Review aquafresh toothpaste
Uma das melhores pastas de dentes disponiveis no supermercado. Obrigado.
Journey through the lifetime of your mouth — from caring for those first baby teeth to getting whiter teeth as an adult — and learn amazing facts about the science of strong teeth, healthy gums and fresh breath.
Uma das melhores pastas de dentes disponiveis no supermercado. Obrigado.
Sinds vernieuwde formule, waterige substantie
Jaren gebruikt, maar nu op zoek naar een ander merk.
Sinds ik deze tandpasta gebruik van aquafresh, nog nooit zo vaak aften gehad
Ik koop het niet meer
Pasta wordt steeds dunner, waardeloos want je krijgt dus weer minder voor meer geld.
I have been using aquafresh toothpaste for very many years and whatever varieties I use,mainly triple protection, I am lately finding that there is a considerable amount of air in the tube. Is this a way of keeping prices down by short fulling the tube.
Have used Aquafresh Triple protection/active white toothpaste for over 40years. then they changed from UK manufacture to South Africa, still OK but then switched manufacture to Slavia, no white stripe now replaced with grey which looks and tastes like sludge. If you want UK customers make it in the UK
Ik vind het lekkere tandpasta en maakt ook goed schoon. Ze vullen de tubes wel op met lucht. Halverwege moet je hem een paar slagen omrollen.
Vi er ganske tilfredse med produktet, men er kede af at vi ikke længere kan få den i det delikate pumpesystem.
As a dentist, I totally don't recommend this product for your teeth. Hardly can this product help with your caries, only useful for freshening your breath.