Burde blive politianmeldt
Dette firma er fortsættelsen af "Ballonflyverne" (punktum dk).
Jeg er én af mange, som har købt en billet før ejeren døde. Selv der var det omstændigt og ikke særligt betryggende. Men efter at de nye tyske ejere er kommet til har det været under alt kritik. På trods af løfter om det modsatte, så har det ikke været muligt at komme ud at flyve med den tidligere købte billet. De reagerer simpelthen ikke på ens henvendelser; eller kommer bare med "Google-translate" oversatte intetsigende tilbagemeldinger, hvor de ikke rigtigt svarer på noget som helst.
Derudover bærer hele deres hjemmeside præg af at være "google-translated". Men vigtigst af alt: Der er ingen telefonnumre på hjemmesiden og ingen angivelser af, hvornår kontoret holder åbent.
Har talt med en i bestyrelsen af dansk ballonflyvning, og han kunne fortælle, at selskabet ikke er medlem af den danske forening, hvilket heller ikke gjaldt for det gamle selskab. Da den nye tyske ejer er forretningsmand og ikke selv har erfarings fra ballonflyvning, så regnede han ikke med, at han havde reelle intensioner om at honorere de tidligere forpligtelser. :-(
Så mit råd er: HOLD JER VÆK FRA DETTE SELSKAB.
Jeg kan oplyse om, at jeg påtænker at forsøge at få skifteretten til at lukke selskabet, da de ikke honorerer deres forpligtelser. Så kan det da være, at man kan få sine penge retur.
25 de agosto de 2014
Opinión espontánea