Artimal Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ons hondje van 17 jaar is 2 maanden geleden overleden.We wilden een herrinering.Bij Artimal waterverfportret laten maken.Snel proefvoorbeeld.Nieuw voorbeeld met aanpassing ook heel snel.Op mail wordt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat zijn we blij met het eindresultaat. Ondanks dat er even iets was misgelopen, is het prima opgepakt. Fijn contact per e-mail, snelle terugkoppeling en fantastische service. Door dit mooie ‘schild... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We zijn heel tevreden met de drie portretten van onze drie cockers. De 'vergeten' haakjes werden vlot nageleverd. Als enige minpuntje vinden wij het jammer dat de canvassen niet doorlopen aan de zijka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben gekozen voor een realistisch portret van onze hond afgedrukt als wandcirkel van 20 cm. Het eindresultaat is perfect! De communicatie vanuit Artimal was duidelijk en snel. Nadat we akkoord... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales
  2. Pintura

Escrito por la empresa

Artimal.nl voor de meest unieke en leuke portretten van uw huisdier. Upload een foto van uw hond, kat of ander huisdier en wij doen de rest!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top service

Snel geholpen, ook toen ik om een aanpassing vroeg omdat ik de eerste net niet mooi vond. Er werd snel een nieuw design toegestuurd, top service!

26 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

veel te lang moeten wachten op een…

veel te lang moeten wachten op een verjaardags cadeau van een net overleden hond. nog steeds niks binnen

22 de enero de 2023
Logotipo de Artimal

Respuesta de Artimal

Beste Marcel,
Dank voor uw feedback. Het spijt me dat uw bestelling nog steeds niet is bezorgd. Het eerste pakket is door de bezorgdienst helaas kwijtgeraakt. Na uw email ben ik hier achteraan gegaan en heb ik een nieuw pakket toegestuurd.

Ik heb zojuist contact met u opgenomen mbt uw bestelling.

Teun van Artimal

Update: opgelost met de klant, klant zou de review aanpassen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het ziet eruit als een foto en niet als…

Het ziet eruit als een foto en niet als een geschilderde doek.

22 de enero de 2023
Logotipo de Artimal

Respuesta de Artimal

Beste PB,
Dank voor het schrijven van een review. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent met het eindresultaat. U heeft een digitaal getekend realistisch portret besteld, dit is inderdaad niet in een schilderij stijl getekend.

Het goedgekeurde ontwerp zou overeen moeten komen met het eindresultaat. Ik heb zojuist contact met u opgenomen met de vraag of u uw review nog iets meer kunt toelichten zodat we wellicht samen nog tot een oplossing kunnen komen.

Teun van Artimal.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische dienstverlening en een prachtig portret

De ervaring met Artimal was - ronduit - fantastisch! De klantenservice had eindeloos geduld om samen met mij de juiste foto van mijn teckel uit te zoeken voor het gekozen portret. Daarbij speelde ook nog dat ik een afwijkende maat van het portret wilde en ook dat was geen probleem. Ze hebben alles prachtig passend gemaakt. Het eindresultaat is helemaal naar m'n zin! De 'ohhs' en 'ahhs' van mijn familie en bekenden zijn veelzeggend. Zo leuk!

21 de enero de 2023
Opinión espontánea

Leuk om te geven

Leuk om te geven. Je stuurt een foto op en Artimal gaat ermee aan de slag. Daarna komt Artimal met een conceptontwerp, dat nog door de klant aangepast kan worden. Het maken van een foto wordt zo makkelijk en snel gerealiseerd.

30 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Extreem tevreden met service en product

Mijn bestelling was kwijt geraakt met de post. Hij heeft nog een kopie opgestuurd en ook daar ging iets mis met post NL. Ik werd erg netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en hij is erg proactief geweest in het achterhalen van mijn pakketjes. En ik kreeg achteraf nog een kortingcode toegestuurd!
Ernstig tevreden met het product ook. Een mooi en leuk aandenken aan mijn overleden maatje

25 de enero de 2023
Opinión espontánea

Top service!

Luisteren goed naar je wensen. Er is veel mogelijk qua aanpassingen. Snelle reactie. Erg tevreden!

Mensen in mijn omgeving waren ook erg enthousiast over het resultaat. Weer wat klanten erbij. ;)

13 de enero de 2023

Supertof!!

Supertof! Miste op een foto alleen een klein plukje, maar dat was mijn eigen schuld (proeffoto niet goed bekeken)

20 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnel geregeld en netjes gecommuniceerd

Overzichtelijke en duidelijke website.

Bestelproces gestart aan het begin van de middag (op een doordeweekse dag). 4 uur later ontving ik een digitaal bestand met het ontwerp (incl. watermerk). 3 uur na mijn goedkeuring van het ontwerp ontving een digitaal bestand zonder watermerk.

Een uur daarna ontving ik de bevestiging van verzending van de bestelling. De volgende dag ontving ik het besteld product

Er word kort, maar duidelijk gecommuniceerd in de verschillende mails de je in het bestelproces ontvangt.

Het bestelde product werd uiteindelijk zelfs sneller geleverd dan vermeld op de website. Als je zelf snel reageert op de mails die je ontvangt, kan het dus heel snel verlopen. Dit bedrijf heeft zijn processen blijkbaar prima op orde. Aanrader wat mij betreft.

27 de diciembre de 2022

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.