Auksjonen Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bilen jeg kjøpte BILDENE av bilen var IKKE artige på bildene mann kan ikke se skader å bulker på karosseri BILEN kunne ikke startes det ble sakt at bilen var lett prosjekt men den var IKKE men selve A... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A super positive experience! I bought a car without seeing it beforehand. I was in contact with the seller and everything was as he explained. The whole transaction also went better than expected,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Auksjonen er en grei markedsplass for kjøp og salg av alle mulige gjenstander men vær obs. det er feller der! På en del ting så står ikke auksjonshebyret i forhold til salgsartikelen og kan i mange... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veldig bra side for salg av kjøretøyer og andre ting. Det eneste jeg syns er dumt er å ikke kunne legge til flere bilder. Alt det andre forstår jeg. Det tar også for lang tid å få svar om man har gjor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios de subasta online
  2. también en la categoría
  3. Subasta de autos

Sobre Auksjonen

Escrito por la empresa

Auksjonen er Norges største nettauksjon for kjøp og salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr.

Vi er i dag en effektiv salgskanal for for næringslivet, privatpersoner, objekter for banker og finansieringsselskaper, samt avhending av konkursbo.

Det siste året er mer enn : 57.900 salg gjennomført gjennom vår nettauksjon, det er registrert mer enn 3 millioner bud og vi har hatt 18.8 millioner besøk på vår nettside. Mer enn 5.700 firmaer og 9.600 privatpersoner har solgt gjennom Auksjonen.no.

Vi annonserer også de fleste auksjoner på FINN.no, og næringsobjekter på internasjonale markedsplasser. Vi benytter også annonsering av slike objekter på Google og Meta.

Auksjonen.no har 140 ansatte, og mer enn 40 auksjonsmeglere over hele landet som bistår bedrifter med salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr. Vi forenkler hele salgsprosessen for våre kunder, og har trygg betalingsløsning for både selger og kjøper.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

876 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Trivelige og hjelpsomme…

Trivelige og hjelpsomme kundebehandlere.
Vi samarbeider svært godt.

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på det gode samarbeidet og ser frem til fortsettelsen.

følte seg lurt

i kontrakten stod det : dieseltank med ca 500l diesel . denne tanken jeg fikk er tom

13 de septiembre de 2026

Hei Per Olav,

Takk for at du gjør oss oppmerksom på dette. Vi forstår at det er frustrerende når objektet du mottar ikke samsvarer med opplysningene som ble gitt i auksjonen.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken og hva som har skjedd med dieseltanken. Ta kontakt med kundeservice og oppgi auksjonsnummer 577136, så følger vi opp saken videre.

Som kjøper

Som kjøper, så får en ikke opplyst minstepris. Budrunden avsluttet på 8000, men minstepris var 50000 + auksjonsgebyr + mva. Så ble det forsøk om forhandling om pris. Kan oppleves som å lokke kunder å bli interessert i en vare, som uansett ikke selges som en auksjon, men til en skjult fastpris (som også er høyere enn liknende varer på finn). Hvorfor ikke starte budene på minstepris, så slipper en å kaste bort tiden sin på å by på varer, som ikke er aktuelt prismessig ifht den skjulte fastprisen. Det oppleves ikke som en reell auksjon. Det ville vært langt mer seriøst å starte budrundene på minstepris, enn å operere med skjulte priser på varer!

Opinión espontánea

Hei Liss,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi forstår at det kan oppleves frustrerende å bruke tid på en budrunde når det viser seg å være stor avstand mellom høyeste bud og selgers minstepris.

Minsteprisen er det laveste beløpet selger i utgangspunktet har satt for objektet, og denne vises ikke før den er oppnådd. Dersom budrunden avsluttes under minstepris, forsøker vi å finne ut om kjøper og selger likevel kan bli enige om en pris. Selger står da også fritt til å akseptere et bud under den opprinnelige minsteprisen.

Vi setter pris på innspillet ditt om hvordan dette oppleves fra budgivers side, og tar tilbakemeldingen med oss videre.

Topp service

Hei Ingmar,

Tusen takk for fem stjerner og hyggelig tilbakemelding! Det setter vi stor pris på.

Veldig fornøyd

Hei LAJE AS,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Håper å se deg igjen hos oss!

Ryddig prosess

Det var en grei handel. Alt gikk smidig

Hei Geir,

Takk for fin tilbakemelding! Godt å høre at du opplevde handelen som ryddig og smidig. Det er akkurat slik vi ønsker at en handel hos oss skal være.

Troverdig

Troverdig, transparent, automatisk tilbakemelding vedr innbetaling, raskt

16 de septiembre de 2026
Opinión espontánea

Hei Paul,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding og fem stjerner! Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Enkelt og greit

Enkelt og greit, uten noen som helt problemer! Kan absolutt anbefales!

Hei Jan Einar,

Så hyggelig å høre! Tusen takk for anbefalingen og for at du deler erfaringen din. Vi er glade for at handelen gikk enkelt og problemfritt.

Hei Torbjørn,

Tusen takk for fem stjerner! Det setter vi stor pris på. Vi forstår samtidig frustrasjonen over at bankoverføringer ikke kommer inn i helgene, og at dette kan gjøre at handelen tar litt lengre tid enn ønsket.

Hyggelig å høre at du ellers opplevde handelen som enkel og grei!

Fantastisk ryddig opplevelse

Fantastisk ryddig opplevelse. Smidig handel, og god service.

Hei,

Tusen takk for flotte ord! Det gleder oss å høre at du opplevde handelen som ryddig og smidig, og at servicen svarte til forventningene. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen.

Bra handel

Bra handel, når salgs gebyrene ikke er for store.

23 de agosto de 2026

Hei LIA MASKIN,

Takk for at dere deler erfaringen deres med oss. Det er hyggelig å høre at dere hadde en god handel. Vi tar samtidig med oss tilbakemeldingen om gebyrer.

Ble veldig mye mail

Ble veldig mye mail, når en bydde på mer enn ett objekt. Vanskelig å holde oversikt.

15 de septiembre de 2026

Hei Terje,

Takk for en nyttig tilbakemelding. Vi forstår godt at det kan bli mye e-post og vanskelig å holde oversikten når du byr på flere objekter samtidig.

På Min side kan du velge hvilke varsler du ønsker å motta, og blant annet skru av varsler om overbud og budbekreftelser. Det kan bidra til litt færre e-poster og gjøre det enklere å holde oversikten.

Takk for at du deler erfaringen din med oss!

God kommunikasjon

God kommunikasjon, enkelt og greit

5 de septiembre de 2026

Hei Frank Erik,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og fem stjerner! Det setter vi stor pris på.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hadde vært interessant å kunne følge…

Hadde vært interessant å kunne følge med på hvor mange som har sett annonsen (finn, facebook, auksjonen etc)

Hei Terje,

Takk for en god tilbakemelding! Vi setter pris på innspillet ditt.
Det er et interessant forslag som vi tar med oss videre.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har kjøpt mye på Auksjonen

Jeg har kjøpt mye på Auksjonen, men nå er det slutt! Kjøpte to forskjellige ting, betalte og avtalte henting. Reiste fra Stange og ned til Sem, for å hente. Men de fant ikke de varene jeg hadde kjøpt? Så beklager, bare reis hjem du. Så viser det seg at de har solgt det til noen andre, sikkert noen som betaler MER, selv om jeg hadde høyest bud, og det var akseptert. Selvfølgelig får jeg pengene tilbake, men ikke noe for å bli lurt til å kjøre tur retur Stange Sem. Bare ett jævlig rot. Takk for meg. Morten

12 de septiembre de 2026

Hei Morten,

Det var leit å høre om opplevelsen din. Her har det tydeligvis sviktet i rutinene våre, og vi forstår godt at du reagerer når turen til hentestedet ble bortkastet. Dette skal vi undersøke nærmere. Vi beklager på det sterkeste.

Alt gikk som avtalte

Alt gikk som avtalte

Hei Essa,

Takk for den hyggelige vurderingen og fem stjerner. Det setter vi stor pris på! Håper å se deg igjen!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

High fees and excessive shipping costs..

I was very satisfied with the quick responses and the efficient handling of the purchase. I received the purchase contract promptly, and this part of the process worked very well.

However, I find the fees and additional percentage charged by Auksjonen.no to be quite high, adding significantly to the final cost of the purchase.

What surprised me even more was the shipping arrangement. The reMarkable I purchased weighs approximately 1.5 kg, yet the only available shipping option was cash on delivery in order to cover the postage costs. In 2026, it seems very unusual that there is no simpler and more cost-effective way to arrange and pay for shipping.

As a result, the shipping cost alone ended up at almost NOK 500 for a relatively small and lightweight item. This is disproportionately expensive.

Unfortunately, despite the otherwise efficient service, the combination of high fees and excessive shipping costs means that I am unlikely to purchase anything through Auksjonen.no again.

Hi Marius,

Thank you for taking the time to share your feedback. We are pleased to hear that you were happy with the communication and the way your purchase was handled.

Please note that our shipping service is only available from our location in Sem. Alternatively, you are welcome to collect the item from our location during our opening hours, Monday to Friday from 08:00 to 16:30.

We understand that the total cost, including the shipping fee, affected your overall experience. We appreciate your comments and hope this information provides some clarification regarding the available collection and shipping options.

Kind regards,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trykte på privat ved salg

Trykte på privat ved salg, men kom på firma for det.

10 de septiembre de 2026

Hei,

Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette. Når salgsformen ikke blir registrert slik du har valgt, er det viktig at vi får undersøkt hva som har skjedd. Kontakt oss gjerne på Kundeservice@auksjonen.no, så ser vi nærmere på saken og hjelper deg videre.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.