Bastion Hotels - Utrecht Opiniones 29

TrustScore: 3 sobre 5

2,8

Mauritiuslaan 1, 3526 LD Utrecht, Zuid-West, NL

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bastion hotel Utrecht. Zeeeer slechte service. Er werd zonder ons aan te kijken no way gezegd over de vraag of de bar open was. We waren blijkbaar 5 min na sluitingstijd…

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slecht verzorgd ontbijt en smerig. Hoofdzakelijk lege schaaltjes, leeg koffiemachine zonder koffiebonen. 'S morgens om 09.00 zeer smerig sanitair, duidelijk niet schoon gemaakt van de dag e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Hotel
  2. Hotel de aeropuerto
  3. Hotel económico
  4. Hotel de negocios

Escrito por la empresa

Boek Bastion Hotels via de website ✓ 100% laagste prijs gegarandeerd ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Altijd een Parkeerplaats ✓ Gratis WiFi Book Bastion Hotels through our website ✓ 100% lowest price guaranteed ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Always Parkingspace ✓ Free WiFi

• Mauritiuslaan 1, 3526 LD, Utrecht, Zuid-West, Holanda

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Bastion hotel Utrecht

11 de diciembre de 2025

Slecht

Slecht, dubbele betaling ingehouden. Slechte service en badkamer en de handdoeken stonden naar cigaretten terwijl dit een niet rokers kamer betrof.

7 de marzo de 2025

Goedendag,

Bedankt voor uw review. Graag komen we met u in contact om uw bevindingen te bespreken. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen via support@bastionhotels.nl
Dank u.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Drama!! Nooit meer Bastion!!!!

Geen lunch terwijl dat wel op de site staat. Engelstalig uitzend personeel. Gehorig. Slecht ontbijt. Alles bevroren of op. Koffie automaat kapot.
Drama!! Nooit meer!!!!

17 de noviembre de 2024

Goedendag Rob,

Dank u.

Bastion Hotel Utrecht prima hotel

Bastion Hotel Utrecht, klantvriendelijke ontvangst bij aankomst en hulp bij ons wegwijs maken mbt beste vervoer naar onze diverse tripjes in de regio.

Schone kamer en sanitair, fijne douche, schoon linnengoed en bad/douche tubetje, 2 koffie cupjes en koffiemachientje op de kamer, gratis waterkoker bij gehaald.
Klein puntje: Matrassen zijn wat zacht.

Gratis wifi, groot beeldscherm.
Geen geluidoverlast verkeer. Bureau/tafel, koelkast, kluis aanwezig.

Heerlijk ontbijt buffet van alles voorzien, ter plekke werden er op verzoek verse omelets/spiegeleieren bereid en er waren gekookte eieren, diverse broodjes, vleeswaren, kaas, vers fruit, fruitsalade, melk, yoghurt, salade, tomaat, komkommer, sinaasappelsap, appelsap, melk, karnemelk, koffie, thee, beschuit, ontbijtkoek, gebakken bacon, warme knackworstjes, scrambelled eggs.

Zeer vriendelijke medewerksters en medewerker.

20 de marzo de 2024

Service client

Service client , et service réservation médiocre , arnaque les gens , et font payé plusieurs fois les réservations , À FUIR !

31 de diciembre de 2023

Slecht

Slecht , maar dan ook super slecht !
Een mail gestuurd voordat ik deze review zou schrijven en de kans gegeven om dit op te lossen maar helaas niks op vernomen , eigenlijk is 1 ster nog te veel !!

22 de julio de 2023

Prima kamer

Prima kamer. Schoon, bed was heel goed, badkamer heel netjes. Service en klantvriendelijkheid ook goed, zoals het hoort.
Enige puntje van aandacht is dat handdoeken rek en kapstok best hoog hangen. Ik ben zelf niet zo groot. Zonder hulp van mijn man had ik geen handdoek kunnen gebruiken 😉

15 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het hotel ligt op een mooie locatie

Het hotel ligt op een mooie locatie, een beetje verscholen achter station Bussum-Zuid. Ook een mooi hotel, met nette kamers. Staf erg vriendelijk en aanspreekbaar. Als ik een minpuntje moet noemen: de luchtverversing in de badkamer lijkt niet uit te schakelen, waardoor er vaak achtergrondruis hoorbaar is, m.n. 's nachts minder fijn.

8 de octubre de 2022

Prima verblijf

Prima hotel, goed bereikbaar met ov. Fijne bedden, schoon, up to date, geen last van geluid verkeer door extra dikke ramen, vriendelijk personeel, hele lieve ontbijt dame die een eitje voor je bakt naar eigen wens... uitgebreid ontbijt met fruit, zalm broodjes etc. Zeker de moeite waard qua prijs kwaliteit vergeleken met de hotels in het centrum.

7 de octubre de 2022

mooie kamer

mooie kamer, superbed , heel groot en fantastisch matras. een extra kussen in zo'n groot bed is wel aan te bevelen. Badkamer met regendouche is prima. Jammer geen flesje water op de kamer , wel zo gebruikelijk in andere hotels. Minibar is leeg, automaat beneden en duur. Service personeel vlot en vriendelijk. Ontbijt ruim voldoende.

8 de octubre de 2022

Prima hotel

Prima hotel, goed gelegen en bereikbaar. Kamer OK en “ good value for money”. Verbeter punten : kussens zijn volstrekt ontoereikend en handdoeken hebben geen draad.

9 de octubre de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Is het een 4* hotel?

Gunstige ligging tov centrum en goed bereikbaar met de auto. Nette kamer en badkamer. Kamer was klein en keken uit op platdak van ontbijtruimte. Verlichting in kamer, gedeelten van ontbijtruimte en gedeelten van trappenhal was mager/onvoldoende. Al met al vragen we ons af of het wel 4 hotelsterren waard was.

9 de octubre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bedankt voor het krijgen van een goed…

Bedankt voor het krijgen van een goed hotel, alles was in orde, geweldige mensen aan het werk.
Alleen dat op 27 september in de ochtend, toen ik alleen maar informatie ging vragen bij de receptie, de dame die mij bijwoonde was erg onaangenaam en onbeschoft, ze weet niet hoe ze met mensen moet omgaan, maar voor de rest was alles in orde, zeer goed hotel en erg leuk, bedankt

27 de septiembre de 2022

Super aardig personeel

Super aardig personeel. Top ontbijt , bedden prima badkamer wel wat klein. Maar prima prijs kwaliteit verhouding

1 de octubre de 2022

Beste Maryvonne,

Bedankt voor uw review, goed dat u een fijn verblijf heeft gehad. Tot snel in een van onze 33 hotels.

Team Bastion Hotels

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.