Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Søgte vejlednig og råd idet, min gamle gummibåd skulle udskiftes. Fik svar og ja ente med jeg bestilte en ny her. Afprøvede den dagen efter, og lever fult ud til forventningerne,og overresket over... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for levering på adressen og en god købs opblevelse rigtig god påske fra Brian

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service Fik stjålet min 3 år gamle båd og manglede papirer på den til politi og forsikring Jeg ringer til firmaet om mit problem ,en time efter havde jeg alle oplysninger på mail. Købt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Venta de embarcaciones
  2. Concesionario de remolques para embarcaciones
  3. Tienda de canoas y kayaks
  4. Tienda de insumos marítimos
  5. Tienda de navegación a vela

Escrito por la empresa

Aquarib tilbyder gummibåde, joller, SUP-board, RIB-både, kajakker, vandcykler mm. Vi tilbyder altid gratis fragt, 2 års garanti og hurtig levering.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God kvalitet ift pris
God kundeservice og kommunikation. Der var dog lidt svartid sikkert pga industriferie.
Alt i alt en god oplevelse

14 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin 270 gummibåd og fin købsprocess…

Båden kom en dag senere end forventet og var stillet ved vores hus, men ikke i overdækket indkørsel. Godt det ikke regnede.

Ellers fint produkt. Vi havde en 230 gummibåd før. Denne 270 vi har købt virker måske ikke så meget større på papiret, men det gør en kæmpe forskel i praksis.

I denne kan vi sidde 2 voksne og en hund uden problemer. I den lille kunne der knap nok sidde en voksen alene.

Den vi har købt har oppustelig bund. Kan klart anbefales. Planer nemt med en 6hk Suzuki motor og en voksen mand på 110 kg.

Bunden i båden er også oppustelig, hvilket er utrolig dejligt, fordi evt. vand lægger sig under bunden, og man ikke får våde fødder.

Produktet kan fint anbefales og købsprocessen var under store hele ganske fin.

13 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt gik stort set som aftalt

Alt gik stort set som aftalt.
Lidt overrasket over tidspunkt for hævning af det aftalte beløb. Ved afleveringen blev båd aflæsset ved vej og ikke på græsplæne bag huset som ønsket.
Alt i alt gik det som aftalt. Havde en fin oplevelse i forbindelse med handlen.

1 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service, very competative prices!

I have rarely ordered from a webshop with such good service; chapeau! Due to circumstances, I had accidentally ordered the wrong floor for a dinghy. Called the contact person a day later and without hesitation he sent the correct floor the same day, without me having to pay extra for it. In fact, if I sent the wrong one back, he even suggested refunding the transport costs! What a top service; keep it up!
The boats themselves are high quality at a very competitive price. Comparable boats online easily cost 20-30% more. Unfortunately, I cannot say anything about the lifespan yet, but so far I am very satisfied with Aquarib and their approach and service!

Regards, Rennie
The Netherlands

26 de junio de 2025
Opinión espontánea

Fantastisk service

Jeg kan ikke anbefale Aquarib nok!!
Rigtigt gode produkter til prisen og en service som ligger helt ud over det man kan tillade sig at forvente👍🏻👍🏻👍🏻

18 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.