Uitstekend geregeld, van begin tot eind! Wij hebben met twee gezinnen (4 volwassenen en 4 kinderen) een rondreis door Thailand geboekt via Asia Direct, en het was een fantastische ervaring. All... Ver más

La empresa ha respondido
Wij hebben een geweldige reis naar Thailand gemaakt. We waren heel blij dat alles zo goed geregeld was, tijdens de reis zijn we nergens tegenaan gelopen en verliep alles perfect. Tijdens de reis... Ver más
🇮🇩 Wat een fantastische rondreis door Indonesië! 🌴 In een paar weken tijd heb ik met AsiaDirect een enorm deel van Indonesië mogen ontdekken: van Sumatra, via Sulawesi en Flores tot Lombok... Ver más
La empresa ha respondido
Prima geregeld, geweldige reis en nooit moeten wachten op een chauffeur of ander vervoer. Verliep vlekkeloos en daardoor enorm kunnen genieten. Voordeel van verschillende chauffeurs dat je verder heel... Ver más
Escrito por la empresa
Nieuwstraat 64, 7411LN, Deventer, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Bijna alles goed gedaan. Twee opmerkingen: 1. Te weinig tijd bij overstap in Nagoya richting Nakatsugawa, met koffers erbij niet te doen op z’n groot station, trein later was prima geweest. 2. Fare kaarten info was niet echt duidelijk. Hij moet altijd bij de juiste kaart zitten.

Respuesta de AsiaDirect
Rene was erg behulpzaam en meedenkend. Ook terplaatsen was alles erg goed geregeld en waren de gidsen en chauffeurs erg vriendelijk. Ook toen en vluchtwijziging plaats had gevonden, stond iedereen meteen paraat en was alles tot in de puntjes verzorgd. Onze zoon had onverrast met een bezoekje en ook hij werd met open armen ontvangen en in de watten gelegd. Echt geweldig hoe iedereen ons een geweldige vakantie heeft bezorgd. Ik zou iedereen Asia direct aanraden..

Respuesta de AsiaDirect
Ze denken met je mee, stellen je gerust, en bijna alles is mogelijk. Wij hebben in ieder geval een geweldige ervaring/ vakantie gehad.

Respuesta de AsiaDirect
Alles was tot in de kleinste puntjes geregeld, het was een reis zonder zorgen of stress.

Respuesta de AsiaDirect
Alle verbindingen en excursies uitstekend geregeld en duidelijke communicatie. Zou weer boeken bij AsiaDirect

Respuesta de AsiaDirect
Alles top geregeld! Onze vragen op locatie werden snel beantwoord en er wordt prima met je meegedacht.

Respuesta de AsiaDirect
Ten eerste was alles goed geregeld en bij evt vragen kregen we snel antwoord. De reis was zo ingedeeld dat we een goed beeld van Indonesië hebben gekregen.
Een super reis gehad. Voor hh vatbaar!

Respuesta de AsiaDirect
Voor de tweede keer heeft Asia Direct ervoor gezorgd dat we een fantastische reis hebben gemaakt. Deze keer hebben we een rondreis door India en Nepal gemaakt. We bezochten de Koningssteden in India en maakten een rondreis door Nepal. Alles was perfect geregeld en het programma was heel divers en gevarieerd.
Echt een aanrader!

Respuesta de AsiaDirect
Goede tips, goed hotel, duidelijke afspraken voor ons verblijf in Bangkok.
De informatie voor het bezoek van het wild reserve park bij Hua Hin was niet duidelijk en klopte niet...dat is een tegenvaller met een kind van 2 en eentje van 6. Daarnaast waren we te vroeg opgehaald waardoor we met onze kleinkinderen ook ter plekke nog een uur moesten wachten voor aanvang bezoek.
Prachtige ervaring! Elke dag was weer een avontuur. Prima georganiseerd, goede gidsen, prima chauffeur (Sami). Veel bijzondere dingen gezien en veel geleerd over het land India.
Reis had een prima prijs/kwaliteit verhouding. Enige minpunt was de periode in het jaar (eind april/ begin mei). Eigenlijk veel te warm. Maar die keuze hadden we wel gewoon zelf gemaakt.

April 2026;
Voor de tweede keer met AsiaDirect een familiereis gemaakt, wederom een geweldige reis met fantastische service. De reis was geweldig samengesteld, er was goede begeleiding en we hebben regelmatig contact kunnen leggen met AsiaDirect, om er voor te zorgen dat de reis vlekkeloos verliep. De gids en chauffeur die aan ons waren toegewezen tijdens de reis, waren zeer fijn, beleefd en luisterden naar onze wensen. Daardoor voldeed de reis volledig aan onze behoeftes en dat was de kers op de taart.
Een zeer fijne ervaring met AsiaDirect! Bij een volgende reis naar Azië, komen we zeker bij AsiaDirect terug!!

Respuesta de AsiaDirect
Prachtige reis met cultuur en natuur een mooie mix

Respuesta de AsiaDirect
Onze rondreis met ons gezin (twee kinderen van 14 en 17) door Sri Lanka, gevolgd door een verblijf op de Malediven, was in één woord fantastisch. AsiaDirect heeft ons vooraf uitstekend geadviseerd en een programma samengesteld met een ideale balans tussen cultuur, natuur en actie. Tempels, steden en dorpen werden moeiteloos afgewisseld met natuurervaringen zoals olifanten, schildpadden, koraal en dolfijnen, én activiteiten als de ziplijn en het beklimmen van de Leeuwenrots.
De lokale partner Ceylon Tours regelde alles uiterst stipt en zorgvuldig. De gids voelde ons gezin perfect aan en verraste ons regelmatig met extra stops en activiteiten, bijzonder leuk ook voor de kinderen. Lokale restaurants, nieuwe smaken en persoonlijke uitleg—zoals zijn indrukwekkende toelichting in de Temple of the Tooth in Kandy—maakten de reis extra bijzonder.
Zowel de heen- als terugvlucht (via Dubai) werd geannuleerd, maar dankzij het snelle en doortastende optreden van het AsiaDirect-team zijn we probleemloos heen en weer gekomen. De communicatie was helder, persoonlijk en geruststellend.
Dikke complimenten: een absolute aanrader. Onze volgende reis naar Azië boeken we zeker weer bij deze organisatie.

Respuesta de AsiaDirect
Asia direct is een superreisorganisatie. We waren in het begin heel sceptisch omdat onze reiswens heel wat inhield! Heel wat eisen van ons waar Asia direct direct een pas klaar antwoord op wist en direct bijstuurde waar nodig! Op het kantoor geweest in Bangkok waar Julie Krieger het volledige reisschema met ons doornam👍. 41 vouchers was niet niets, gaande van veerboot, catamarans, hotels, drivers, trein, binnenlandse vlucht,…. Alles was PERFECT. Zelfs toen we ontevreden waren over een huisje in Koh Tao en een whatapps stuurde werd er direct professioneel op gereageerd! In een woord als we een score mogen geven op 10 dan krijgt Asia Direct gewoon een 11 van ons! We zijn super tevreden dat we toch de keuze gemaakt hebben en ons volledig vertrouwen hebben gegeven aan Asia Direct. 2 Super tevreden Belgen. Rudy en Lieke

Alles was TOP geregeld,
We hebben op de mooiste plekken geslapen en een indrukwekkend stukje Thailand gezien. We zijn volledig ontzorgd en hebben alleen hoeven te genieten van al het moois. Het contact met AsiaDirect was ook zeer prettig, er werd steeds snel en accuraat gereageerd. Ze snappen echt goed wat we wilden zien en doen en pastten daarop het voorstel goed aan. Ook last minute door alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten. AANRADER!

Respuesta de AsiaDirect
Goede communicatie. Pakket aangepast aan onze wensen. Deze beoordeling gaat over de voorbereidemde informatie en communicatie.

Respuesta de AsiaDirect
Wij hebben een fantastische reis naar Bali gehad! Alles was goed geregeld en het programma sloot perfect aan op onze wensen. De accommodaties waren prettig, de locaties prachtig en de hele reis verliep soepel. We hebben enorm genoten van de natuur, cultuur en de vriendelijke mensen op Bali. Kortom: een onvergetelijke ervaring waar we met veel plezier op terugkijken. Bedankt voor de goede organisatie!”
Jacqueline & Elly

Respuesta de AsiaDirect
Vanaf het eerste contact perfect verlopen. Een eerste voorstel was al goed in de richting. Enkele wijzigingen werden soepel doorgevoerd. Ook de reis zelf ondanks de problemen rond de vluchten goed opgevolgd. Ter plaatse was alles zeer goed geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

Respuesta de AsiaDirect
Meestal wanneer je denkt: dit is te mooi om waar te zijn.. dan is het dat ook maaar niet in dit geval…wat top geregeld allemaal..ik wilde alleen naar Bali maar wel met een behoorlijk “verlanglijstje” maar niks was te veel gevraagd…alles was tot in de puntjes geregeld en gelukkig is het niet nodig geweest maar ik had wel het gevoel dat ik er niet alleen voor zou staan wanneer het nodig was geweest….alle excursies precies goed alle chauffeurs en gidsen ruim op tijd, allemaal even aardig en behulpzaam…een week voor vertrek vroeg ik Natasja om toch nog een hotel te veranderen omdat ik iets anders had gevonden wat ik liever wilde …geen probleem ga ik voor je regelen zei ze en inderdaad zelfs dat was geen probleem ( terwijl ik het bijna niet durfde te vragen….) en achteraf was ik super blij dat ik toch gevraagd had Green escape Uluwata was echt een top afsluiter van een geweldige reis die niet beter geregeld had kunnen worden! Super bedankt Natasja en natuurlijk het hele team van Asia Direct ik kijk terug op een geweldige reis :)

Respuesta de AsiaDirect
Alle details werden stipt en snel uitgewerkt en bevestigd.