Banditten Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 ud af 5! Jeg bestilte mine varer få dage før jul, og fik allerede tilsendt dem 2 dage efter. Jeg blev undervejs underrettet omkring leveringsprocessen via mail (meget søde kreative mails forresten:... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kære Eva, Malene og Susanne. Aldrig har jeg i mit lange liv, på 79 år, moret mig så meget over en (ordrebekræftelse) meddelelse om at min bestilte vare er pakket og afsendt. Hvor er det forfrisk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte denne søde kanin bamse med unger til min datters fødselsdag. Pakken kom hurtig og var godt pakket ind, og bamsen var endnu sødere i virkeligheden! Desværre var pakken godt skadet ved mod... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin og overskuelig side - nemt at navigere rundt på. Jeg bestilte en vare sent onsdag aften og den lå i min postkasse fredag :o) Eneste forbehold er at gaveindpakningen ikke var helt i toppen (men... Ver más

Información sobre la empresa

1. Juguetería
  2. Tienda de ropa infantil
  3. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Bandittens børneunivers består af vores fysiske legetøjsbutik på Østerbrogade 138 i København Ø samt vores webshop banditten.dk. Vi har over 20 års erfaring med fantastisk legetøj og børneinteriør, så du kan trygt handle hos os. Hos Banditten finder du et stort udvalg legetøj i den allerbedste kvalitet samt et bredt udvalg af børneinteriør, der både pynter og skaber hygge i børneværelset. Mange af vores kunder finder den perfekte gave til barnedåben, fødselsdagen, mindre skolegaver eller kreativt legetøj til ferierejsen hos os. Vi pakker naturligvis gratis alt ind i vores eget smukke gavepapir og sætter byttemærker på, så gaverne altid kan byttes. Vi har nemlig ingen byttefrist på gaver købt i vores fysiske butik, så der er intet hastværk og man kan komme når som helst det passer ind i hverdagen. Hos Banditten lægger vi stor vægt på den bedste kundeservice, højeste kvalitet, smukkeste design og naturligvis glæden ved at finde noget man ikke ser i de gængse legetøjsforretninger. Besøg os på Østerbrogade 138 eller kig forbi vores webshop www.banditten.dk. Vi glæder os til at se dig!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kan anbefales.

Kan anbefales.
Havde købt trylletuscher, kunne ikke få den hvide til at fungere, var helt tør, fik nye, virkelig flot behandling.

12 de febrero de 2021

Manglende svar

Bestilte varerne torsdag formiddag og modtog dem først tirsdag. De blev ellers bestilt, så vi kunne nå at have haft min søns nye madkasse til mandag morgen, når han skulle starte i en ny vuggestue - men leveringen er hvad der kan ske. Det kan jo ligeså godt være GLS der har været lidt langsomme.

Dog modtog vi en madkasse, som ikke så ny ud. Skrev en mail til deres kundeservice, og beskrev min problematik - her en uge efter, har jeg stadig ikke hørt noget fra dem.

UPDATE: Kort efter den oprindelige anmeldelse fik jeg et rigtig fint svar på mail. Jeg har fuld forståelse for, at vores nuværende Covid-19 situation har en betydning, for en virksomheds virke, hvorfor jeg har ændret vurderingen fra 3 til 5 stjerner, og derudover vælger, at give hjemmesiden en ny chance ved på et andet tidspunkt, at bestille varer fra banditten.com

Tak til Malene for en god kundeservice! :-)

11 de febrero de 2021

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Jeg bestilte 4 Smølfe-albums, og de blev pakket rigtig godt og afsendt samme dag. Det endte faktisk med at jeg havde dem ca. 20 timer efter bestilling.
Mange tak for god service.

5 de febrero de 2021

Forfriskende firma!

Hurtig levering, perfekt gave og smuk indpakning! Og en god portion humor, men det opdager du selv når du ligger din ordre. Det har været forfriskende at opleve at der står mennesker bag dette firma som har tænkt over kundens oplevelse. Tak!

23 de enero de 2021

Kære Kathe,

Tusind tak for din anmeldelse - vi er glade for at høre humoren gik hele vejen igennem. Vi har jo brug for lidt ekstra grin til tider :)
Vi håber du er blevet glad for din ordre, og så vil vi glæde os til at kunne hjælpe dig igen på et andet tidspunkt.

Hurtigt og sjov

Det har godt nok været dejligt ,
At købe ind hos jer , så sjovt med kommentaren fra jer hvordan i har sendt pakken afsted i har da god humor 😄, ikke sidste gang jeg har handle hos jer , meget hurtigt levering , så fint det hele
Vh Vibeke

19 de enero de 2021

Kære Vibeke,

Hvor er vi glade for at du har taget dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse af os! Vi håber du er blevet rigtig glade for dine varer og ellers er kommet godt ind i det nye år :)

Så langt så godt

Så langt så godt. Og hold nu op en indstilling, ren optur. Glæder mig så meget. Ikke sidste gang at I hører fra mig. Forhåbentlig bliver jeg mormor på et tidspunkt 🤩👍💯🤧

18 de enero de 2021

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for du har taget dig tid til at skrive :)
Vi håber du er blevet glad for den fine paraply, den er da festlig her i kolde januar :)

Susanne, Tamia, Anne, Nikoline og Malene

Flot betjening

Hurtig og flot behandling af min ordre. Tak.

14 de enero de 2021

Kære Linda,

Tusind tak for din anmeldelse - den varmer gevaldigt i disse tider.

Vi håber du får god brug af dine varer du har købt :)

Helt i top

Helt i top, lækker købsoplevelse, nem og hurtig bestilling, og lige så hurtig levering, og barnebarn og forældre er meget begejstrede for udvalget af jeres legetøj, sådan

28 de diciembre de 2020

Kære Berith,

Du skal have tusind tak for at have taget dig tid til at skrive din anmeldelse af din oplevelse hos os. Det betyder meget.

Vi håber at det fine smykkeskrin bliver brugt flittigt :)

Mange hilsner

Kan klart anbefale

Kan klart anbefale
Super god hjemmeside og rigtig god service og hurtig levering

18 de diciembre de 2020

Kære Anna,

Tusind tak for din anmeldelse - vi håber du er kommet godt på vej ind i det nye år :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super udvalg, hurtig levering, smilende betjening.

Super udvalg af hyggeligt legetøj, og hele forløbet gik hurtigt og fuldstændig gnidningsløst. Jeg skulle faktisk bare have et par børneegnede pakkespilsgaver til mit barnebarn, og jeg ærgrer mig over at jeg ikke tidligere har fået øje på denne herlige webside. Men det er absolut ikke sidste gang jeg handler her :)

18 de diciembre de 2020

Kære Susanne,

Tusind tak for din meget søde anmeldelse hos os. Vi er meget glade for at høre du har haft sådan en god oplevelse - vi vil glæde os til at hjælpe dig igen :)

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Nemt og hurtig handel.

17 de diciembre de 2020

Respuesta de Banditten

Tusind tak for den flotte anmeldelse - det sætter vi stor pris på :)

Rigtig godt nytår og de bedste hilsner

Så fin service

Så fin service, så fint pakket ind med personlig hilsen. Produkterne var som forventet i fin kvalitet. Kommer igen!

14 de diciembre de 2020

Kære Eva,

Mange tak for din søde hilsen. Vi håber alle at I havde nogen gode juledage og er kommet så godt som muligt ind i det nye år :)

Underholdende ordrebekræftelse.

Underholdende ordrebekræftelse.

Hvor fin og sjov ordrebekræftelse. Kunne se det for mig-pakken kom sikkert og hurtigt frem. Handler meget gerne her igen!!

10 de diciembre de 2020

Kære Tine,

Hvor er vi glade for du fandt ordrebekræftelsen sjov - det handler om at få smil på læben i disse tider.

Vi vil glæde os rigtig meget til at hjælpe dig igen :)

Mange nytårshilsner

Fik mail fra jer igår

Fik mail fra jer igår. Det var da den sødeste og sjoveste mail jeg nogensinde har fået .
Nu venter jeg i spænding på pakken.

8 de diciembre de 2020

Kære Lone,

Mange tak for din søde anmeldelse, den er vi rigtig glade for - vi håber at du og familien kom godt igennem julen og ind i det nye år :)

Mange hilsner

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering - Tak for det :) Jeg bestilte fredag og vareren var leveret lørdag, jeg er en meget tilfreds kunde .)

28 de noviembre de 2020

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse - det er vi så glade for du har taget dig tid til :)

Rigtig godt nytår

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og sjov måde at få en mail på

God og sjov måde at få en mail på, hurtig levering og orden i tingene.

25 de noviembre de 2020

Kære Annelise,

Tusind tak for din anmeldelse - vi håber I har fået en masse sjov leg ud af de skønne Magna-Tiles :)

Simpelthen alletiders service

Der er simpelthen alletiders service. Også ved returnering. Og da jeg så bestilte ny er ordren klar rigtig hurtigt. Kan varmt anbefale at handle her.

23 de noviembre de 2020

Kære Anne-Lise,

Så mange tak for din søde anmeldelse af din oplevelse hos os, det betyder faktisk rigtig meget :)

Rigtig godt nytår til dig

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Hurtig levering og Jeres mail kaldte både smil og grin frem. Godt gået!!😊

13 de septiembre de 2020

Kære Philina,

Du skal have et forsinket tak for at have taget dig tid til at give os en anmeldelse :)

Vi håber du har haft en dejlig jul og ellers er kommet godt ind i det nye år

Arbejde af god kvalitet

Arbejde af god kvalitet! Fremragende service! Hurtig levering!

9 de junio de 2020

Kære Natalya,

Et forsinket tusind tak for din meget søde anmeldelse af din oplevelse hos os :=

Rigtig godt nytår til dig

Valorada con 5 estrellas sobre 5

bedste hjemmeside til børn!

1. super fin hjemme side det eneste man kan sige det negativ er den kunne godt være lidt nemmer og finde rundt i men når man har fanget det så det nemt nok.
2. super sød mail man fik inden man modtagr pakken. læste den sammen med min søn der blev så glad
3. da vi modtog pakken tænkte vi det bare en ligegyldigt pose den lægger i.. MEN nej den er pakket ind så pænt & forsvarligt hvilket overrasket os positivt min søn kunne ikke vente med og åbne pakken til vi kom hjem og da han så de sødeste postkort læst vi det! igen en fantastisk oplevelse!
4. Det ikke sidste gang vi køber der! det er den bedste service man kan få og de passer virkelig på ens ting!

5 de junio de 2020

Kære Nana,

Mange tak for den meget flotte anmeldelse du har taget dig tid til at skrive for os. Det sætter vi meget stor pris på.
Det er dejligt at både du og din søn havde så fin en oplevelse af både at hente pakken og ikke mindst åbne den og finde indholdet.
Vi håber at I får en masse god leg ud af jeres ting!

Vi glæder os til at kunne stå klar og hjælpe jer igen en anden god gang.
De bedste sommerhilsner
Susanne, Malene og resten af Bandittens team

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.