpakken in cupmaten van A tot en met N, zorgvuldig geselecteerd op pasvorm, kwaliteit en stijl. Annadiva biedt een brede keuze uit gerenommeerde merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Wacoal, Aubade, Empreinte en Beachlife. Naast lingerie en badmode heeft Annadiva ook een collectie nachtkleding, shapewear en sport-BH’s. Met een focus op pasvorm en persoonlijk advies helpt Annadiva vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen — iedere dag opnieuw.
Australiëlaan 8, 5232BB, Den Bosch, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Vlotte en respectvolle afhandeling van mijn retour zending

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Goede uitleg en advies bij de badkleding, snelle levering. Badpak is mooi. Helaas past het mij niet goed, klantenservice heeft nog geholpen bij eventuele bestelling andere maat maar niet meer voorradig. Ondanks teleurstelling, erg positief over Annadiva

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Snelle bezorging, mooi ingepakt. Retour service is ook snel en goed.

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Erg tevreden over de afhandeling van bestelling. Ik heb meerdere artikelen besteld, thuis gepast en niet passende artikelen terug gestuurd. De retour order en betaling waren snel verwerkt zonder problemen.

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Vakkundige en zeer vriendelijke medewerkers. Doen alle moeite om tot een goede keuze te komen

Goede en snelle service.
Netjes geleverd.
Bij retour is geld snel op de bank.v

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
The Annadiva order was beautifully packed. One of the 3 items ordered was great - the other 2 will be returned. I felt the photos and description of these 2 items on the website didn’t accurately show how thin the fabric was.

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Ze hebben zeer mooie lingerie voor grote maten. En heel veel keus! Er is altijd wel wat te vinden dat je mooi vindt

Uitstekende klantenservice.
Ik moest helaas de bestellingen terugsturen.
Vlotte terugbetaling en ik werd goed geïnformeerd zowel telefonisch als per mail.

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Bestelling snel en netjes geleverd. Deel moest retour (meerdere maten besteld) en ook dat ging heel soepel. Mooie bikini’s ik kom zeker terug!

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Goede service en fijn contact bij probleem

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
klantvriendelijke afhandeling en snelle bezorging

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Bestelling geplaatst, maar is nog niet verzonden. Ik neem contact op om de bestelling te annuleren, maar Anna Diva maakt het opzettelijk moeilijk om een bestelling te annuleren. Eerst zeggen ze "annuleren kan niet echt". Niet echt? Of Echt niet? Na aandringen krijg ik "annuleren kan alleen bij hoge uitzondering". Pure onzin! Ipv service te verlenen gaan ze een discussie aan met de klant. Niet slim, dat praatje gaat wel verder namelijk. Denk twee keer na voor je hier besteld.

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Super snelle verzending. Ook bij vragen direct reactie. En mooie kwaliteit.

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Snelle levering en mooi verpakt, producten zijn altijd goed van kwaliteit en pasvorm.
Alleen moeilijk op de site te vinden hoe je een retour aan meld.
Retour zonder aanmelden kan ook, maar persoonlijk vind ik het prettig dit aan te melden
Er staat dat dit kan maar ik kom er niet uit.

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Slecht. Verkeerde maat bh gekregen, zou ineens aan de EU en UK maat liggen. Als ik wilde ruilen moest ik maar verzendkosten extra gaan betalen. Slechte service en misleidende advertenties.

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Producten zijn mooi verpakt, duidelijke communicatie.

Respuesta de Annadiva Lingerie & Badmode
Más información sobre otros tipos de reseñas.