Beads & Basics Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De cursus ´Sieraden maken’ bij Beads & Basics is echt een aanrader! Het is echt een ontzettend leerzame cursus waar je creatief wordt uitgedaagd én je live online stap voor stap leert hoe je mooie sie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo knap dat Monique steeds uitdagingen aangaat en nu ook weer: een online cursus sieraden maken. Duidelijk uitgelegd, met veel enthousiasme en aandacht voor de deelneemsters. Ik hoop dat ze hiermee v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beads and Basics is echt top! de online 8-weekse cursus is super leuk, duidelijk opgebouwd en je voelt dat het met veel zorg en enthousiasme wordt gegeven. Altijd heel leuk en professioneel contact v... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Je moet 10 zakjes rocailles tegelijk bestellen wat ik kan begrijpen gezien de prijs alleen ik had de bestelling 10zakjes verkeerd gedaan en de vlg dag gelijk geb. Helaas dan moet je weer 10 zakjes bes... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Kralen kopen en sieraden maken

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Topper

De bestelling is snel binnen. En mocht je er een specifieke vraag over hebben dan kan je haar altijd mailen voor advies.

16 de enero de 2025

Aanrader

Duidelijk website
Ideale prijs-kwaliteit
Inspiratie op website
Duidelijke informatie omtrent bestelling, levering,...

16 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Klant tevreden

De bestellingen worden met alle zorg geleverd. Er was iets fout gelopen en binnen de week was het opgelost. Zonder discussie. Klantvriendelijk.

9 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben al jaren een tevreden klant bij…

Ben al jaren een tevreden klant bij deze firma. Toen mijn bestelling er na 12 dagen nog niet was heb ik een mail gestuurd. Ik kreeg dezelfde dag nog antwoord en de producten werden kosteloos opnieuw verzonden. Na een dag lag de enveloppe op mijn deurmat.
Kijk dat noem ik nog eens service!

19 de junio de 2024

Super

Hele goede service, de pakketjes komen snel binnen, met een goede kwaliteit kralen! en een heleboel keus:-)

23 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De winkel bied een uitgebreide selectie…

De winkel bied een uitgebreide selectie van prachtige kralen en sieradenmaterialen. De winkel heeft een inspirerende sfeer en het personeel is deskundig en vriendelijk, altijd klaar om te helpen bij creatieve projecten. Een must-visit voor alle liefhebbers van handgemaakte sieraden!

1 de mayo de 2024

Snel bezorgd, leuke artikelen

De bestelling werd heel snel bezorgd. Helaas had ik van 1 artikel te weinig stuks ontvangen, dat werd meteen de volgende dag nagestuurd. De artikelen zijn van goede kwaliteit en ik ben er blij mee. Zal zeker nog eens bestellen. Leuke video van het magazijn in de mail.

9 de febrero de 2024

Goede service!

Er was 1 artikel dat ik besteld had te weinig geleverd maar dat werd na 1 mailtje binnen een paar dagen netjes alsnog toegestuurd. Super service! Dankjewel!

2 de agosto de 2023

mooie kralen

Mijn dochtertje had hier een bestelling gedaan, dit was niet helemaal goed gegaan met de bezorging van postnl, super opgelost. Ze is blij met de mooie kralen. Als we weer wat nodig hebben gaan we hier zeker weer bestellen.

30 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 weken geleden besteld bij Beads &…

2 weken geleden besteld bij Beads & Basics. Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. 3x gemaild en netjes gevraagd of ze hier naar willen kijken maar er wordt gewoon niet gereageerd op mijn mail. Erg onprofessioneel. Nooit meer.

14 de junio de 2023
Logotipo de Beads & Basics

Respuesta de Beads & Basics

Hoi Elle,
Wat vervelend dat je order nog niet bezorgd is. Wellicht heb je een verkeerd mail adres gebruikt? Ik kan in ieder geval geen berichten van je vinden. Ik zal je ook even een mailtje sturen naar het adres wat bij je order vermeld staat :)

TOPSERVICE!

Zeer snelle en professionele opvolging, sterk gewaardeerd!
Ik bestelde een aantal onderdelen die ik dringend nodig had (as usual 😜). Bestelling geplaatst op woensdagavond en vrijdagochtend alles binnen waardoor ik meteen aan de slag kon! Zalig!
Daarnaast was ik nog een aantal dingen vergeten te bestellen (as usual 😜) en beadsandbasics heeft mijn 2 bestellingen nog kunnen samenvoegen én… dit is werkelijk the best of the best: ik kreeg mijn verzendkosten terug aangezien mijn eerste bestelling over een aanzienlijk bedrag ging.
Ik kan maar 1 ding zeggen: TOPSERVICE!

10 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

de bestelling komt netjes verpakt toe

de bestelling komt netjes verpakt toe! Alles wat op de website staat, staat goed beschreven. De kwaliteit is goed. Indien je advies nodig hebt, kan dit perfect via mail. Snelle levering

20 de febrero de 2023

Super service

Super service, kwalitatief mooie materialen en fijne communicatie met klanten service. Een zeer betrouwbare webshop.

5 de febrero de 2023

Top!

Super leuk en kwalitatief goed assortiment!
Veel uitleg, tips en voorbeelden op de site van hetgeen je kunt maken en welke materialen je nodig hebt. Super om inspiratie op te doen of nieuwe technieken te ontdekken/leren.

Snelle verzending en gratis een mooi magazine bij mijn bestelling ontvangen met stap voor stap uitleg voor het maken van sieraden met verschillende technieken. Echt een bewaar exemplaar, top!

15 de enero de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.