Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ordered Wednesday night and got my items by Friday!! Super fast delivery! Good quality products. It’s great that homepage has detailed description of products, clear recommendations of how to use i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De kan klart anbefales. Både pga. deres hurtige levering, deres gode service og udvalget af produkter. Bestilte mine ting og fik dem to dage efter. Jeg fik endda to chokolade-fondant med, som jeg ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hentede i går et sukkertermometer på posthuset. Glædede mig til at tage det i brug. Desværre gik det i stykker ved første brug. Det er alt for spinkelt konstrueret med et lille, tyndt, ubeskyttet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bestilte kom i løbet af 2 dage. Superhurtigt. Jeg savner lidt en funktion på hjemmesiden, hvor man kan gemme sine favoritprodukter, så man ikke skal lede efter dem. Tror mange vil blive glad for d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para hornear
  2. Tienda de hobbies
  3. Tienda de suministros de cocina

Escrito por la empresa

Hos Bagetid.dk kan du finde alt i udstyr og ingredienser til bagning, chokoladefremstilling og dekoration af kager. Vi har fokus på kvalitet og forhandler alle de anerkendte mærker som Wilton, Städter, Culpitt, FunCakes, Dr. Oetker, Satin Ice og mange flere. Vi har alt indenfor fondant, sukkerpynt, bageforme og alt hvad man ellers skal bruge for få de optimale betingelser i hjemmebageriet.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lang leveringstid

Meget lang leveringstid, i lover dag til dag levering men holder ikke dette!! Jeg bestilte 10/2-26 og i dag den 18/2-26 har jeg stadig ikke modtaget!!

————————————————————
For at svare på jeres svar, så har jeg skrevet til jer før denne anmeldelse. Og igen efter I har skrevet men I svarer ikke? Jeg kan ikke ringe til jer da jeres telefon nr ikke er oplyst? Så ret svært at komme i kommunikation med jer. Jeg godt klar over det nok er PostNord der er problemet, men det er jer der sender med dem.

————————————————————
Så kunne det være I skulle skrive den korrekte mail adresse på jeres hjemmeside!!

Og jeg har efter I sendte mig mail svaret op til flere gange på den mail I sendte men stadig intet svar?
Det er åbenbart kun igennem Trustpilot I kan svare?

Men I må meget gerne annullere min ordre og sende pengene retur, for skulle bruge ordren i dag og derfor for sent at hjælpe mig med ny ordre.

18 de febrero de 2026

Hej Lena,

Jeg er ked af din oplevelse, specielt fordi vi har sendt din ordre samme dag som du bestilte.

Jeg kan se at pakken har ligget hos Postnord siden da, og det er naturligvis ikke OK. Jeg kan ikke se at du har været i kontakt med os omkring pakken, hvilket er super ærgerligt. Så havde vi naturligvis fundet en løsning med det samme :-)

Vi har rakt ud til dig på mail, så vi kan finde en løsning.

De bedste hilsener

--------------------------------------
Hej igen,

Jeg tror simpelthen ikke at du har fået skrevet din email adresse korrekt ved ordren. Jeg kan se at du ikke har svaret på vores mails.

Vores mail er kundeservice@bagetid.dk - ræk endeligt ud til os, så vi kan få løst problemet med den manglende levering :-)

Vi har ingen ubesvarede henvendelser liggende.

--------------------------------------
Hej Lena,

Jeg er super ked af at høre, at du ikke mener vi svarer på mails. Jeg kan kun gentage at vi ikke har noget ubesvaret liggende - og vores mail adresser fremgår også af webshoppen flere steder, bl.a. under "Kontakt os".

Vi har naturligvis refunderet hele beløbet for ordren til dig.

De bedste hilsener

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er ikke bagetid der ikke lever op…

Det er ikke bagetid der ikke lever op til mine forventninger 🙏 men der imod post Danmark som i vælger at sende med
Alt i alt har jeg ikke modtaget min pakke endnu 😡 og så længe I bruger PostNord køber jeg ikke mere hos jer desværre

30 de diciembre de 2025

Hej Conni,

Jeg er ked af at høre, at pakken ikke er kommet frem - vi sendte den ellers fluks afsted.

For at være ærlig, så synes jeg det er ærgerligt at vi ikke har hørt fra dig - før vi får din anmeldelse her. Vi vil nemlig altid super gerne hjælpe, og ville også kunne have kontaktet Postnord for at finde pakken før nytår.

Vi tager naturligvis fat i dem med det samme, for at finde pakken - eller sende dig en ny hvis den mod forventningen er helt bortkommet.

Mange hilsener

Nemt

Nemt, at finde det jeg skulle bruge. Pakken kom hurtigt
Det er en gave.
Kan klart anbefale at handle hos bage-tid

23 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Venter stadig på min pakke

Besked om pakke på vej 9/12, men her 13/12 er pakken stadig undervejs og endnu ikke modtaget.

13 de diciembre de 2025

Hej Charlotte,

Jeg er ked af at høre at du ikke har modtaget din pakke - det kunne dog godt tyde på at det er Postnord og ikke os der har en forsinkelse, da vi har afsendt alt indenfor 24 timer her i december.

Ud fra din anmeldelse kan jeg dog ikke se dit ordrenummer eller andet jeg kan søge dig frem på. Du må derfor meget gerne kontakte os på info@bagetid.dk så vi kan hjælpe dig med at få pakken udleveret :-)

Mange hilsener

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.