Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ging met een vriendin naar Leiden centraal en ik had al een uur zin in een panini. Ik was helemaal niet laat ofzo maar toen had ik afgerekent en vroeg ik best beleeft: 'meneer, kan dit gegrild word... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bakkerij Bart de mare Alkmaar. Bestel broodje met alleen carpaccio verder niks. Krijg een broodje met alles er op, terug gegaan ermee en dan wordt dus alleen de carpaccio er afgehaald en op een and... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bakkerij Bart oranjerie apeldoorn. Waar we eerder de bakkerij hoog waardeerde is dit na twee negatieve ervaringen een 2 of 3 gewordrn. De eerste negatieve ervaring wad enkele weken geleden.. de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! Konden eigenlijk niet laten bezorgen maar de beste man van de bakker bart in Wijchen is speciaal voor ons naar ons bedrijf gereden, zodat wij van een broodje konden genieten in onze... Ver más

Información sobre la empresa

1. Panadería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Eat & Greet bij Bakker Bart deel foto's filmpjes e-cards oproepjes en krabels via Eat & Greet van Bakker Bart

1,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Ontbijtjes besteld

Ik heb vroeger ook wel ontbijtjes besteld en die waren goed.
Vandaag 2 ontbijtjes besteld, in houd 1 grote berg sla, 2 plakjes ham, keuze was of filet american of eiersalade. Eitje, pasta jam.paar schijfjes tomaat en komkommer..klein flesje sap..
Bij de vorige zat brie, walnoot, carpaccio tonijnsalade en geen keuze tussen de filet american of eiersalade..
Ik betaal liever meer voor meer keuze, deze was de moeite niet waard, vooral omdat ik meer verwachtte zoals eerst..
Te duur dus en zal dit niet meer bestellen
Foto is van 2 ontbijtjes

25 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte zaak in Zaltbommel!

Normaal heerlijke broodjes van Bakker Bart dus we gingen er vanuit dat dat hier ook zo zou zijn. Er werd gewerkt ZONDER handschoenen, het broodje hete kip was gewoon lauw, als je een hap nam van de pistolet stortte het broodje in elkaar. Broodjes (hete kip en brie) waren niet lekker, heb het weg gegooid, zag er ook niet verzorgd en lekker uit. De dame achter de counter ging naar de wc, toen ze terug kwam even lekker aan haar haren zitten en hup weer de ingrediënten pakken zonder handschoenen. De zaak was ook niet echt schoon, de tafeltjes en vloer waren gewoon vies. Dit zijn we zeker niet gewend van dit concept, hier horen geen klanten meer te komen voordat alles op orde is!

20 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bakker bart, eerder bullsh*t bart

Eten was verschrikkelijk, wrap had alleen vieze sloppige oude bruine sla en geen kip, de roombroodje smaakte zuur, oreo donut niet te eten en ziek van geworden, appelflap had helemaal geen vulling, en cinnabun was gewoon doorweekt, meeste van het eten heb ik ook gewoon weggegooid. Ik bestelde omdat ik wou ontbijten maar toch eindig ik met honger, misselijkheid en teleurstelling.
Medewerker aan de telefoon was ook erg onbeschoft inplaats van hulpzaam. Nooit meer dit

19 de mayo de 2025

Bakker Bart Beverwijk

Bakker Bart Beverwijk.
Wij gingen wat drinken en ik vraag ; verkoopt u Chai Latte, ja hoor zegt ze , ik; oké ik bedoel de thee chai Latte. Ja. Nou ik nam een slok en ging bijna over mijn nek, het was koffie. Ik terug ( 4,50) met m’n Chai. Ik zeg; het is koffie ( tegen een oud chagrijn mens) ja zegt ze, wij hebben DirtyChai , ik??? Euh, ik vraag aan u collega een Chai Latte Thee. Nee die hebben wij niet, oké, dus ik geef m’n koffie Chai terug( wist niet eens dat het bestond) doet u mij maar een thee dan, dus ik mocht een zakje uitzoeken. Ik zei, ik krijg nog geld terug.
Die vrouw; mevrouw, ik gooi net m’n dure koffie weg, dus u krijgt geen geld.
Ik Oh? Dus ik moet 4,50 betalen voor mn thee?
Ja zegt ze want u had moeten lezen? Ik zeg, lezen, ik vraag gewoon verkoopt u Chai latte thee en er werd 2 keer ja gezegd. Ik kijk niet bij de koffie. Nou discussie maar Jezus, waarom een discussie aangaan. Het ging mij niet om het geld maar geef gewoon toe, dat je er nog nooit van gehoord had. Wat een k.. winkel en dat vond ik vroeger al. Dus klaar mee en nooit meer naar toe.

17 de mayo de 2025

une horreur

une horreur, personnel détestable au plus haut point, ni bonjour, ni sourire ni rien par une vieille dame au comportement nuisible !

29 de abril de 2025

Zogenaamd vegetarisch

Geen vork, of mes beschikbaar. Maar het allerergste: ik vraag aan de vrouwen achter de balie bij bakker Bart in Boxtel, of ze producten verkopen met vegetarisch stremsel. Antwoord: al onze kaasproducten bevatten vegetarisch stremsel. Dus mijn 3 kinderen en ik eten kaasstengels. De volgende dag lees ik dat bakker Bart helemaal geen producten met vegetarisch stremsel verkoopt.

26 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

zojuist bij bakker Bart in Cuijk…

zojuist bij bakker Bart in Cuijk geweest
wat een bagger winkel
eigenlijk wist ik het al maar wilde ze toch een kans geven
ze waren al slecht met betalen van personeel en dat zijn ze nog steeds las ik in een ander review
maar om er een simpel broodje te bestellen is ook erg lastig
3 jonge dames aan het werk
het duurde een eeuwigheid
en ze vonden het belangrijker om te overleggen wanneer ze pauze konden gaan houden
echt ik wil altijd iemand of iets een kans geven maar sorry
hier kom ik nooit meer

24 de abril de 2025

Bakker Bart Surhuisterveen

Bakker Bart Surhuisterveen: Als je de winkel in komt is het er altijd erg benauwd, geen goede luchtafvoer? Het is er zeer slordig, verf overal vanaf,stoelen en tafels hebben beste tijd gehad en het is er ronduit vies. Dames zitten bij tafel te kletsen, waar ze het over hebben kan je woord voor woord volgen. Niet even als mensen weg gaan tafels afnemen.. Geen aanrader en er zijn meer schonere, nettere plekken waar je gezellig en met een zuivere lucht koffie kan drinken.

18 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bakker Bart in Oss ad Walstraat

Bakker Bart in Oss ad Walstraat, super winkel met super personeel 💝 zeker als je dit geschreven ziet tussen je bestelde spullen; " smakelijk eten met een smiley" dat maakt echt het verschil. Dankjewel 👍

5 de abril de 2025

BESTEL HIER NIET!!! Slechte service

Vanochtend om 8:30 broodjes besteld voor het personeel zodat dit bij de lunch om 12:00 bezorgd zou worden. Het is inmiddels 13:30 en ik heb nogsteeds niks gezien of gehoord. Als ik ze opbel komen ze eerst met een smoes dat de wifi er uit lag. Vervolgens zeggen ze dat ze vanwege een grote bestelling niet de bestelde witte broodjes kunnen leveren. Trieste delivery en nog slechtere communicatie. Niet eens een tegemoetkoming voorgesteld...

27 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

In het verledenn kwamen wij met grote…

In het verleden kwamen wij met grote regelmaat bij Bakker Bart Malden. Heerlijke koffie (tweede kopje gratis) gebak en snacks. Sinds september jl waardeloos....nog paar keer geprobeert maar vanaf nu komen we er echt niet meer. Appel/kersenflappen, super kaasbroodjes en supersaucijsbroodjes worden niet goed vooraf afgebakken waardoor bladerdeeg niet gaar is ( maar bovenkant van flappen wel zwart gebrand) en als die dan later kort opgewarmd worden in combi-oven zijn ze klef en niet te eten. Bij cappucino wordt teweinig koffie toegevoegd (koffiebonen te duur geworden?)waardoor je warme melk zit te drinken. Kortom.....het is niet meer genieten van wat lekkers daar dus .....werk aan de winkel voor nieuwe eigenaar maar voor ons te laat......

11 de marzo de 2025

Vandaag lunch gehaald bij Bart

Vandaag lunch gehaald bij Bart.
Saucijzenbroodje was goed, warm en knapperig mijn man had wrap kip alleen had dit beter wrap sla kunnen heten. 1 mini stukje kip en voor de rest sla sla sla. En dat voor die prijs.

26 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn vrouw en ik wilden een broodje…

Mijn vrouw en ik wilden een broodje gaan eten met een tas koffie erbij. De bediende in de winkel zei telkens als wij iets vroegen "sorry" op een hautaine toon. Dan maar wijzen en ook dat wilde ze blijkbaar niet bergrijpen. Mijn vrouw vroeg of de deur dicht mag want het was koud op de bank en ook toen zei ze "sorry, i don't understand you". Wij zijn weg gegaan zonder iets te eten. Ik zou 0 sterretjes willen geven als het kan. Nooit gaan we nog de winkel binnen als dat arrogant wicht daar staat. Groetjes, Conny en Luc.

17 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vanmorgen zoals gewoonlijk naar Bakker…

Vanmorgen zoals gewoonlijk naar Bakker Bart geweest. 2 grote ontbijtjes besteld en wat te eten en drinken voor mijn dochter. Wij vinden dit heerlijk en doen dit dan ook zo goed als ieder weekend, en soms zelfs meerdere keren per week. De medewerker liep netjes met mij mee en bracht de ontbijtjes naar onze plek. Toen ik ging zitten kwam ik er helaas achter dat ik 2 koffie had besteld ipv 1 koffie en 1 cappuccino. Mijn vriendin is zwanger en wil liever niet zoveel cafeïne, vandaar de cappuccino! Ik zei tegen mijn vriendin dat ik wel even mijn bak koffie snel opdrink en deze dan vervolgens laat bijvullen met cappuccino. Zo gezegd zo gedaan!! Ik liep naar de balie en vroeg aan een mevrouw(volgens mij de eigenaresse) of ze mijn kopje wilde navullen(2de kopjes gratis bijvullen) ik gaf aan dat ik graag cappuccino wilde ipv koffie en heb uitgelegd wat de rede hiervan was.
Ik kreeg te horen dat ik niet mocht navullen met cappuccino omdat ik in 1ste instantie ‘koffie’ had besteld. Nogmaals aan mevrouw uitgelegd wat de rede was en dat ik een foutje had gemaakt bij het bestellen. Dit interesseerde mevrouw helemaal niks en ze bleef bij haar standpunt.. (zelfs toen ik aangaf dat ik hier al jaren ieder weekend komen) zij bevestigde dit..

“Sorry meneer, dit is nou eenmaal ons beleid” kreeg ik te horen. Je mag niet switchen van koffie naar cappuccino als je het 2de kopjes bijvult..

Het gesprek kreeg een iets minder fijn karakter, maar ik denk dat menig persoon dit kan begrijpen. Vervolgens terug gegaan naar onze plek en hier het ontbijtje verder opgegeten. Bij het verlaten van de Bakker nogmaals aangegeven dat je zo niet met vaste klanten om gaat, maar wederom gaf mevrouw hier niks om.

Ik vind het erg vervelend dit te moeten schrijven, er werken hartstikke leuke en fijne mensen bij Bakker Bart, maar deze mevrouw krijgt van mij een 1 voor service, en ze zien ons dan ook niet meer terug!!!

16 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor een verkoop vacature geweest vorig…

Voor een verkoop vacature geweest vorig jaar. Maar omdat ik eigenlijk niet wilde bakken (6 uur ‘s morgens) stond ook niet in de vacature trouwens , mij afgewezen. Ook kreeg ik pas drie maanden na de sollicitatie een bericht van ze. Foutje in hun eigen communicatie . Broodje wat ik nog had gekocht was helemaal klef en nat. Kon zo de prullenbak in. Om Bie te spreken van de teringzooi die ze hadden achter de toonbank. Daar zal ik m’n hond nog niet willen laten eten. Nee, geen bakker Bart meer voor mij.

7 de agosto de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.