Den bedste kundeoplevelse jeg har haft længe
Den bedste kundeoplevelse jeg har haft længe. Jeg er super tilfreds med mit køb og da jeg havde spørgsmål til min ordre gav Tonny den bedste kundeservice og varerne blev hurtigt leveret.
Fredericia Smede & Svejse
Bestilte 2 krus hos online hos Dit&Dat Fredericia, som TK-shopping jo står bag.
Og der var 1 ud af de to gået i stykker ved modtagelsen - det har så taget 1,5 måned at få mine 49,- kr. tilbage.
Mage til dårlig service og forretningsgang har jeg aldrig oplevet.
Meget hurtigt leveringstid og fin produkt - ingen buler/skrammer.
Købte en hue. Hurtig forsendelse. Næsten ingen beskrivelse af varen, så det var lidt et sats. Men gik godt.
Købte et Citizen ur fra Tk-shopping, som jeg ønskede at returnere, men hvor der først efter lang tid kom en check retur med mine penge..
Jeg ringede flere gange og talte med, hvad jeg tror var indehaver af TK-shopping og spurgte hvor mine penge blev af. Flere gange blev fortalt at det ville blive ordnet snarest..
Men da der intet skete, valgte jeg at ringe til min bank for at få dem til at trække pengene tilbage og først efter ca. 1 måneds ventetid og efter at have sendt en e-mail til TK-shopping om at jeg havde en indsigelse fra banken, skete der langt om længe noget! og jeg fik pengene tilbage.
Jeg blev derudover opkrævet 70,- kr. i såkaldt "ekspeditions gebyr" da jeg købte produktet.. Disse fik jeg dog aldrig retur.
ELENDIG SERVICE OG DÅRLIG FORRETNINGS STIL!
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.