Har lejet biler fra mange udlejere gennem mange år. Har aldrig haft en så ringe oplevelse med forhåndsregistrering. QuickPass ændrede min pris med en faktor 7. Umuligt at skrive i chat eller email til... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har modtaget dokumentation fra AVIS, der fortæller at mit depositum er frigivet, men her halvanden måned efter er det stadig ikke synligt på min konto. Det undrer mig og jeg har derfor rådfør... Ver más
Vi lejede en bil på Færøerne i sommeren 2025, hvor AVIS efterfølgende ikke har tilbagebetalt vores depositum. Vi kontaktede derfor AVIS for at få en specifikation af beløbet. De lovede at vende... Ver más
Dårlige og arrogante medarbejdere, som forsøger at sælge ekstra ydelser. Hvis man ikke ønsker dette, bliver medarbejderen uhøflig og nedladende. Jeg vil ikke anbefale Avis på Madeira (Avis Alug... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Reserver din lejebil online hos Avis og få specielle tilbud og rabatter på billeje på vores kontorer i Danmark, Europa og resten af verden - herunder de fleste lufthavne og togstationer
Información de contacto
Lufthavnsvej 10, 7730, Hanstholm, Dinamarca
- www.avis.dk
Dårligt kunde service
Dårligt kunde service .. ja faktisk umuligt at komme i kontakt med dem.
Vores fly var forsinket og da vi endelig kom frem til destinationen var kontoret lukket og vi kunne ikke få nøglerne til bilen. Vi måtte tage taxa til hotellet og retur næste dag … ingen kompensation eller penge retur for den dag vi ikke har haft bilen . .. og dette skyldes at “JEG HAR BETALT DET HELE FORUD”latterlig undskyldning
Kan ikke komme igennem på telefon inden…
Kan ikke komme igennem på telefon inden for rimelig tid. Da jeg ENDELIG kom igennem, var det en engelsktalende, så meningsfuld kommunikation om mit problem lykkedes ikke, og problemet blev ikke løst.
Absolut det dårligste firma på kloden
Absolut det dårligste firma på kloden, fik en lejebil gennem forsikring. Bilen en BMW X1, har konsekvent ingen idé om hvor den befandt sig, GPS helt ude af sync. Afleverede bilen efter endt lejemål, blev lovet en kvittering på mail, ikke modtaget, fik lovning på en regning vedr. ekstra kilometer, ikke modtaget. Nu er der gået 14 dage, har forsøgt at kontakte Aalborg afd., ingen telefon tid, loop i tlf. slynge der informere om at afdelingen er lukket, hvilket den ikke er, ringer klokken 15.00, får infomation i tlf. svarer om at de lukker klokken 15.30, og at jeg har ringet uden for åbningstid. Samlet set har jeg vel brugt 2-3 timer på at komme i kontakt med Avis i Aalborg lufthavn, jeg kan konstaterer at det er hurtigere at køre ud i lufthavnen, nedstirrer de stakkels unge mennesker der er ansat, indtil de har produceret de kvitteringer, jeg er blevet lovet. De har iøvrigt trukket penge uden at sende kvittering. Brug nogle andre firmaer hvis muligt.
Pas på
Det laver skader selv til udlændinger som har lejet hos og lave regning til dem som det ikke kan gøre noget ved. Hvis du er ikke dansker skal du ikke aflevere bil hvor virksomheden er lukket. Ellers får du ligepludselig regning som handler slet ikke om dig.
Lejede bil i Olbia på Sardinien
Lejede bil i Olbia på Sardinien. Fik en bil udleveret med otte skader på bilen som ikke var markeret på tidligere skadesrapport. En medarbejder fra Avis registrerede manuelt skaderne på et stykke papir og ikke elektronisk. Nu har jeg modtaget en opgørelse hvor jeg skal betale for en skade som kun blev registreret på papir. Det er anden gang at Avis/Budget gør dette på Sardinien. Dumt af mig at jeg igen valgte at leje bil hos Avis igen. Det gør jeg aldrig igen. Inden for de seneste otte år har jeg lejet bil på Sardinien og kun oplevet fejl hos Avis. Man tænker at Avis med vilje vælger ikke at registrere fejl, for at kunne opkræve skadebeløb fra kunderne. Vælg derfor ikke Avis eller Budget, hvis I kan undgå det.
Super fin service hos Avis i Rom
Super fin service hos Avis i Rom
Havde lejet en bil og da den skulle afhentes, blev den opgraderet så vi kunne få den med det samme og ikke skulle vente, så tusinde tak til den søde dame
Og tak til den unge mand der talte super godt engelsk da vi afleverede bilen, altid dejligt at blive mødt af en smilende og glad person når man skal have en form for service
Så alt i alt en god start og slutning på vores ferie. 😎
Dårligste bil udlejning i hele verden
Dårligste bil udlejning i hele verden, vi har lejet en bil og 14 dage til Alicante, de trak 5100 kr. Som betaling, hvilket er ok, dog må de først trække pengene når vi afhenter bilen, men pyt, så har de yderligere reserveret det samme beløb, hvilket ikke er ok. Jeg ringede derind, ventede i 45 min, så kom jeg igennem til en ung mand, han sagde at han lige skulle afklare det med hans chef, ventede i yderligere 35 min, lagde selv på, det er jo vanvittigt. Det er sidste gang vi lever der 100%. Håber sku Kontant programmet svinger forbi dem. Kan ikke anbefale avis på nogen måde. Hvis vi kunne give minus stjerner havde de fået 10
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det.
Tillykke til Avis Biludlejning – I har netop vundet prisen for dårligste kundeservice i mands minde. Vi kom 30 minutter for sent til vores reservation (ja, 30 minutter, ikke tre døgn), og blev mødt med beskeden: “Bilen er givet videre – I må opgradere til en større model og betale omkring 200 euro ekstra.”
Det på trods af, at parkeringspladsen lignede en bilmesse – der stod masser af biler i den størrelse, vi oprindeligt havde reserveret. Men næh nej – de var angiveligt alle “allerede booket af nogen andre”. På 30 minutter? Magisk.
Ingen hjælp, ingen undskyldning, ingen service. Bare en kold skulder og et betalingskort, der fik tæsk for en opgradering, vi ikke havde bedt om. Det lugter langt væk af fup og fiduser – som om det hele er designet til at “komme lidt for sent” og så hive ekstra penge ud af lommerne på folk.
Bonus: Der var ingen andre kunder i centeret. Måske har resten af verden allerede regnet jer ud og fundet en udlejer der ikke behandler sine kunder som idioter?
Aldrig igen, Avis.
Sig permanent farvel til omsætning fra mig og samtlige bekendte
Alt var som aftalt og helt ny bil
Vi lejede bil i 14 dage på Sardinien i Olbia lufthavnen. Der var så godt som ingen kø, venlig betjening og den aftalte bil uden nogen problemer. Bilen var tilmed helt ny.
Lejet igennem Eurocard Platinum så måske derfor oplevelsen var bedre end mange andre, men der var intet at udsætte på Avis.
Prefede not in Nice its Bs in line like…
Prefede not in Nice its Bs in line like Any one Else bs to wate .🤢🤢
du fortryder det før eller siden.
Dyrt, elendig service og dårlig lugt. Vi havde startet mini leasing igennem Avis, men vi får efter en 1,5 måned pludselig besked på at bilen skal sælges? Og at vi skal køre ind og aflevere den, og hente en anden bil. Vi mister evt. opsparede km og får en anden smadret bil der ikke engang er tanket helt op. Her skriver deres medarbejdere så ekstra tilvalgspakker på vores kontrakt, uden at det er aftalt, vi tænker de er provisionslønnede?
Når du så ringer og taler med Rasmus "station manager" som er chefen i afdelingen i København K. Får man beskeden at hvis vi er utilfredse kan vi bare komme ind og aflevere bilen. Det må vi jo så gøre...
De erkender at have skrevet en tilvalgs dækningspakke på, på 830 kroner uden at dette var aftalt.
Næste problem er så, at de påstår at krediteringen er lavet, også kan man ellers gå igang med at rykke og rykke, ved ubemandede service emails, ind til man flere uger efter først endelig for dem til at lave krediteringen.
Standen på de biler vi oplevede: Begge biler havde overskredet service, bremserne kurede, og der var brændmærker, gammelt indtørret tyggegummi og dårlig lugt i kabinen. Begge biler havde også en masse kosmetiske skader, og fremstod som biler der har haft 5000 forskellige brugere. Den månedlige ydelse var på 7300 kroner. Dette er over det dobbelte af hvad vi betaler nu for en bil magen til, bare uden snyd, dårlig service og lugt :)
Ubehagelig oplevelse
Ubehagelig oplevelse. Blev uberettiget beskyldt for at have forårsaget ridser/skader på bilen, herunder ridser med rust omkring?! En uanstændig behandling og vi lejer med sikkerhed aldrig nogensinde hos Avis igen. Virker som om, det er en forretningsstrategi, hvis kunden ‘tillader’ sig ikke at tegne Avis’ forsikring, at Avis så finder og beskylder kunden for skader/ridser. Bilen havde i øvrigt en del skader, buler og ridser i forvejen. Føj en dårlig stil at køre et foretagende på.
Ligegyldighed
Det er umuligt at få forbindelse med AVIS. Jeg sad i telefonkø i mere end en time, hvorefter de afbrød forbindelsen. De er fuldstændig ligeglade med deres kunders tid.
Brug et anstændigt firma.
Virkelig en dårlig start på sin ferie
Virkelig en dårlig start på sin ferie, først at få at vide når man står og skal til at betale, med en kø af mennesker bag sig, at man ikke kan betale med VISA-DANKORT, fordi det "ikke er et kreditkort i kroatien", da den skal kunne reservere op til 10.000 i depositum når man fravælger jeres forsikring - hvilket betyder at den eneste anden mulighed er at vælge fuld forsikring (som jeg allerede har gennem min egen forsikring) som koster 40eur pr. dag - det er så 280eur oven i, altså næsten det DOBBELTE af hvad bilen oprindeligt kostede som du nu er tvunget til at betale hvis du vil leje din bookede bil.
100% undgåeligt ved fx. at betale på nettet - men det var selvfølgelig ikke en mulighed.
Og nej, du kan ikke bare betale med et familiemedlem's kort, da "det skal være føreren af bilen's kort."
Det er ekstremt dårlig stil og service, og betyder bare at jeg vælger en anden udlejning næste gang. Egentlig utroligt at det kan betale sig at lave forretning på den måde, når så mange får dårlige erfaringer og vælger noget andet.
Tag ALTID billeder som dokumentation - og TÆT på bilen!
OPDATERING D. 4/7-2025. *
Eftersom at vi kunne dokumentere, at skaden var påført før vores leje, finder de nu på en ny skade, som vi skulle have påført. Vi kan fortsat dokumentere, at det var en skade der var påført, før vi lejede bilen.
De er upålidelige, de er uhumske, det er svindel og bedrag, og jeg fatter simpelthen ikke, at de ansatte i det firma, kan se sig selv i spejlet.
AVIS Biludlejning er nu anmeldt til politiet for forsøg på svindel og bedrag. HOLD JER LANGT VÆK!
Vi skulle leje en varevogn til flytning. Vi fik en fejl/mangel/skade liste ved afhentning (der var 7 fejl/skader/mangler på bilen ved afhentning).
Vi fik flyttet og afleverede bilen - nu har vi modtaget en meddelelse om, at der er sket en skade på bilen i vores varetægt. De sender et billede som dokumentation. På vores billeder (vi tog billeder af alle sider af bilen), som vi tog ved afhentning er der selv samme skade. Dvs. det er IKKE sket ved vores leje!
Vi konfronterer den med det pr. telefon. Jeg får fat i en - Jeg tror hun hed Winnie. Rimelig ubehøvlet og ikke særlig serviceminded. Hun forklarer at det er vores ansvar - men hun forstår bare ikke, at skaden ikke er forårsaget af os. Hun gør meget ud af at forklare, at de går meget op i at tjekke bilen for skader før og efter leje. Jeg spurgte om hun havde et billede af bilen FØR lejen - det kunne hun desværre ikke hjælpe med. Heldigvis tog vi billeder inden vi kørte afsted ved afhentning.
Vi er i dialog med dem - og vi sender vores dokumentation ind til en mail, som jeg får oplyst.
Jeg synes det er decideret tarveligt og ærgerligt, at tillid og ordentlig behandling ikke er deres førsteprioritet og deres vision. Det er fuldstændig ude af proportioner.
Går den, så går den - og den forretningsmodel bryder jeg mig IKKE om. I sidste ende kan man jo til nødt politianmelde dem for svindel. Jeg LEJER aldrig bil hos Avis mere - og jeg ville ønske, at jeg havde tjekket trustpilot før leje!
Vi lejede en bil i december 2024 i…
Vi lejede en bil i december 2024 i windhook og i dag juli 2025 er der pludselig trukket 1500 fra AVIS i windhook på min konto uden grund og evt e-mail om grund. Er jo umuligt at komme i kontakt med. Og banken har ikke mulighed for at hente pengene tilbage men spærret min konto.
Og vi bookede gennem booking.com for at tingene skulle være i orden
AVIS er en scam-virksomhed
AVIS er en scam-virksomhed. IKKE lej en bil hos dem. De skriver én pris på deres hjemmeside, men når man dukker op hos dem, får de en til at underskrive en kontrakt med en helt anden pris uden at sige noget. De tilføjer ekstra gebyrer, opdigter skader som aldrig er sket, og de svarer ikke når man ringer til dem. De har trukket penge på mit personlige kort, selvom jeg var på en firmarejse, selvom jeg bad dem om at lade være. ALDRIG lej hos AVIS!
De sendte en mail hvor man kunne få 15…
De sendte en mail hvor man kunne få 15 procent rabat hvis man bestilte i appen inden den 23/6 både i eu og usa og Canada hvilket ikke passer prisen er den samme selvom man går ind på deres websted, så de går åbenbart ind for falsk markedsføring.
De har trukket penge som de ikke har…
De har trukket penge som de ikke har ret til - i forbindelse med vores leje af bil i Litauen, skulle vi stille sikkerhed i form af et depositum i tilfælde af skade på bil til at dække selvrisiko.
Nu hvor vi kommer hjem, kan vi se at de har trukket hele depositummet på 11.000 kr., på trods af at bilen var betalt på forhånd.
Det var da noget af et svindelnummer - har dokumentation for at bilen er afleveret uden skader.
De svarer ikke på mails.
De svarer ikke på mails.
Telefon kun hvis det er for at leje ny.
Jeg ville gerne have biludlejning reg. I app. Men det virkede ikke.
Vi lejede via
spies og avis mallorca lufthavn.
Vi lejede bil 16-23/5.
Tænker som andre store selskaber, kan det rettes efter ferien.
Men når de ikke svarer 😡
Hopper tilbage til at leje hos Cicar. Der har vi aldrig haft problemer.
Anbefaler at bruge jeres penge andetsteds.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.