Asbas Computers Opiniones 299

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Heb op 13 februari een. HP Elitebook 850 G8 TOUCH Intel Core i7 1185G7 16 GB DDR4 | TOUCH 256 GB SSD (Solid State Drive) Schermresolutie 1920 x 1080 15,6'' inch Windows 11 Gekocht voor 5... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mijn werk een gebruikte Dell lattitude 7440 full HD laptop gekocht. Netjes op tijd geleverd, ziet er prima uit, functioneert 100%. Een top apparaat voor de prijs waar men anders nieuw een mager... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hoge cijfer bij trustpilot voor Asbas is geheel correct. Geen problemen met het verzoek te mogen omruilen, heel klein streepje op het scherm wat ik als onprettig ervaarde. Product doet volledig aan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer duidelijke website. Goede motivatie en vertrouwen wekkende promotie filmpjes. Goede wijze van communicatie. Besteld een 5 sterren laptop en.... afgeleverd is ook een 5 sterren laptop. Professione... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The computer is not refurbished

The computer is not refurbished, but is really old used one. No reply received on request why they lied.

Respuesta de Asbas Computers

Bedankt voor uw review. Wij verkopen alleen refurbished toestellen, deze categoriseren wij weer in hoeveelheid sterren. U heeft 4 sterren product gekocht. Mocht u alsnog niet tevreden zijn heeft u 14 dagen bedenktermijn om van uw aankoop af te zien. U kunt de laptop ook omruilen voor een 5 sterren product.

Mooie laptop!

Hele mooie laptop. Onze dochter is er heel blij mee. Goede prijs, snelle verzending.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aangekocht pc was niet goed schoon…

Aangekocht pc was niet goed schoon geblazen en op sommige verborgen plaatsen erg stoffig. Verder alles okay.

Respuesta de Asbas Computers

Bedankt voor uw review! U bent altijd van harte welkom bij ons. Wij zijn dus erg benieuwd naar uw mening zodat wij onze dienstverlening beter kunnen uitvoeren. Wij nemen contact met u op via de mail hierover.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een Dell Latitude 6330 bij Asbas…

Ik heb een Dell Latitude 6330 bij Asbas computers besteld. De volgende dag werd het afgeleverd en alles werkt prima.
Ik beveel Alvast computers zeker aan.

Respuesta de Asbas Computers

Bedankt voor uw review! U bent altijd van harte welkom bij ons. U bedoelt in plaats van Alvast=Asbas:-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Asbascomputers heeft als missie: Hoe jaag ik klanten weg

Heb voor 4e keer een mail gestuurd naar Asbascomputers, omdat ze nergens op reageren vanwege geleverd product, wat niet goed functioneert. Heb gemeld dat de maat vol is en dat ik een review ga schrijven naar aanleiding van deze slechte service.

REACTIE VAN ASBASCOMPUTERS:

Goedemorgen Gerrit,

Hoezo? Als u dit vindt dan is het uw eigen mening. Ik wens je veel succes.

H.Aslan

Klantenservice medewerker
Asbas Computers • Amsterdamsestraatweg 520 • 3553 EN Utrecht • 030 - 785 20 41

Respuesta de Asbas Computers

U heeft 1 keer een mail gestuurd naar ons waarvoor u direct een mail van ons terug hebt gekregen. U heeft alleen verteld dat u een slechte review gaat schrijven verder niets anders, hierop waren wij verbaasd natuurlijk en vroegen u waarom u een review wilt schrijven en hebben aangegeven dat het uiteraard uw eigen keus is. Wij krijgen dan als antwoord: " daarom omdat ik het wil." Wij zijn erg verbaasd waarom u niet gewoon netjes verteld.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldige mooie laptop echt…

Wat een geweldige mooie laptop echt super snelle opstart en zo'n mooi beeld batterij is binnen 15 minuten opgeladen echt top

5 de abril de 2018

Respuesta de Asbas Computers

Bedankt voor uw review. U bent altijd van harte welkom bij ons!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Complimenten voor de uitstekende service

Complimenten voor de uitstekende service!
Na een uitgebreide Teamviewer-sessie, is ons een ander apparaat geadviseerd, en hebben we die, naar volle tevredenheid, genomen.
Wij zijn zeer goed geholpen en zijn blij met de goed werkende computers voor ons internetradio-station.

Timeless Entertainment Radio draait nu volledig op ASBAS COMPUTERS!
Oordeel zelf en luister via teradio.nl

21 de febrero de 2018

Respuesta de Asbas Computers

Bedankt voor uw lovende woorden. U bent altijd van harte welkom bij ons!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Klant is geen koning

Laptop geleverd met aftandse batterij die na 2 uur leeg is, opladen via Dell E6230 faalt regelmatig. Probleem gemeld, niet gekomen tot oplossing, zelfs geen antwoorden meer gekregen op mijn herhaalde mails.
Bij Asbas is de klant geen koning. Eenmaal gekocht, laatste maal.
Niet goed geld terug garantie vermeld op de website lijkt eerder op een leuze.

17 de enero de 2018

Respuesta de Asbas Computers

Bedankt voor uw review. Echter een accu dat 2 uur mee gaat is een zeer goede accu, hier heeft u ook antwoordt van ons gekregen via de mail. Wij hanteren minimaal 45 minuten accu werktijd de eerste maand na aankoop. Een accu dat 2 uur mee gaat is eigenlijk nog zo goed als nieuw. Bij ons is iedere klant koning, u kunt bij ons 6 dagen in de week terecht voor klantenservice, wij hebben een directe vaste lijn waar u met 1 toets op de knop verbonden wordt met een van onze medewerkers. Iedere laptop krijgt van ons een originele controlerapport. Men heeft 1 jaar garantie op de laptop. Mocht u hierover nog niet tevreden zijn? dan heeft u alle recht om uw koop te ontbinden binnen 14 dagen. Ook dit behoort tot onze service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed product - goede service

Goede en voordelige laptop.
Product en levering deed niet volledig aan de omschrijving. Na contact opgenomen te hebben met Asbas kwamen zij met een nette en heldere oplossing.

Kortom zeer tevreden met het product en service van Asbas!

28 de diciembre de 2017
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.