Banner for AsiaDirect

AsiaDirect Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekend geregeld, van begin tot eind! Wij hebben met twee gezinnen (4 volwassenen en 4 kinderen) een rondreis door Thailand geboekt via Asia Direct, en het was een fantastische ervaring. All... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

🇮🇩 Wat een fantastische rondreis door Indonesië! 🌴 In een paar weken tijd heb ik met AsiaDirect een enorm deel van Indonesië mogen ontdekken: van Sumatra, via Sulawesi en Flores tot Lombok... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima geregeld, geweldige reis en nooit moeten wachten op een chauffeur of ander vervoer. Verliep vlekkeloos en daardoor enorm kunnen genieten. Voordeel van verschillende chauffeurs dat je verder heel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is inmiddels de derde reis die we via Asia Direct boeken, en opnieuw zijn we bijzonder tevreden. Ze reageren snel, nemen persoonlijk contact op en luisteren heel goed naar onze wensen. Op korte... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes
  2. también en la categoría
  3. Operador de excursiones

Sobre AsiaDirect

Escrito por la empresa

Direct naar interessante informatie:
Over ons
AsiaDirect is dé specialist in reizen naar Azië. Omdat we er al zijn, kennen we de meest bijzondere accommodaties, de leukste excursies en de mooiste plekjes, waar anderen niet snel komen. We werken lokaal en daarom betaal jij niet te veel. Plus: alle reizen en bouwstenen zijn op maat aanpasbaar. Zo krijg jij precies de reis waar je van droomt.

Met AsiaDirect kun je zonder zorgen op reis, want we zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. We hebben 25 jaar ervaring en werken verantwoordelijk met betrekking tot de natuur en de lokale bevolking. Dat maakt AsiaDirect ook voor jou de ideale reisorganisatie. Als je Azië wilt ontdekken, kies je AsiaDirect.

AsiaDirect, Omdat wij er al zijn!
Meer informatie op asiadirect.nl.
De bestemmingen:
Waarom boeken bij AsiaDirect:
✔️ Omdat wij er al zijn!
✔️ Als locals kennen wij de mooiste accommodaties, de leukste excursies en de onontdekte plekjes
✔️ Alle reisgaranties, zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
✔️ AsiaDirect heeft 25 jaar reiservaring in Azië
✔️ Alle reizen zijn aanpasbaar aan jouw wensen
✔️ Bespreek je droomreis met onze specialisten
✔️ Persoonlijk contact en snelle feedback
✔️ Verantwoord reizen met oog voor mens, dier en natuur

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

243 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goed geholpen

Prima geholpen op mijn vragen

Dankjewel Dieneke! Zonnige groet, team AsiaDirect

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De hele reis is tot in de puntjes…

De hele reis is tot in de puntjes uitgestippeld en perfect georganiseerd van begin tot einde. Bij vragen werden wij via whatsapp altijd snel verder geholpen. Een aanrader!

30 de junio de 2026

"Een aanrader!" Dank voor je review Katrien! Zonnige groet, Natasja

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topvakantie in Thailand met hulp van AsiaDirect.

Alles was geregeld zoals op voorhand was afgesproken. De chauffeurs waren steeds op tijd en wisten waar we moesten zijn. Een fijne ervaring!

Respuesta de AsiaDirect

Mooi dat we hebben kunnen bijdragen aan jullie vakantieplezier Evy! Zonnige groet, Tom

Filipijnen

Wij zijn met 6e op een fantastische trip naar de Filipijnen geweest. Alles was top geregeld. Ook wanneer wij een wijziging last minute wilden aanbrengen. Ik raad Asia Direct echt aan. Mogelijk voor ons ook met een volgende reis!

Respuesta de AsiaDirect

Dank voor de aanbeveling! Graag tot de volgende keer dan maar! Zonnige groet, Michel

Goed geregeld

Alles wordt goed geregeld van te voren zodat de reis gladjes verloopt. Ook als er vragen zijn ter plekke wordt alles snel opgelost. Wij maakten een mooie reis door Singapore en Maleisië.

4 de julio de 2026

Dankjewel Deborah. Goed om te horen! Zonnige groet, Tom

topservice

topservice, altijd bereikbaar, een zorgeloze vakantie gehad!

18 de julio de 2026

Dankjewel Alicia! Zonnige groet, Michel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reis werd op onze maat aangepast

Reis werd op onze maat aangepast. Duidelijke prijsberekening.
Ter plaatse was happy trails vlot bereikbaar voor vragen die we hadden.
Hotels waren prima.
Dagen van verplaatsing van ene hotel naar andere hotel hadden we steeds dezelfde gids, Tari. Een prima gids en heel aangename dame.

16 de julio de 2026

Mooi An! Dank voor je 5* review! Zonnige groet, Natasja

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Samen met René een mooie rondreis…

Samen met René een mooie rondreis Thailand vastgesteld. Goed bereikbaar, snelle reacties en veel informatie om tot de juiste keuze te komen. We gaan pas in november 2026, maar vertrouwen erop, dat het allemaal perfect volgens planning gaat verlopen!

11 de julio de 2026

Tevreden...

Alles precies geregeld zoals wij wilden.
De vluchten inclusief transfer.
Prima hotels
Excursies met transfer.

1 de julio de 2026

Dankjewel Gerard! Zonnige groet, Natasja

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een top reis door Thailand gehad

Een top reis door Thailand gehad. Alles tip top geregeld. Contact in Thailand via de app ging ook super.

13 de junio de 2026

Top! Dankjewel Brenda! Zonnige groet, team AsiaDirect

Heerlijke reis centraal Thailand

Met een goede begeleiding de perfecte balans kunnen vinden voor onze reis door Thailand. De "blokken" die ze aanbieden naar onze eigen wens aangepast en zelfs ter plekke nog heel soepel aanpassingen kunnen doen. Communicatie verloopt vanaf het eerste t/m het laatste contact vlot en helder mede doordat de reisagent in Bangkok aanwezig is en daardoor de lijntjes kort zijn. Tom bedankt!!

18 de mayo de 2026

Respuesta de AsiaDirect

Jullie slaan de spijker op de kop Hans en Jacqueline! Dank voor de mooie review! Zonnige groet, Tom

3 weken rondreis Thailand

Vooraf verheug je je op lokaties die soms wellicht tegen vielen in de werkelijkheid maar vaak werden we verrast op lokaties.

Als wij kijken hoe de reis tot stand is gekomen is dat wellicht de grootste verassing. Een bezoek aan de vakantie beurs, het eerste gesprek van die dag met een erg spontane en gezellige reis adviseur met leuke ideeën, maar de lokaties zelf moeten je zelf verassen.

De kennis die de mensen van Asiadirect hebben heeft er mede toe geleid dat we erg veel gezien en gedaan hebben, maar vooral ook dat echt alles naadloos op elkaar aan sloot.

Mocht je ooit die kant op willen, Bel asiadirect.

Een samenvatting in aantallen :

11 Hotels
11 Excursies
1 Nachttrein
24 privé transfers

25266 KM afgelegd waarvan ruim 7000 in Thailand.

99% van de gevallen stond de chauffeur al klaar voor de volgende activiteit of na iedere reis beweging. Die ene procent is omdat de vliegmaatschappij Vietair een vlucht geannuleerd heeft en wij omgeboekt moesten worden naar een andere luchthaven en een activiteit niet leken te halen, maar zelfs toen heeft asiadirect alles in het werk gezet voor een passende oplossing.

Wat over blijft zijn mooie herinneringen aan het land wat niet altijd even mooi was als gehoopt, het eten wat extreem goed is met name de lokaties waarvan je het niet zou verwachten. De variatie in hotels die uitgekozen zijn door de organisatie was groot en dat was deels bewust voor de ervaring.

Zoals gezegd is het bijzonder hoe een reisorganisatie zo verschrikkelijk veel zaken in 3 weken weet te plannen en je nog steeds overal op tijd bent.

gelukkig hebben we de foto's nog 😅.

Dank Asiadirect team.

25 de mayo de 2026

Respuesta de AsiaDirect

"Wij kijken terug op een mooie en dynamische reis met veel indrukken en herinneringen. Gelukkig hebben we de foto's nog 😅. Dank Asiadirect team." Dit zijn 3 weken mooi samengevat Jamy. Dank voor de review! Zonnige groet, René

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het persoonlijke contact en meedenken is top

Het persoonlijke contact en het meedenken was top. René voelde goed aan wat we graag wilde en paste daarop de reis voor ons aan.

16 de junio de 2026

Dankjewel voor je 5* recensie Petra! Zonnige groet, René

Supervriendelijke en professioneel

Supervriendelijke en professionele adviseurs, die weten waar ze het over hebben. Ook tijdens de reis zijn ze goed bereikbaar en worden zaken snel opgepakt. Echt een aanrader!!

30 de abril de 2026

Dank voor de aanbeveling! Zonnige groet, team AsiaDirect

Het was fantastisch

Het was fantastisch. Wij hebben het zeer goed naar ons zin gehad . Wij hebben zoveel indrukken opgedaan dat ze bijna niet meer te verwerken waren. En alles was supergoed geregeld, dus hulde aan het AsiaDirect team. Onze Chinese gidsen waren ook geweldig. Wat een goede service. Alle excursies waren goed gekozen en alle shows waren leuk om te volgen. Wij hebben zelfs een Chinese opera bezocht en deze gedurende 4 uur helemaal uitgezeten. Hier volgen nog een aantal foto’s. Dank voor alles, voor het regelen van de reis en voor het geven van hele mooie herinneringen aan ons.

27 de mayo de 2026

Respuesta de AsiaDirect

"Alles was supergoed geregeld." Dat horen we graag! Dankjewel Paul! Zonnige groet, Michel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AsiaDirect: alles tot in de…

AsiaDirect heeft alles tot in de puntjes geregeld. Het was een erg interessant programma (reis van Noord- naar Zuid-Vietnam in 3 weken) met leuke gidsen en prima hotels. Alles verliep super voorspoedig - we hebben zelf niet na hoeven te denken over praktische zaken als treintijden. Er werd ook duidelijk gecommuniceerd.

26 de mayo de 2026

Respuesta de AsiaDirect

Fijn dat Vietnam zo goed is bevallen. Dank voor je recensie! Zonnige groet, Michel

Heel professioneel

Heel professioneel, flexibel, klantvriendelijk, kennis van zaken

11 de noviembre de 2025

Dankjewel! Zonnige groet, Julie

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bijna alles goed gedaan

Bijna alles goed gedaan. Twee opmerkingen: 1. Te weinig tijd bij overstap in Nagoya richting Nakatsugawa, met koffers erbij niet te doen op z’n groot station, trein later was prima geweest. 2. Fare kaarten info was niet echt duidelijk. Hij moet altijd bij de juiste kaart zitten.

22 de mayo de 2026

Dat is heldere taal Frans. Dank voor je feedback! Zonnige groet, Natasja

8 consejos para escribir buenas reseñas.