Varning!!! Lurades bl a av hemsidans layout med linnekläder på kvinnan i butiken och foton på klänningarna. Tre klänningar, ett par skor och en väska kom igår 19/8 2026 , flera veckor efter be... Ver más
No consta que solicite reseñas
Bilden och beskriningen visar en kofta…
Bilden och beskriningen visar en kofta som är varm och vacker i stickad material
hem till mig kom en tunn polyester kofta -sladdrig med andra färger och fula knappar från China. Leveransen tok
utrolig lång tid. Köp inte dessa kläder
Bluff
Lyser varning i texter om företaget. Det stämmer inte någonstans. De uppträder i olika skepnader med olika saker och det är samma grund igenom. Jag skulle aldrig våga beställa på det stället. Jag hoppas det är fler som varnar för det detta är det inte okej
Strandväskorna motsvarar INTE…
Strandväskorna motsvarar INTE beskrivning i vare sig text eller bild på beställningssidan.
De strandväskor jag fått levererade är inte quiltade för hand. De är tillverkade i ett sladdrigt material, med handtag av löst tvinnade, veka trådar.
Dåligt 😡
Superdåligt alltihop med detta " företag". Har fått kontakt och jag får returnera själv till adress i Kina, frågan är om det är värt det? Är det någon som fått pengar tillbaka? Dom skrev att det kostar ca 350kr att skicka tillbaka varorna och jag handlade för knappt 700....
Så besviken!
Leveranstiden var 14 dagar, inte 3-7. När klänningen kom var den av usel kvalitet, motsvarade inte alls varken bild eller beskrivning och mycket illa sydd. Förstod för sent stt jag själv får bekosta eventuell retur, så det får väl vara. Det får bli läropengar. Ordinarie pris var 1699 kronor, jag betalade 499 kronor på rea men den är inte ens värd 100 kronor. Det blir aldrig mer några köp härifrån. Så besviken!
Fick helt fel klänning
Fick helt fel klänning, försökt fått en retursedel men ingen feedback på mina mail. Rekommenderar absolut inte detta företag, uruselt 👎👎👎
VARNING !!
TYVÄRR så missade jag helt att locka upp detta oerhört oseriösa företag. Fick varorna efter ett antal veckor, dåligt sydda klänningar I nåt märkligt obehagligt material. Nu returnerar jag dem trots omständig procedur, och jag betalar hellre returfrakten och kräver återbetalning än att ta deras löjliga erbjudande om 10% rabatt. Skall dessutom anmäla företaget till Konsumentverket och ARN . VARNING :BESTÄLL INGET HÄRIFRÅN, RENA BLUFFÖRETAGET !!!!!
Varning!!!
Varning!!!
Tre klänningar, ett par skor och en väska kom igår 19/8 2026 , flera veckor efter beställningen.
-Förfärligt ur miljösynpunkt med 95 resp 100 procent polyester i kläderna. Övrigt också i nåt billigt plastmaterial.
Gjorde direkt begäran om retur inom 30 dar öppet köp. Väntar nu på svar om returadress etc.
Efter att ha läst recensionerna här förstår jag att väntan blir lång😖
Skämskudde astridgoteborg
Så j-a trött på företag som levererar skräp. Varan överensstämmer INTE med bilden. KÖP INGET FRÅN ASTRID GÖTEBORG !!! Man tror man köper ngt i Sverige och upptäcker sen att det transporteras med YUN express (only shipper) och levereras efter 3-4 v.
Man kan ju gissa vilket land som vill ha detta dåliga rykte!!!
VARNING Blufföretag
VARNING Blufföretag! Inget svenskt företag, förmodligen kinesiskt. Beställt två tankiniset som inte stämde varken storleksmässigt eller utseendemässigt. Vid retur får man själv stå för fraktkostnad samt skatter trots att det var en felleverans. Går ej att få kontakt med någon ansvarig person.
AI alltmer sofistikerad och låt er ej…
AI alltmer sofistikerad och låt er ej luras av detta bedrägeri..Bla kinesisk aktör och ni blir grundlurade!
Extremt omfattande och kriminell annonsering på PINTEREST bla.
Ren bluff
Ren bluff, jag dubbelkollade inte sidan innan jag beställde, allt ser bra och genuint ut på hemsidan men det du får är gjort i Kina i usel kvalitet, inte i närheten av det du beställde. Fick en klänning i ett plastigt material som var mer som ett tält, inget som någon vill ha på sig. Inga lappar på klänningen alls och den såg inte på något sätt ut som den som var på bilden. Har haft kontakt, de har svarat och returen angav den blir dyr, jag får stå för den själv och det betalas tillbaka(tror jag inte på tyvärr) bara om den verkligen kommer fram, adressen var till Kina. Varnar för denna sida, den är bluff rakt igenom. Butiken finns inte!
Går inte att få kontakt med företaget…
Går inte att få kontakt med företaget avseende en retur, trots flera försök. Fick ett svar men det var inte svar på min fråga utan ett helt annat ärende. Leveransen tog drygt 2 veckor. Fanns ingen märkning avseende tvättråd i någon av de beställda klänningarna. Verkar inte seriöst!!
Warning ‼️ July 2026
Warning ‼️ July 2026
A Chinese run company under the disguise of a Swedish company.
Tried to send back a very badly sewn swimming costume which was a size M but when it arrived it looked like XXL
Paid 399 kr.
Will send it back but the cost was 480kr as it is supposed to be a traced package.
Feel cheated and ripped off.
Do not buy from this company😡
Bluff!
Varning ren bluff. När varan kommer ser den inte ut som på bilden. Varan är gjord i Kina.
Ren bluff
Ren bluff! Billig Kinakopia med tryckt motiv levererades istället för den handsydda väskan med applikationer som visas på hemsidan. Inte sjutton är det någon liten söt dam som lägger timtal på att handsy varje väska i alla fall. Tyvärr fanns inga omdömen när jag beställde, så jag blev grundlurad kan man lugnt säga...
Vaning, köp aldrig något härifrån!
Köp aldrig något härifrån!
Bara att kasta i soporna direkt!
Fick vänta i tre veckor innan leverans. Förmodligen måste klänningen sys upp först i Kina. Beställde S men den var som XL, tyget rent hemskt.
Jag har blivit lurad
Jag har blivit lurad. Droppshipping från Kina.
Bluff!
Bluff!! Egentligen ingen stjärna alls om det hade gått. Jag beställde och var, för ovanlighetens skull ska jag tillägga, inte så noga med att kolla upp. Nu fick jag bita det sura äpplet och förlora ett antal hundra. Vill varna alla andra för detta