Arne Poulsen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en sag hos Arne Poulsen Værksted afdeling i forbindelse med en mindre skade på bilen, som desværre var opstået i forbindelse med deres arbejde. Jeg må sige, at hele forløbet efterf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min Familie og jeg, har alle biler købt af Arne Poulsen, og vi kører næsten årligt fra KBH til Herning, blot for service og eftersyn. Jeg stoler på få andre værksteder, men vil til en hver anden ti... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

100% Tryghed og professionel service!

Havde fra start til slut en fornemmelse af en ærlig og troværdig handel. Punktlighed, god kommunikation og fuld tryghed igennem hele forløbet. Kan klart anbefale Arne Poulsen til andre. Flinke og reelle sælgere og dygtige mekanikere!
Tak for denne gang!

21 de abril de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en klar oplevelse at Arne…

Vi havde en klar oplevelse at Arne Poulsen virkelig ved hvad de snakker om. Vi havde en syg bil i den forstand, at kædestrammeren desværre var knækket efter 300.000km og derrfor skulle vi have nye kæder skiftet i motoren og eventuelt ny kobling. Vi synes der var noget dyrt, men vi kunne ikke gøre andet. Det viste sig at koblingen også var meget slidt og Arne Poulsen sendte os en video at den slidte kobling. Den blev også skiftet, da det hele var skilt af. God service må vi sige, så vi er fuld ud tilfredse. Bilen kører iøvrigt som ny igen synes vi :-).

20 de mayo de 2019

Fantastisk oplevelse hos Arne

Topklasse service og absolut kun gode oplevelser, altid frisk på en snak, altid utrolig flink, høflig og serviceminded.
Står 110% fast på fejl og mangler.
Helt perfekt sted at købe sin bil, han/de kan KUN anbefales.

18 de mayo de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har besøgt BMW Arne Poulsen…

Jeg har besøgt BMW Arne Poulsen Automobiler A/S igennem snart 10 år og er rigtig godt tilfreds. Selvom jeg har næsten 2,5 time hver vej, så lever deres arbejde altid op til mine forventningerne og til en fair pris. Personalet er altid venlige, imødekommende og holder hvad de lover. Et andet plus er, at jeg får mulighed for at se min bil blive repareret eller serviceret, mens jeg venter – det synes jeg er rigtig dejligt og betryggende.

BMW Arne Poulsen Automobiler A/S får derfor mine varmeste anbefalinger.

Carl Olesen

9 de marzo de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service langt over forventet!

Service langt over forventet!
Havde købt en brugt BMW ude i Ikast som skulle have rettet et par småting. Forhandlerens værksted måtte desværre kaste håndklædet i ringen og forhandleren kontaktede Arne Poulsen biler og spurgte om de ville hjælpe. Jeg kørte derind og blev modtaget af en super kompetent og særdeles vidende værkfører, Ole, som vidste præcist hvordan min bil skulle repareres.

Ole flyttede straks rundt på et ellers fyldt værksted og tog min BMW ind til en 3 timers reparation. Jeg blev løbende orienteret om fremdriften og godt beværtet med gæsterum, WIFi, kaffe og vand. Jeg gik naturligvis rundt og kikkede på forretningen og de flotte topklargjorte biler og snakkede med alle de særdeles imødekommende ansatte.

Da reparationerne var gennemført fik jeg en orientering af værkfører Ole og en bil som bare var 100% i orden. Jeg har haft adskillige biler og prøvet adskillige værksteder, men besøget i dag hos BMW Service Herning var absolut i top 3 over de serviceværksteder jeg har prøvet og jeg kommer helt sikkert igen :-)

25 de enero de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig klargøring og garanti forløb.

Efter køb af BMW 330XD måtte jeg under garanti perioden på værkstedet 4 gange og bilen kører stadig ikke tilfredsstillende. Fik af sælger at vide at der er ny kobling på bilen. Efter 60.000 km. er den færdig. Det viste sig at koblingen aldrig har været skiftet, og det er absolut ikke i orden af sælger at sige den lige er skiftet, de har haft service og reparationer på bilen i 5 år inden jeg købte den, så jeg må konstatere at sælgeren har pyntet gevaldigt på salgs talen. Så sørg for at få alt, hvad de lover på skrift.
Har allerede ofret 15000 kr. og nu en ny kobling til 13000 kr. oven i. Har vidne på at sælger sagde at koblingen var ny.
Jeg kan absolut ikke anbefale dette firma, det virker uprofessionel. De burde ikke levere en bil til over 200.000 kr. med så mange fejl, som de oven i købet ikke har udbedret tilfredsstillende.

10 de noviembre de 2017

Køb trygt en bil hos Arne Poulsen

Køb trygt en bil hos Arne Poulsen, Herning

Jeg handlede brugt bil hos dem og har aldrig før fået så god service som de yder.

Havde problemer med bilen, og de ydede virkelig "top klasse" arbejde for at løse fejlen på bilen. Desuden fik vi en lånebil imens vores var på værksted. Ole Breinbjerg Chefteknikker er simpelhen i en klasse for sig. Utrolig god kundeservice.

Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Køb jeres nye/brugte bil hos dem. I kan ikke undgå at blive tilfredse :-)

28 de junio de 2017

Verdensklasse.

Fredag morgen i vinterferien havde min hustru et motor problem i vores dejlige BMW på vej til Herning og på trods af ferietid og travlhed formåede værksted at arrangere afhentning og reparation,fix og færdig kl.13.30.
Vi kunne aldrig drømme om at bruge et andet værksted.

22 de febrero de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste service værksted til din BMW.

Har købt og fået serviceret min bil hos Arne Poulsen. Selskabet og personalet har altid været i de mest kompetente og kvalitetsrige oplevelser jeg nogensinde har oplevet. Prisen er fair kontra hvad andre værksteder tilbyder, så derfor kan jeg kun anbefale Arne Poulsen som din service partner hvis du har en BMW og bor i Herning og omegn !

23 de noviembre de 2015

Altid til at stole på..

Jeg har siden 2008 købt 4 brugte bmw hos arne poulsen, alle i firmaet er flinke og top proffesionelle. De kan varmt anbefales, og jeg bruger kun dem til service, selvom jeg har lidt langt.. Hilsen kasper jochumsen, skagen..

22 de julio de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

fup med bilsalg

Her er den fortsatte historie om min BMW 2005 320 D i “teknisk fin stand”, som Arne Poulsens sælger skrev i salgsannoncen:
Jeg købte bilen i december 2014, og siden har der kun været problemer med den. Det var så ikke så svært at forstå da jeg kørte den til syn i sidste uge:
Blev afvist i synshallen med følgende krav: 4 nye bremsebakker samt bremseskiver (helt rustet igennem) på alle fire hjul og bremseslanger samt bremserør, to bageste støddæmpere svedte olie og skulle udskiftes, stort set alle ledninger i bagageklap knækket, ABS systemet har åbenbart ikke virket siden jeg købte bilen. Samt et kardanled der havde sat sig fast. Ja, og så var der jo lige bremselygten i bagruden som værkstedet satte fast igen og som faldt ned igen dagen efter, og sidespejlglasset der faldt af fordi det ikke var limet ordentligt på. Og gearstangen der raslede efter to dage. Alt sammen afvist af Poulsen da jeg kom med det i januar.

Hvis Arne Poulsen biler havde gået bilen igennem og givet mig en ærlig liste før købet, så kunne jeg da have taget stilling til om jeg ville købe den, men det er da sidste gang jeg har stolet på en BMW forhandler. Nu er jeg 50.000 fattigere, og BMW Herning står åbenbart for Bevar Mig Wel!

16 de abril de 2015
Logotipo de Arne Poulsen

Respuesta de Arne Poulsen

Kære Niels Peter Rygaard,

Vi er naturligvis kede af at du har haft en ærgerlig oplevelse med din bil og de eventuelle gener det måtte have medført sig.

Men samtidigt er vi er nødt til at minde dig om at du købte bilen engros uden garanti og reklamationsret til dit firma, som også fremgår af din faktura og slutseddel.

Såfremt der måtte være spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Arne Poulsen Automobiler A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak til Arne-Poulsen.dk, et firma i særlig klasse.

Jeg har nu købt to brugte biler ved Arne Poulsen , BMW Herning.
Jeg har i forbindelse med købene samarbejdet med personalet i såvel salgsafdelingen samt på værkstederne.

I mødet og i den løbende opgaveløsning omkring mine biler, har jeg mødt et meget professionelt personale, som dedikeret, høfligt og positivt har løftet og løst opgaverne under garantien. Personalet har en høj faglig standard hvor ud fra de løser opgaverne.

Jeg anbefaler på det varmeste , at man benytter en af Jyllands bedste bilhuse i forbindelse med såvel køb som servicering af sin Bmw

Hans-Henrik Brandt

12 de diciembre de 2014

Perfekt!

Har dags dato købt en nyere Mini Cooper Clubman og hele forløbet har været perfekt.
Super venlig og kompetent personale. Samt leveret de bilen til min adresse ub.
Kan varmt anbefales.

24 de abril de 2014

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.