Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gjorde et rigtig godt køb. Fik god servicie i Frederiksberg Centeret, da det raw bestik jeg ville have, var udsolgt i alle Bahne butikker. Medarbejderen fortalte mig, at jeg stadigvæk kunne købe det p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kom ind og med det samme blev jeg bare ramt af god service en personale der smiler er altid rart jeg fik hjælp med det samme og medarbejderen viste lige præcis hvor alt i butik var rigtig fantasti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds hver gang jeg handler hos Bahne om det er online eller butik. Denne gang var det online og de to kjoler jeg havde købt var den ene for lille og den anden for stor men det er ikke Bahnes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bahnes skønne kvinder i Horsens, leverede i dag kundeservice på et niveau, man sjældent møder. Jeg stod med en lille hverdagskrise, og de to kvinder greb situationen med en hjælpsomhed og engageme... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador de interiores
  2. Tienda de ropa infantil
  3. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

På Bahne.dk og i vores forretninger finder du et bredt udvalg af førende danske og internationale brands inden for design, boliginteriør, isenkram - tøj, accessories & sko til kvinder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,0

Todas las opiniones

(10.152)

128 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I dag havde vi en yderst ubehagelig…

I dag havde vi en yderst ubehagelig oplevelse i Bahne i Frederiksberg Centret, hvor vi blev mødt af en medarbejder, “Anne”, der påstod at være butikschef.
Jeg har sjældent oplevet så uforskammet og uprofessionel behandling i en butik. Hendes opførsel var så grov, at hun fik min kone til at græde – noget helt utilstedeligt for en person, der angiveligt skal repræsentere ledelsen.

Da vi spurgte efter hendes navn, nægtede hun at give det og affejede os arrogant med ordene: “Jeg er butikschefen, så din klage ender hos mig.” En totalt uacceptabel og magtmisbrugende holdning. Som om det ikke var nok, nægtede hun efterfølgende at sælge varerne til os – en direkte krænkelse af kundeservice og almindelig forretningsetik.

Det er under al kritik, at en butikschef kan opføre sig på den måde, og det giver et skræmmende indblik i, hvordan Bahne Frederiksberg tilsyneladende drives. Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at handle dér – især hvis “Anne” står bag kassen.

5 de septiembre de 2025
Logotipo de Bahne

Respuesta de Bahne

Kære Ihab

Jeg beklager din oplevelse i butikken og kan se, at du har været i kontakt med kundeservice i dag pr. mail.
Som skrevet tidligere idag, har vi været i dialog med vores butikschef Anne, som har en anden opfattelse af jeres besøg, og derfor er det desværre endt, som en yderst kedelig oplevelse for alle parter.
Hos Bahne gør vi vores bedste, for at give alle kunder de bedste oplevelser i vores butikker, og jeg beklager at der tilsyneladende, er opstået en kedelig situation for jer denne dag.

Du ønskes en god eftermiddag.

Bedste hilsener
Charlotte

Onlinehandel

Leveringen gik over al forventning – pakken kom tidligere end forventet og var godt pakket ind. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

18 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg ville købe en bluse fra Second Female og kun Bahne Triangel havde den tilbage i min størrelse. Jeg bestilte med Click og Collect. Da jeg skulle hente den, blev jeg mødt af meget søde personale. Det var hjælpsomme og imødekommende. Tak for dejlig service 😊

5 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bor i Odense men der var udsolgt så…

Vi bor i Odense men der var udsolgt så vi bestilte på nettet og fandt det hos BAHNE i Holbæk og da vi havde ærinde i Holbæk var det jo nemt.Jeg blev mødt af en meget smilende og venlig dame som sørgede for rigtig flot indpakning af gaverne så derfor de 5⭐️

18 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Produkter i skriver er på lager i butik, er ikke på lager

Jeg forventer at de produkter I skriver er på lager i butikkerne også rent faktisk er på lager.

27 de julio de 2025
Logotipo de Bahne

Respuesta de Bahne

Kære Jeppe
Jeg beklager at din ordre er blevet annulleret.
Butikkernes lagerbeholdning er kun vejledende og ikke en garanti.
Årsagen til afvigelse kan skyldes, at en vare findes på hylden med fejl, tyveri eller andet.
Derfor er ordren først endeligt bekræftet, når butikken sender dig en mail efter at have modtaget ordren i pågældende butik.

Du ønskes en god dag.
Bedste hilsener
Charlotte

Bahne Odense rosengårdcenter

Så dejlig en butik i Odense rosengårdscenter og altid glad og hjælpsom personale, fik hjælp til et par sneakers, størrelse var ikke i butik , hjælp til online , og havde den næste dag , det kalder jeg god service og hurtig levering 👍kommer helt sikkert igen🥰

14 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.