Ze overhandigen en halve maand te laat de verzekeringspolis voor 2026. Deze is nodig voor opdrachtgevers ter bevestiging dat je gedekt werkt. Zonder deze en het betalingsbewijs mag je geen opdrachten... Ver más
Ik werd compleet verrast door de medewerker (Assurantie kantoor Meeus Arnhem) die ik gesproken heb aan de telefoon voor het verzekeren van mijn andere auto, heeft alles voor me uitgezocht, kwan op... Ver más
La empresa ha respondido
Goed en snel bereikbaar. Helpt bij online invullen van gegevens. Denkt goed mee en overtuigend met goede uitleg over diverse verzekeringen bijv: woonhuis, inboedel, voorwaarden (zonnepanelen, garage... Ver más
La empresa ha respondido
Er word doorgewerkt voor een passende oplossing/verzekering, word goed mee gedacht en doe graag een schappelijk aanbod als je ergens nog naar op zoek bent. Zelfs met de nodige historie word er goed... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Aon is in the business of better decisions. Wij zorgen ervoor dat onze klanten beter geïnformeerd en geadviseerd worden, om de levens van mensen over de hele wereld te beschermen en te verbeteren. Hiermee helpen we onze klanten bij het laten groeien van hun organisatie. Dit doen wij met 2.500 collega’s in Nederland en in samenwerking met 50.000 collega’s in meer dan 120 landen. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl
Holanda
- www.aonverzekeringen.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Kon de mail niet versturen
Kon de mail niet versturen, toen gebeld en zeer adequaat geholpen om mijn verzekering te wijzigen.

Respuesta de Aon Verzekeringen
Autoverzekeringk had een vraag over de verhoging en…
Ik had een vraag over de verhoging en apart vermeld poliskosten t.o.v vorig jaar.
De medewerkster heeft moeite gedaan met nakijken en berekenen of mijn verhoging van autoverzekering klopte.
Ook kwam mevrouw tot de conclusie dat het dit jaar 1 dag meer verzekeren is omdat het een schrikkeljaar is.

Respuesta de Aon Verzekeringen
Zeer kundige adviseur en duidelijke…
Zeer kundige adviseur en duidelijke tekst en uitleg en prima service

Een fijne verzekeraar…
Ik zit al jaren bij deze verzekering en ben daar zeer tevreden over.
Ook de medewerkers zijn prettig om je vragen aan te stellen.
Werken klant gericht, nemen de tijd, lopen als het moet alles nog een keer met je door, vriendelijk aan de telefoon en communiceren duidelijk.

Lastig bereikbaar
Telefonische wachttijd onduidelijk. Belofte op website van reactie binnen 48 uur na invullen contactformulier wordt niet nagekomen.

AUTO VERZEKERING.
Ik heb nooit problemen met Aon verz gehad,ze zijn behulpzaam,begripvol,
duidelijk en vriendelijk. Goeie uitleg.

Respuesta de Aon Verzekeringen
Telefonisch afspraak gemaakt en ook…
Telefonisch afspraak gemaakt en ook prima op de afgesproken tijd gebeld.
Daarna mijn polissen besproken en wijzigingen besproken prima geholpen.

Respuesta de Aon Verzekeringen
De laatste x dat ik contact had met…
De laatste x dat ik contact had met klantenservice was niet fijn

Opzeggen oude zerzekering
Vriendelijk en vakkundig geholpen , terwijl de fout bij VW van den Udenhout lag

Mixed feelings
Mixed feelings, kennelijk al jaren teveel betaald aan auto verzekering. Maar door deze email nu een stuk goedkoper.

Prima hulp.
Ben erg goed geholpen en adequaat advies gekregen en meegedacht door medewerker.

Vraag over betalingswijze
Ik kreeg een brief van AON over een door mij gevraagde wijziging betalingswijze rechtstreeks aan ASR.
Ik kon mij dat niet herinneren; ik betaal al sinds jaar en dag mijn premie autoverzekering automatisch via AON.
Het was even zoeken naar een telefoonnummer van AON en de klantvriendelijke en deskundige adviseur vertelde mij wat te doen en dan zou
het uitgezocht worden. Ik wacht eventuele nadere berichten af.

Onbereikbaar
Onbereikbaar. Elke poging per telefoon strand, elke poging per chat of app wordt verwezen naar telefoon....