Aon Verzekeringen Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze overhandigen en halve maand te laat de verzekeringspolis voor 2026. Deze is nodig voor opdrachtgevers ter bevestiging dat je gedekt werkt. Zonder deze en het betalingsbewijs mag je geen opdrachten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werd compleet verrast door de medewerker (Assurantie kantoor Meeus Arnhem) die ik gesproken heb aan de telefoon voor het verzekeren van mijn andere auto, heeft alles voor me uitgezocht, kwan op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er word doorgewerkt voor een passende oplossing/verzekering, word goed mee gedacht en doe graag een schappelijk aanbod als je ergens nog naar op zoek bent. Zelfs met de nodige historie word er goed... Ver más

Información sobre la empresa

1. Corredor de seguros

Escrito por la empresa

Aon is in the business of better decisions. Wij zorgen ervoor dat onze klanten beter geïnformeerd en geadviseerd worden, om de levens van mensen over de hele wereld te beschermen en te verbeteren. Hiermee helpen we onze klanten bij het laten groeien van hun organisatie. Dit doen wij met 2.500 collega’s in Nederland en in samenwerking met 50.000 collega’s in meer dan 120 landen. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service ervaring.

Medewerkster was uitstekend op de hoogte. Zij voerde haar werkzaamheden zeer efficiënt en klantvriendelijk uit. Met een zonnig humeur!

13 de marzo de 2024

Respuesta de Aon Verzekeringen

Dat is een groot compliment, dank u wel!

Snel contact

Snel contact, goed luisteren, humor, snel geregeld!

14 de marzo de 2024

Respuesta de Aon Verzekeringen

Dank u voor uw feedback!

Prima service

Snel, duidelijk en behulpzaam, oplossingsgericht

14 de marzo de 2024

Respuesta de Aon Verzekeringen

Top, dat horen we graag. Tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijke en behulpzame…

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker gesproken.
Goede autoverzekering tegen goed concurerende prijs.

13 de marzo de 2024

Respuesta de Aon Verzekeringen

Graag gedaan meneer. Kunnen we u nog helpen met andere verzekeringen misschien?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij gaan hier zsm weg

Wij gaan hier zsm weg. 6 polissen hebben we hier. was ooit van meeus, maar overgenomen door AON. 4 jaar geleden verhuisd, en nog wat aanpassingen gedaan. toen we hier kwamen wonen waren we 80 euro per maand kwijt. inmiddels 122. polissen worden willekeurig verlengd (dus niet alle 6 tegelijk, waardoor je steeds met verschillende facturen zit, en dus op een bepaald moment achterloopt- en dan geen bericht ontvangen of je het verschil wil betalen, nee, gewoon een factuur sturen met het hele bedrag ipv het verschil :)). we ontvangen hier geen berichten over op het juiste mailadres. aangegeven dat dit het geval is; ze zagen 2 mailadressen in hun systeem (wat helemaal niet kan, aangezien er maar 1 veld is voor een mailadres in een account) dus wijzigingen ontvangen we niet op het juiste mailadres. Gevolg is dat ik elke maand moet inloggen om te kijken of er wijzigingen zijn in de facturatie. afhandeling schade aan de auto duurde ook eeuwen. ellendig bedrijf, heel stug, en reageren niet op berichten die we hierover versturen. Doei AON!

7 de marzo de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Aon Verzekeringen

Zoveel is er niet veranderd eerlijk gezegd. Wilt u uw gegevens doorgeven aan 06 – 12 55 44 45 en vragen naar Alex? Dan kijk ik even wat er niet goed is gegaan en neem ik even contact met u op. Akkoord?

Valorada con 4 estrellas sobre 5

AON doorlopende reisverzekering

Ik vind dat ik altijd serieus genomen word. Door mijn werk ben ik heel veel op reis. Doordat ik een doorlopende reisverzekering heb ga ik altijd met een gerust hart op stap.

Respuesta de Aon Verzekeringen

U hebt helemaal gelijk. Uw zakenreizen zijn inderdaad meeverzekerd onder uw collectief!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer prettig en deskundig contact.

Zeer prettige en deskundige medewerkster. Vraag beantwoord en extra voordeel gehaald uit het contact.
Zeer tevreden.

11 de marzo de 2024

Respuesta de Aon Verzekeringen

Top, blij om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bestaande opstalverzekering had…

Mijn bestaande opstalverzekering had een verhuurclausule. Die was niet meer nodig maar de verzekering met clausule liep nog. Aon heeft prima geholpen met het kiezen van een beter passende (en goedkopere) verzekering en de lopende verzekering hierop aangepast.

Respuesta de Aon Verzekeringen

Alstublieft. Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen!

Nieuwe autoverzekering

Gaf duidelijke antwoorden op mijn vragen, ja ik raad deze verzekeringsmaatschappij aan.

Respuesta de Aon Verzekeringen

Dank u wel! Dank voor het aanraden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed en snel bereikbaar met duidelijke uitleg.

Goed en snel bereikbaar. Helpt bij online invullen van gegevens. Denkt goed mee en overtuigend met goede uitleg over diverse verzekeringen bijv: woonhuis, inboedel, voorwaarden (zonnepanelen, garage groter dan 25m2)

Ik zat al bij AON en bij de analyse bleek dat ik al geruime tijd te veel premie betaalde. Ook risico’s werden besproken over het niet of te laag ingeschaald te zijn bij diverse verzekeringen.

7 de marzo de 2024

Respuesta de Aon Verzekeringen

Fijn dat u een reactie hebt willen achterlaten. Dank!

8 consejos para escribir buenas reseñas.