Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag bij Bakker Bart ‘s-Hertogenbosch Tango geweest. Sinds dat vlijmen Bakker Bart gesloten is zijn we paar keer hier geweest eerste keer was het goed sinds tweede en derde bezoek hier, zijn ze... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vorige keren een lekker goed belegd broodje, maar deze keer was echt teleurstellend. Wachtend op de broodjes kan je zien hoe de broodjes bereid worden, dat was niet hygiënisch! Drie mensen tegelijkert... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lekkere broodjes, vers beleg, maar tegenwoordig werkt er iemand die blijkbaar op alle broodjes honing mosterdsaus doet. Sorry, maar op een broodje filet american eet je geen honing mosterdsaus. Vorig... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stokbroodje filet american kost: 8.25 Er zat een flinter dunne laagje filet tussen met een dikke laag ijsbergersla. Je proefde alleen de sla met stokbrood . Belachelijke prijs voor een smerig broodj... Ver más

Información sobre la empresa

1. Panadería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Eat & Greet bij Bakker Bart deel foto's filmpjes e-cards oproepjes en krabels via Eat & Greet van Bakker Bart

1,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,6

Todas las opiniones

83 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag ben ik bij Bakker Bart in…

Vandaag ben ik bij Bakker Bart in Duiven geweest. Helaas viel mijn bezoek wat tegen. Het broodje was te hoog doorgesneden en er zat erg weinig beleg op. Ik hoop dat hier in de toekomst meer aandacht aan wordt besteed.

5 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bakker Bart Duiven

Je weekend begint bij Bakker Bart Duiven
Lekker broodjes halen op zaterdagmorgen bij
Bakker Bart Duiven, daar wordt een ieder blij van!
Super kwaliteit en uiterst vriendelijk & gezellig personeel.
Dikke plus van ons.

21 de junio de 2025

Bakker Bart de Mare in Alkmaar

Bakker Bart de Mare in Alkmaar.
Vreselijk zaak! Ten eerste ben ik enorm slecht behandeld. Vrouw achter de balie met kort grijs haar en tatoeages had een onwijs grote mond en stond erbij als een chagrijnig. Ik citeer: ‘volgende! Ja wat is er?’ (Ik wil graag 2 broodjes bestellen’ *diepe zucht*’ ‘wat wil je dan?’ ‘ja welk broodje moet je dan met filet?’ Totaal niet klantvriendelijk. En als ik dan zeg; nou sorry hoor: een beetje klantvriendelijker mag wel krijg ik nog een snauw terug ook dat ik duidelijk moet zijn in wat ik wil. De rest van haar houding zal ik besparen in deze review.
Nadat ze mij als een stuk stront had behandeld zag ik even later dat er een vrouw met een pasgeboren baby huilend de winkel uit liep. Ook bij deze vrouw had de mevrouw achter de balie geen geduld. Dit kan toch niet?!
Ik ben zelf ook direct gegaan en kom ook NOOIT meer terug.
En ten tweede is het allemaal heel smerig daar. Vieze tafels en stoelen, veel vliegen en de broodjes die klaar staan staan daar ook echt minuten lang te verpieteren.
Studenten die lachend en kletsend de broodjes maken terwijl de hele zaak mee kan luisteren. Eitjes vallen op de grond en worden zonder pardon gewoon weer op je zogenaamde ‘verse broodje’ geflikkerd.
Zal er geen traan om laten als deze zaak ooit failliet gaat. Wat een aanfluiting.
Bakker Bart; ga eens vaker bij je winkels langs en screen je personeel voordat ze aangenomen worden!
Enne… laat de mevrouw met kortpittig grijs haar en tatoeages eens op een functioneringsgesprek komen of bekijk eens de camerabeelden van deze dag!
Hoop dat zij in iedergeval snel ontslagen wordt. Bah!

13 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Medewerkers waren absoluut niet…

Medewerkers waren absoluut niet vriendelijk. Waren totaal niet behulpzaam. Ik mocht geen vraag stellen maar wel bijbetalen zonder dat ik hiervoor akkoord had gegeven of dit werd toegelicht… slechte zaak. Ga er niet heen is mijn advies!

30 de mayo de 2025

Bakker Bart Roosendaal.

Bakker Bart Roosendaal.

Voor 2 man om 5 voor 12 lunch besteld.
Om 10 voor 2 kwam die meuk aan en geen verasssing de beenham was niet meer warm.
Echt een hele slechte organisatie maar wel verplicht voor minimaal 18,50 bestellen.
En dan nog bezorgd door een kneus op een fatbike.

30 de mayo de 2025

Slecht!

Slecht!
We hadden gewoon besteld en na 30 minuten vroegen we waar onze bestelling was bonnetje was weggegooid? Hoe raar
En daarna werden ze helemaal boos en schreeuwen ogen draaien en na 15 minuten werd het nogsteeds niet gemaakt ga hier asjeblieft niet eten, mensen die daar werken zijn heel onbeleeft

29 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eens Bakker Bart en nooit meer.

Gisteren waren we bij bakker Bart in Hoogezand. Een tijd geleden waren we er ook wel eens. Ik heb met afschuw gekeken naar de bediening. Er is een dame die de leiding heeft en al schreeuwend instructie geeft aan de overige bediening die al graaiende broodjes klaarmaakt voor een klant. Er is een lange rij wachtenden. Eindelijk hebben we onze broodjes die we onder voortdurend geschreeuw van de leidster opeten , snel weggaan en niet meer terugkomen

28 de mayo de 2025

Erg weinig op je broodje voor €8,50

Vandaag bij bakker Bart de mare in Alkmaar geweest om een halve stokbrood met carpaccio te eten nou ik had wel geteld 3 dunne plakjes op de stokbrood t enige wat ik proefde was boter en saus meer niet erg slecht hiervoor €8,50 betaald dit is gewoon belachelijk

26 de mayo de 2025

Ontbijtjes besteld

Ik heb vroeger ook wel ontbijtjes besteld en die waren goed.
Vandaag 2 ontbijtjes besteld, in houd 1 grote berg sla, 2 plakjes ham, keuze was of filet american of eiersalade. Eitje, pasta jam.paar schijfjes tomaat en komkommer..klein flesje sap..
Bij de vorige zat brie, walnoot, carpaccio tonijnsalade en geen keuze tussen de filet american of eiersalade..
Ik betaal liever meer voor meer keuze, deze was de moeite niet waard, vooral omdat ik meer verwachtte zoals eerst..
Te duur dus en zal dit niet meer bestellen
Foto is van 2 ontbijtjes

25 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte zaak in Zaltbommel!

Normaal heerlijke broodjes van Bakker Bart dus we gingen er vanuit dat dat hier ook zo zou zijn. Er werd gewerkt ZONDER handschoenen, het broodje hete kip was gewoon lauw, als je een hap nam van de pistolet stortte het broodje in elkaar. Broodjes (hete kip en brie) waren niet lekker, heb het weg gegooid, zag er ook niet verzorgd en lekker uit. De dame achter de counter ging naar de wc, toen ze terug kwam even lekker aan haar haren zitten en hup weer de ingrediënten pakken zonder handschoenen. De zaak was ook niet echt schoon, de tafeltjes en vloer waren gewoon vies. Dit zijn we zeker niet gewend van dit concept, hier horen geen klanten meer te komen voordat alles op orde is!

20 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bakker bart, eerder bullsh*t bart

Eten was verschrikkelijk, wrap had alleen vieze sloppige oude bruine sla en geen kip, de roombroodje smaakte zuur, oreo donut niet te eten en ziek van geworden, appelflap had helemaal geen vulling, en cinnabun was gewoon doorweekt, meeste van het eten heb ik ook gewoon weggegooid. Ik bestelde omdat ik wou ontbijten maar toch eindig ik met honger, misselijkheid en teleurstelling.
Medewerker aan de telefoon was ook erg onbeschoft inplaats van hulpzaam. Nooit meer dit

19 de mayo de 2025

Bakker Bart Beverwijk

Bakker Bart Beverwijk.
Wij gingen wat drinken en ik vraag ; verkoopt u Chai Latte, ja hoor zegt ze , ik; oké ik bedoel de thee chai Latte. Ja. Nou ik nam een slok en ging bijna over mijn nek, het was koffie. Ik terug ( 4,50) met m’n Chai. Ik zeg; het is koffie ( tegen een oud chagrijn mens) ja zegt ze, wij hebben DirtyChai , ik??? Euh, ik vraag aan u collega een Chai Latte Thee. Nee die hebben wij niet, oké, dus ik geef m’n koffie Chai terug( wist niet eens dat het bestond) doet u mij maar een thee dan, dus ik mocht een zakje uitzoeken. Ik zei, ik krijg nog geld terug.
Die vrouw; mevrouw, ik gooi net m’n dure koffie weg, dus u krijgt geen geld.
Ik Oh? Dus ik moet 4,50 betalen voor mn thee?
Ja zegt ze want u had moeten lezen? Ik zeg, lezen, ik vraag gewoon verkoopt u Chai latte thee en er werd 2 keer ja gezegd. Ik kijk niet bij de koffie. Nou discussie maar Jezus, waarom een discussie aangaan. Het ging mij niet om het geld maar geef gewoon toe, dat je er nog nooit van gehoord had. Wat een k.. winkel en dat vond ik vroeger al. Dus klaar mee en nooit meer naar toe.

17 de mayo de 2025

une horreur

une horreur, personnel détestable au plus haut point, ni bonjour, ni sourire ni rien par une vieille dame au comportement nuisible !

29 de abril de 2025

Zogenaamd vegetarisch

Geen vork, of mes beschikbaar. Maar het allerergste: ik vraag aan de vrouwen achter de balie bij bakker Bart in Boxtel, of ze producten verkopen met vegetarisch stremsel. Antwoord: al onze kaasproducten bevatten vegetarisch stremsel. Dus mijn 3 kinderen en ik eten kaasstengels. De volgende dag lees ik dat bakker Bart helemaal geen producten met vegetarisch stremsel verkoopt.

26 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

zojuist bij bakker Bart in Cuijk…

zojuist bij bakker Bart in Cuijk geweest
wat een bagger winkel
eigenlijk wist ik het al maar wilde ze toch een kans geven
ze waren al slecht met betalen van personeel en dat zijn ze nog steeds las ik in een ander review
maar om er een simpel broodje te bestellen is ook erg lastig
3 jonge dames aan het werk
het duurde een eeuwigheid
en ze vonden het belangrijker om te overleggen wanneer ze pauze konden gaan houden
echt ik wil altijd iemand of iets een kans geven maar sorry
hier kom ik nooit meer

24 de abril de 2025

Bakker Bart Surhuisterveen

Bakker Bart Surhuisterveen: Als je de winkel in komt is het er altijd erg benauwd, geen goede luchtafvoer? Het is er zeer slordig, verf overal vanaf,stoelen en tafels hebben beste tijd gehad en het is er ronduit vies. Dames zitten bij tafel te kletsen, waar ze het over hebben kan je woord voor woord volgen. Niet even als mensen weg gaan tafels afnemen.. Geen aanrader en er zijn meer schonere, nettere plekken waar je gezellig en met een zuivere lucht koffie kan drinken.

18 de abril de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.