Bilen jeg kjøpte BILDENE av bilen var IKKE artige på bildene mann kan ikke se skader å bulker på karosseri BILEN kunne ikke startes det ble sakt at bilen var lett prosjekt men den var IKKE men selve A... Ver más
La empresa ha respondido
A super positive experience! I bought a car without seeing it beforehand. I was in contact with the seller and everything was as he explained. The whole transaction also went better than expected,... Ver más
La empresa ha respondido
Auksjonen er en grei markedsplass for kjøp og salg av alle mulige gjenstander men vær obs. det er feller der! På en del ting så står ikke auksjonshebyret i forhold til salgsartikelen og kan i mange... Ver más
La empresa ha respondido
Veldig bra side for salg av kjøretøyer og andre ting. Det eneste jeg syns er dumt er å ikke kunne legge til flere bilder. Alt det andre forstår jeg. Det tar også for lang tid å få svar om man har gjor... Ver más
Escrito por la empresa
Døvleveien 23, 3170, Sem, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg synes det var veldig stressende og pressende med tidstilgjengeligheten mann får for å betale.
kjøpte en skaphenger hvor alt som var avbildet på innsiden skulle følge med iflg annonsenHentet tilhenger å kom hjem å oppdaget at selger hadde fjernet masse av inventaret.Dette verdtsetter jeg til 10-15000kr. Selger nekter å framskaffe dette og auksjonen tilbyr meg 2500kr i kompensasjon.Dette er bare latterlig når opprinnelig verdi er det mangedobbelte
Treg behandling, solgt for mindre enn den faktiske verdien, inkompetent supportteam, ekstremt lang ventetid på å motta betaling Høye auksjonsgebyrer, ingenting bra med dem.anbefaler ikke å handle med dem.
Bilen ble betalt for over 8 dager og har ikke fått noe enda mens bilen er fortsatt registrert på gammel eier

Respuesta de Auksjonen
Veldig enkelt og lett, kjøpte meg bil derifra og ingenting var gale, var bare noen småting å signere under på og så var bilen min

God service i resepsjonen, utleveging og kommunikasjon over mail. 5 stjerner

Respuesta de Auksjonen
Thomas Karlsen som jeg hadde kontakt med hos Auksjonen i kjøpsposessen leverer 10/10🤗

Respuesta de Auksjonen
Knut i Bergen er det mest talentløse selgeren eg har vært borti!

Respuesta de Auksjonen
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.