Absolut ingen klager :)
Super pris, hurtig levering og virkelig hjælpsom chat :) Jeg er virkelig tilfreds og vil helt sikkert købe her igen :)
B-Wear er en ny hjemmeside (Startet, 17 Juli. 2018) Som sælger mærkevaretøj til danmarks bedste priser. Hos os er der rigtig mange penge at spare, typisk er der mellem 20-60% at spare i forhold til vores konkurrenters priser.
Boholtevej 31 2th, 4600, Køge, Dinamarca
5 stjerner herfra!
Hurtig levering og god produkt. Jeg købte nogle sko, og de var bare som de skulle være!

Respuesta de B-Wear
Det ekstremt dårligste firma jeg nogensiden hat oplevet !!!
Min vare kom ikke inden for den proklameret forsendelses tid. Har ikke kunne få fat på dem. Der bliver ikke svaret på mails. Har ikke fået vare eller penge retur
Tro mig - lad vær med at handle der !!!!!

Respuesta de B-Wear
Ekstrem dårlig service - ingen mulighed for at kommunikere med personale - hold jer langt væk

Respuesta de B-Wear
Jeg har modtaget mit tøj efter 2 dage fra B-wear og er meget tilfreds. Tøjet er af lækker kvalitet og så kunne jeg endda ikke finde det billigere.
Vil klart anbefale dem!
Servicen er godt nok helt i bund. Har aldrig prøvet noget lignende. Min pakke kom ikke, og hver gang jeg ringede blev jeg bare holdt hen, og de lovede hver gang at ringe tilbage (gjorde de kun få gange). Der gik tre dage inden de fandt frem til den var blevet væk. Og en uge senere fandt de af den ikke var væk alligevel, og da var det for sent, eftersom det var til en gave. Pengene var dog tilbage på kontoen dagen efter jeg fortrød købet.

Respuesta de B-Wear
Hjemmesiden er utrolig nem at finde rundt i som det første, dette giver allerede et plus, men er de troværdige? Ja det kan jeg love jer for! Jeg bestilte t-shirt, trøje, sko, en buks og et bælte. Desværre var buskerne og bæltet en lidt for stor størrelse. Så jeg ringede til dem og spurgte hvad jeg skulle gøre. De sagde jeg bare skulle sende min vare retur, og hvis der var noget jeg hellere ville have skulle jeg bare fortælle hvad det var, så ville de ligge det til side. Kan kun sige god service! Alt respekt for B-Wear.dk !
Hjemmesiden er god og overskuelig gode priser hurtig levering kan kun anbefale
Más información sobre otros tipos de reseñas.