Hier niks besteld,maar als ik de reacties Lees zijn het dezelfde oplichters! Ik toen ook ingetrapt kocht een heren zomerset kwam ook uit china. Op b.v.op een markt iets kopen Heb je nog betere... Ver más
Awkone
Hopelijk gaan jullie een keer een fysieke winkel openen! Ben helemaal blij met m’n nieuwe schoenen
Na heel veel e-mails aandringen hebben we idd een reactie gehad.. daarin werd opnieuw wat beloofd maar dat is helaas tot op heden (nu na 7 weken) nog steeds niet nagekomen! Bestel hier niks want je... Ver más
Je denkt dat het een NL bedrijf is, maar de spullen komen van China. Iets retour sturen wordt je bijna onmogelijk gemaakt. Na 2 weken heen en weer mailrn een Chinees adres ontvangen, terwijl er gewo... Ver más
Oplichters
Oplichters. Goedkope troep.
Ik wil mijn geld terug maar krijg geen contact.

Koop niets hier mensen
Koop niets hier mensen. 6 weken geleden schoenen besteld, en nog niets. Klantenservice stuurt hetzelfde email steeds, en via de telefoon wordt niet opgenomen. Ik ben er achter dat ze uit China komen. Dus.....bestel gewoon bij Temu of Wish. Heb jij je producten binnen 10 dagen. Awkone verdien een-1

Zeer slecht
Het gaat om dropshipping. Product niet zoals op de site afgebeeld. Levering duurde een maand ipv 10 dagen.

Een bestelling geplaatst bij Awkone
Een bestelling geplaatst bij Awkone, het bestelde netjes ontvangen. Echter het bestelde voldeed niet en daarom de retourprocedrure gestart. Via de mail contact opgenomen met Akwone. Met het verzoek om een retourformulier te sturen. Echter in plaats van een retourformulier kreeg ik korting aangeboden. Deze werkwijze voldoet niet colportage wet en niet aan de voorwaarden die Akowne op haar eigen website vermeld.

Slap aftreksel
Het betreft dropshipping. De jurk die ik heb besteld is een slap aftreksel van de jurk op de site.
Geen botanisch kant maar een fletse print. Polyester stof.
Niet ademend zoals vermeld op de site. Ook zitten er geen zakken in, zou wel moeten!!
Dan heb ik er veel te veel voor betaald. 45 euro.
De jurk uit China zou ik voor 10 euro kopen. Zeker niet meer .
Zwaar teleurgesteld.
Ik ga iets anders uitzoeken voor mijn feest!